Az önce yine kavga ettik bi önceki konumu bilmeyen arkadaşlar için kısaca bahsedeyim ütü yüzünden eşimle problem yaşadık çok ağır konuştu bana çok kırıldım neyse küsüz iki gündür ayrı odalarda oturuyoruz akşam gittim yanına yemek yiycen mi dedim cevap vermedi üsteleyince de eve gelirken arabada sözümü kestin konuşturmadın falan dedi bende sitem ettim şöyle yaptın böyle yaptın diye sonra anlattıklarımın yalan olduğunu idda etti kolumdan tutup odanın dışına koydu ben de diğer odaya gectim gelip yanıma eti yemiyceksen dolaba koy dedi ben de oiğrenç sesini duymak istemiyorum konuşma benle dedim bu lafın üstüne delirdi paşamız nasıl bir erkeğe bunu dermişim tutup kolumdan git bu evden dedi bende sen git burası benim evim dedim istiyorsan git boşan dedim neyse o da gitmiyorum benim evim burası dedi puff anlatırken bile deli oluyorum neyse ben de bundan sonra tıpkı dediğin gibi bekar hayatı yaşayıp ayrı takılırız dedim sinir küpüne dönüp öyle birsey demedim şe..siz bir yalancısın dedi ki yalancı falan degilim sadece onun hafızası çok iyi bir kelie eksik yada fazla olunca yalancılıkla suçlanıyorum