herkese göre boşanma nedenleri farklıdır.. kimi kadın kocası aldatma girişiminde bulunsa bile boşanır..kimisi de bir çok aldatmaya göz yumar...önemli olan kadının şuna karar vermesidir. "o hayatımda yokken mi daha mutluyum o varken mi?" işte can alıcı nokta budur...bence boşanmayı düşünen kişi öncelikle buna karar vermelidir. sevgi, aşk gibi konulardan bahsetmiyorum...kocasına aşık kişi boşanınca elbetteki mutsuz olacaktır...ama yoluna devam edebilecektir. maddi anlamda rahatlıkta kadın için mutluluk nedeni değildir. belki kadın eşinden ayrılınca maddi sorunlar yaşayacaktır ama yeniden doğmuş gibi huzurlu olacaktır...
benim boşanma nedenim şimdilik sadece eşime olan sevgimin bitmesi olacak...bunu da kendi istedi, eğer bana karşı birşey hissetmediğini anlarsan bana hemen söyle, ayrılalım dedi.... sonra ne olur bilemem...
benim boşanma nedenim şimdilik sadece eşime olan sevgimin bitmesi olacak...bunu da kendi istedi, eğer bana karşı birşey hissetmediğini anlarsan bana hemen söyle, ayrılalım dedi.... sonra ne olur bilemem...