ben de aldatma, şiddet derdim...
geçen gün toplam 5 yıllık bir ilişki ve 2 yıllık evliliğini noktalayan bir arkadaşımın cümlesi hoşuma gitti...
öyle garip bir anda, öyle hızla ve öyle garip bir sebeple boşandılarki...ben bile yetişemedim nerdeyse...
önemli olan bardağı taşıran son damla dedi...
galiba haklıydı...umarım kimse o son damlayı görmez...
evliliğimde iki büyük sorunum vardı.biri eşimin aşırı kıskançlığı,diğeri aldatılma.bu iki olayında izleri yavaş yavaş silinmekte ancak arada bir vuruyor başıma oda alttan alıyor ve hallediyoruz gibi.kıskançlık olayına gelince aldatıldığımı öğrendikten sonra tamamen tarz değiştirdim sayılır.daha hanım hanımcık giyinirken şimdi ne yakışıyorsa giyiyorum tabi evli bir kadın olduğumu yine unutmadan.öyle olmaz böyle olur der gibi içi içini yiyor biliyorum hiçbirşeyime karışamaz oldu.aldatılmak bana bazı özgürlüklerimi ve değişik bir güç kazandırdı.ama niye çünkü hep yaptığı hatanın farkında olup ezilen bir adam var karşımda.tam terside olabilirdi.işte o zaman anında boşardım.birde saygısızlık ve şiddet.buna katlanamazdım gibi geliyor.:1no2:
Sakın yargıladığımı düşünme, haddim değil çünkü ama şunu merak ediyorum. Aldatılmanın karşılığında elde ettiğin özgürlük seni ne kadar mutlu etti? Özgür olunca aldatıldığını unuttun mu? Ya da eşin artık başka kadınlara bakmaktan vazmıgeçti? Şimdi sen özgürsün ve istediğini giyebiliyorsun diye eşine için rahat bir şekilde sarılabiliyor musun?Yoksa bu sadece işin tesellisi midir?
Ben de aldatıldığım için ayrıldım. Tabi beraberinde çok olumsuz olaylar da vardı. Aldatıldığını öğrendikten sonra bir daha eşime dokunamadım ve bir süre sonra da ayrıldım zaten.
Aldatılmanın üzerine evlilikler nasıl devam ediyor merak ediyorum. ben de denedim ama başaramadım . Hiçbirşey eskisi gibi olamadı çünkü.
aldatılırsam asla bakmam geriye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?