• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden bir evliliği düzgün yürütmek bu kadar zor

of of inan ki öyle ya zaten sövüyorum kendi kendime yetiştirememiş diye. Bu kadar olmaz ya hiç mi dizginleyememiş anlamıyorum. Gerçi erkektir o yada o bunalımda o askerde iş bulamadı ondan diye geçiştirdilr bu zamana kadar da. Öyle değilmiş adamın huyu öyle. Ters agrasif . Valla ben anası gibi olmadığımdan böyle problemler yaşıyoruz zaten. Cevabını her türlü veririm kimse kusura bakmasın cinsiyetle bitmiyor bu işler.
Aslında doğru olan bu degil biliyor musun erkeği yönetmek için onun huyuna gidicen güler yüzlü pozitif olacan safı oynuycan isteklerini çaktırmadan alttan alta söyleyecen o farkında olmadan senin istediklerini yapar olmuş olacak birazcık iki yüzlü olacan dobra olmayacan bak o zaman ipler sana geçer.

Aslında doğru olan bu degil biliyor musun erkeği yönetmek için onun huyuna gidicen güler yüzlü pozitif olacan safı oynuycan isteklerini çaktırmadan alttan alta söyleyecen o farkında olmadan senin istediklerini yapar olmuş olacak birazcık iki yüzlü olacan dobra olmayacan bak o zaman ipler sana geçer.
En mantıklısı ama benim huyum değil dayanamıyorum ki. Bir ara ailesi kötü davranıyordu benim yanımdaydı ama olay geçip unutunca gene ben kötü oldum onlar iyi oldu. Ya anlamıyorum bu erkekleri.

Keşke ilk problemlerde ailemin sözünü dinleyip bıraksaydım. Evlenmeden önce bile dediler eşyalar alındı diye mecbur hissetme kendini yapamazsın evlenme biz arkadayız dediler ama dinlemedim. :kızgın:

Kavga edince elinize ne geçiyor ki birbirinizi kiriyorsunuz. İyi geçinmeye çalışın alttan alın emin olun herşey daha iyi olacak. İnsanlık halidir sinirleniyorsunuzdur. O zaman susun hep susun siz sustukca o hatasını anlayacaktır.

Anlasa problem yok susup kendi işlerimle ilgilendim çoğu zaman. Evi toplamaya çalıştım cevzp vermemk için dikkatimi dağıttıkça arkamda gezinip söylenmeye devam ediyor. Bende de bi yere kadar yani sinirini bozuyor insanın

Haklısınız ama işin içinden çıkamıyorum yaptığı hareketler beni kabalaştırıyor sabah kapıyı kilitleyip gitti siz olsanız böyle bi durumda gerçekten kibar olabilir miydiniz
Olaya direk burdan bakarsan tabi ki olamazsın ama olayların gelişme sırası var. Bide gerçekten yanlış anlama ben eşin haklı da demiyorum. İkinizin tavırları da gereksiz. Allah korusun evde bi yangın çıksa ne yapacaksın acil hastalansan böyle saçma bi hareket olabilir mi.

Arkadaşlar bugün iş çıkışı annemlerin evine gidicem ve bi daha daa dönmicem. Bu kadar artık sabrım.İş iyice büyüdü artık evli kalamam ben o adamla bitti artık. Pazartesi direk boşanma davası açmaya gidicem.

İkiniz de suclusunuz.Saygi cok onemli sizde kalmamis.Guzelce konusup soz verin birbirinize saygisizlik olmasin.Sinirden ölsende agzina geleni yut tabi o da oyle olmali

Bukadar saygınızı yitirmeyin o sinirliyse siz sakin kalın sonra onunda siniri geçince oturup konuşmaya çalışın.yani saygının bittiği yerde ne aşk kalır ne sevgi tahammülsüzlük başlayıncada hayat iyice zehir olur

Arkadaşlar bugün iş çıkışı annemlerin evine gidicem ve bi daha daa dönmicem. Bu kadar artık sabrım.İş iyice büyüdü artık evli kalamam ben o adamla bitti artık. Pazartesi direk boşanma davası açmaya gidicem.
Bu kadarcık şeylerden boşanmak istiyorsan hemen boşan bence daha ağır problemler çıkınca yürütemesiniz siz.

Bu kadarcık şeylerden boşanmak istiyorsan hemen boşan bence daha ağır problemler çıkınca yürütemesiniz siz.
İnsanların ne yaşadığını bilmeden bu kadarcık şeylerden diye bahsetmeniz yanlış olmuş. Meselelerimizi yaşantılarımızı biliyor musunuz?

