• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden Boşandınız ya da Boşanırdınız.?

aldatmak ve şiddet.bunlar en önemli sebepler.ama bunu yazarken çaresizliğimi yazıyorum aslında şiddet yaşadım geçenlerde ama gelin görünki çocuklarım için halen aynı evdeyim.

sıddet aldatılma 1 numara....
benı sevmeğini hissettiğimde de bue evliliğin bı anlamı kalmaz bnım ıcın..

1. kumar
  2. alkolveya madde bağımlılığı
  3. cinsel sapkınlık
  4. aldatma
  5. şiddet
  6. aile sorumluluklarını yerine getirmeme
  7. :oklava:

Aldatma en kötüsü gözümde.Diğer sorunlar da küçümsenemez ama 3. biri girmemeli asla sorun ne olursa olsun. Allah kimsenin başına vermesin ama kabul etmem diyenlerin bazı sebeplerden ötürü affettiği oluyo, etrafımda görüyorum bu tarz şeyler, büyük konuşmamak lazım ama ben affetmezdim kendimi biliyorum az çok.

arkadaşım ewlilikte aldatma olunca birde eşin seni istemiyorsa ayrılık olur bence yok eşimin annesi yüzünden yada babası bu sebeplerden dolayı boşanılmaz yüce rabbim diyoki ayrılmamak için her yolu deneyin çünki yüce allah zaevkine düşkün kadın ve erkeği sewmez dünyada o kadar kadın var kimide aldatılır çocuğu iiçin ses çıkarmaz kimide maddi problemler yüzünden boyun eğer ama kadın asla unutmaz aldatılmayı ve eşini eskisi gibi asla sewemez o yüzden ewlilik çocuk oyuncağı değil verilen sözler nede çabuk unutuluyo sonsuza kadar seveceğim diyenler vs. bu dewirde gerçekten gerçek aşkı bulmak çok zor allah hepimizin karşısına dürüüst içinde allah korkusu olan insanları çıkarsın.

merhaba arkadaşlar,ben eşimden yeni boşanmış biri olarak yazabileceğim en önemli nokta evlilik karşılıklı fedakarlıklarla yürür,eğer eşiniz hiç bir şey yapmadan hep sizden bekliyorsa o evlilik yürümez.ve bir deöenmli bir nokta daha MERHAMET,,,eğer merhamet yoksa yine kadın eziliyor,benim eşim dayak,hakaret,küfür,haksızlık ne varsa hepsinin alasını yaptı ben yine sabrettim dedik yeniyiz herşey yoluna girer bekledim hatasını anlayacak diye ama o hep beni suçladı her konuda..yani evliliğim ben hiç istemesem de geceler boyu ağlasam da sırf o bunları yaptı diye bitmek zorundaydı,,kader dedim en sonunda,hayat her zaman adil değil ki herkes hakettiğini yaşamıyor şu yalan dünyada,,inşallah herkes yuvasında çok mutlu olur..a.s.

Rabbım buyuk konusturmasın dusmanım da dahıl kımsenın basına vermesın buyk konusmakta deıl aldatılmak.kesınlıkle herkesın hayatta bellı krıterlerı vardır benımkı de bu eger bırı benı aldatıorsa yok ole bı gecelık macera seytana uydum fılan kabul deıl malesef.bende aradıgını onda bulmus yolu acık olsun der sılkelereım ole adamı.ne bana nede baskasına da faydası olmaz zaten.kızlar Rabbım hepımızı bundan korusun.eslerımızı de dogru yoldan saptırmasın cok zor

Arkadaslar belki hatirlayanlariniz vardir, gecen Haziran ayinda esimle bosanmaya karar vermistik, 2 yillik evliligin ardindan hatta cok kotu gunler yasiyordum, sagolsun burada ki herkes bana yardimci olmaya cvalist. 1 yil oldu tekrar denemedik.İlk davamiz ret oldu, 2. davayi
actim haziranda durusma ama kendisi yurt disina ciktigi icin zor olacaga benziyor buraya da gelmeyi dusunmuoyr. Belki beni taniyanlar olabilir hatirlatma yapayim dedim.
Optum hepinizi

merhaba arkadaşlar,ben eşimden yeni boşanmış biri olarak yazabileceğim en önemli nokta evlilik karşılıklı fedakarlıklarla yürür,eğer eşiniz hiç bir şey yapmadan hep sizden bekliyorsa o evlilik yürümez.ve bir deöenmli bir nokta daha MERHAMET,,,eğer merhamet yoksa yine kadın eziliyor,benim eşim dayak,hakaret,küfür,haksızlık ne varsa hepsinin alasını yaptı ben yine sabrettim dedik yeniyiz herşey yoluna girer bekledim hatasını anlayacak diye ama o hep beni suçladı her konuda..yani evliliğim ben hiç istemesem de geceler boyu ağlasam da sırf o bunları yaptı diye bitmek zorundaydı,,kader dedim en sonunda,hayat her zaman adil değil ki herkes hakettiğini yaşamıyor şu yalan dünyada,,inşallah herkes yuvasında çok mutlu olur..a.s.

Arkadasim, seninle ayni kaderi paylasmisiz senağlama ......

Evlilikte, tabiki hersey dört / dörtlük olacak diye bir kayde yoktur, inisler / cikislar olacaktir dogal olarak AMA temelinde karsilikli fedakarlik, merhamet, saygi ve sevgi yoksa..., aldatma´da oluyor, hersey´de oluyor.....!
Mutsuz bir evlilik bosanmaktan daha kötü, özellikle mutsuz bir evliligin cocuklar üzerinde yarattigi etki inanin bosanmaktan daha kötü ve daha zarar veren bir olay !
Kisaca ben : 10 sene böyle bir " evlilik " " yasadim ", 2 cocugum var ve büyük bir borc " batagina " ragmen, bosanmayi yeni " akil " edebildim...-tatlicadiarzu- ve bütün olacak zorluklara ragmen, o 10 senede hisetmedigim " huzuru " hisediyorum su an -tatlicadiarzu-

Kalbiniz hangi arzularin özlemi ile carpiyorsa, hayat rüzgarlariniz sizi ona kavustursun
dilegiyle​
Hepinizi sevgiyle kucakliyorum:1hug:

Ne aldatma ne dayak nede diğer sebepler. Kadın her türlü olaya sonuna kadar katlanır. Hel birde çocukları varsa kendini tüketir bu uğurda hatta ömrünü feda eder. Kadın artık canına tak ederse ayrılır

Back