Neden bir evliliği düzgün yürütmek bu kadar zor

Okuyorum ve hala hatanızın farkına varmıyorsunuz devam ettiriyorsunuz. Sakince okuyun yazdıklarımı. Sıfır hatasız değil eşiniz ama olayı yoktan yere çıkarıp kışkırtan sizsiziniz ve hala sürdürmekte inat ediyorsunuz. İnsanları çileden çıkarıp sonra al gerçek yüzün demekte tuhaf.

Evliliğimde her lafa cevap vermeyi doğru bir hareket sanırdım. Değilmiş. Şimdi karşımdaki sinirliyse sadece susuyorum, sessizliğin karşıdakinin ses tonunu düşürmesine sebep oluyor. Kendini suçlu hissetmeye başlıyor. Daha sakin bir zamanda muhakkak belirtiyorum üzüldüğümü yada kırıldığımı. Böyle daha kolay sanki...

Dün ayrı odalarda uyuduk bugunde kapıyı üstüme kitleyip işe gitti (dün bekar hayatını yaşarız lafından sonra bana güvenmiyormuş) buyrun işte şimdi napmalı arkadaslarımla planım vardı oysaki bugun

Dogru insanla evlilik yapmadiginiz icin sorun yasiyorsunuz.

Bi çilingir çağırıp açtır acil bişey olsa evde yangın çıksa ne yapacaksın.

O kadar iyi anlıyorum ki aslında kendileri yapıyorlar sonra da bize suç atıyorlar. Bende dün yanında yatmadım oturma odasında uyudum. Beyimizin pek umrunda değildir ama eve 12 den sonra gezmelerden geldiği için. Arabayı sen gez diye mi aldık diyo ama kendi istediği gibi kullanıyor. Ya inanın diyecek akıl verecek birşey kalmıyor. Kapıyı kilitlemek de nedir? Biraz da onlar alttan alsın bi kerede ya erkeğiz diye burunlarından kıl aldırmıyorlar. Her insanın bi eşref saati var yıllardır her dediğini yaptım aman onun sorunu var aman üzülmesin diye ben suçluyum hala yaranamıyor insan işte

Keske dünyada erkek ırkı diye birsey olmasaydı seviyorum sevmesem hakkından öyle bir gelirdim ki onun

Keske dünyada erkek ırkı diye birsey olmasaydı seviyorum sevmesem hakkından öyle bir gelirdim ki onun
aynen işte hep sevgimizi kullanıyorlar zaten. Ben onun bu ilişkide küstüğü kadar küsmedim ona bu zamana kadar ya. Kadın trip atar küser diye bilinir normalde bizde tam tersi.

Sen aradın mı? açmıyorsa ardı ardına mesaj at sinirlenip arar zaten ben öyle yapıyorum artık.. Kapıyı açmazsa çilingir çağıracağını söyle

paran varsa kilidi degistir, yoksa oturup bekle, zaten baska yapacak biseyin yok. yaptigi cok yanlis. basina bisey gelse icerde napicaksin? tamamiyle salak bir hareket yaptigi.
Sen aradın mı? açmıyorsa ardı ardına mesaj at sinirlenip arar zaten ben öyle yapıyorum artık.. Kapıyı açmazsa çilingir çağıracağını söyle
Ya bilemiyorum çok yoruldum kavga etmekten eve gelmesi zor biraz ilçede çalışıyor çilingir çağırsam kavga çok daha büyüyecek çağırmasam yaptığı yanına kar kalacak bilemedim

Vay arkadaş milletde dert Yok da kavga ettikleri konulara bak ütü,yemek,sen git ben git,sesini duymayacağım.. bunların tamamı iletişimsizlik başka bişey değil ortada zor olan bi evlilik Yok. Yemin ediyorım bu güç savaşı,benim dediğim olacak hırsı,evde kimin sözü geçecel tartışmaları hepsi modern(!)hayatın getirdiği saçma sapan seyler. Ben ne ailemin evinde ne eşimin ailesinin evinde be kendi yuvamda böyle şey görmedim. Ne annelerimiz bizim sözümüz geçecek diye diretti be babalarımız benim dediğim olacak dedi. Neden insanlar kibarlık hassasiyet kavramlarını yitirdi bu kadar bilmiyorum ki. Aynı evi paylaştığın insanla yazık değil mi bu kavgalar gerçekten gerekli mi. Allah yardımcınız olsun da önce siz kendinize yardım edin(karı-koca ikiniz içinde yazdım herşeyi)

Haklısınız ama işin içinden çıkamıyorum yaptığı hareketler beni kabalaştırıyor sabah kapıyı kilitleyip gitti siz olsanız böyle bi durumda gerçekten kibar olabilir miydiniz

Erkek dediğin adam gibi olacak ama nerde siz de mi yeni evlisiniz
evet bende yeni evliyim. 3. ayda evi terk ettim. yalvardı geri döndüm ama her hafta bir kavga bıktım. Geçen hafta pazar annelerine gittik annesi birşey örüyodu buna sordu bitti mi diye ben de yok örüyor bitmedi daha dedim. Dediğim tek bu Sana mı sordum diye tersledi beni.eve gidince kavga ettik suratım 5 karış oturmuşum diye sen bana düzgünce davranmazsan böyle olur.Ben herşeye karışıyormuşum o annesiyle konuşuyormuş. Ne fark edecek ya ben düzgünce söyledim sadece . Sonrasında moralimin bozulmasıda bence gayet normal değil mi ama

Haklısın moral bozulur tabi hepsi analarının hatası adam gibi adam yetiştiremiyorlar erkekcikler yetişyiriyorlar malesef benimkinin anası çorabını bile ayağından çıkarırmış evlenmeden sen düşün gerisini

of of inan ki öyle ya zaten sövüyorum kendi kendime yetiştirememiş diye. Bu kadar olmaz ya hiç mi dizginleyememiş anlamıyorum. Gerçi erkektir o yada o bunalımda o askerde iş bulamadı ondan diye geçiştirdilr bu zamana kadar da. Öyle değilmiş adamın huyu öyle. Ters agrasif . Valla ben anası gibi olmadığımdan böyle problemler yaşıyoruz zaten. Cevabını her türlü veririm kimse kusura bakmasın cinsiyetle bitmiyor bu işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…