İnsanların ne yaşadığını bilmeden bu kadarcık şeylerden diye bahsetmeniz yanlış olmuş. Meselelerimizi yaşantılarımızı biliyor musunuz?
Meselenizi yazmışsınız zaten, anlattığınız kadarıyla hayatınıza yorum yapmamızı isteyen sizsiniz ki bu konuyu açıyorsunuz. Daha büyük bi probleminiz olsaydı bu kadarcık bişeye takılmak yerine onu yazar, yardım isterdiniz.

Meselenizi yazmışsınız zaten, anlattığınız kadarıyla hayatınıza yorum yapmamızı isteyen sizsiniz ki bu konuyu açıyorsunuz. Daha büyük bi probleminiz olsaydı bu kadarcık bişeye takılmak yerine onu yazar, yardım isterdiniz.
Bi yanlış anlaşılma var konuyu ben açtım boşanıyorum diyen diğer arkadaş tekrar bakarsanız anlıycaksınız;)

Az önce yine kavga ettik bi önceki konumu bilmeyen arkadaşlar için kısaca bahsedeyim ütü yüzünden eşimle problem yaşadık çok ağır konuştu bana çok kırıldım neyse küsüz iki gündür ayrı odalarda oturuyoruz akşam gittim yanına yemek yiycen mi dedim cevap vermedi üsteleyince de eve gelirken arabada sözümü kestin konuşturmadın falan dedi bende sitem ettim şöyle yaptın böyle yaptın diye sonra anlattıklarımın yalan olduğunu idda etti kolumdan tutup odanın dışına koydu ben de diğer odaya gectim gelip yanıma eti yemiyceksen dolaba koy dedi ben de oiğrenç sesini duymak istemiyorum konuşma benle dedim bu lafın üstüne delirdi paşamız nasıl bir erkeğe bunu dermişim tutup kolumdan git bu evden dedi bende sen git burası benim evim dedim istiyorsan git boşan dedim neyse o da gitmiyorum benim evim burası dedi puff anlatırken bile deli oluyorum neyse ben de bundan sonra tıpkı dediğin gibi bekar hayatı yaşayıp ayrı takılırız dedim sinir küpüne dönüp öyle birsey demedim şe..siz bir yalancısın dedi ki yalancı falan degilim sadece onun hafızası çok iyi bir kelie eksik yada fazla olunca yalancılıkla suçlanıyorum
ikinizde hatalısınız. ikinizinde ayakları yere basmıyor. keşke evlenmeseydiniz.

Evlilikte alışma sürecince geçen sürtüşmelere eyvallah da, seviyenin bu derece düşmesi iki tarafın da terbiyesiz ve birbirine karşı saygısız olmasından kaynaklanıyor. Kusura bakmayın.

Az önce yine kavga ettik bi önceki konumu bilmeyen arkadaşlar için kısaca bahsedeyim ütü yüzünden eşimle problem yaşadık çok ağır konuştu bana çok kırıldım neyse küsüz iki gündür ayrı odalarda oturuyoruz akşam gittim yanına yemek yiycen mi dedim cevap vermedi üsteleyince de eve gelirken arabada sözümü kestin konuşturmadın falan dedi bende sitem ettim şöyle yaptın böyle yaptın diye sonra anlattıklarımın yalan olduğunu idda etti kolumdan tutup odanın dışına koydu ben de diğer odaya gectim gelip yanıma eti yemiyceksen dolaba koy dedi ben de oiğrenç sesini duymak istemiyorum konuşma benle dedim bu lafın üstüne delirdi paşamız nasıl bir erkeğe bunu dermişim tutup kolumdan git bu evden dedi bende sen git burası benim evim dedim istiyorsan git boşan dedim neyse o da gitmiyorum benim evim burası dedi puff anlatırken bile deli oluyorum neyse ben de bundan sonra tıpkı dediğin gibi bekar hayatı yaşayıp ayrı takılırız dedim sinir küpüne dönüp öyle birsey demedim şe..siz bir yalancısın dedi ki yalancı falan degilim sadece onun hafızası çok iyi bir kelie eksik yada fazla olunca yalancılıkla suçlanıyorum

Hanım efendi acaba küçük yaştamı evlendiniz genelde 20 li yaşların gençliğini yaşamadan iki taraf evlenince bıkkınlık gelir

Back