- 23 Mart 2017
- 147
- 44
- 13
- 34
- Konu Sahibi Naznazli672
-
Ama genelde ben ılımlı olunca benim başımın üstüne çıkıyor gibi geliyor biraz da güç savaşı var evliliğimizdeUyumun sağlanması için zaman gerekiyor. 20 30 yıl birbirinden habersiz yaşayan insanlar bir araya gelip birlikte hayat sürmeye çalışıyor kolay değil bu. Huyunu suyunu öğrenmek, alışmak zaman alan şeyler. Bu süreçte olması gereken şeyse, sabır ve sevgi. Ben hep sonsuz aşkın olmadığına tahammül ve sevginin bir ömrü tamamlayabileceğine inanıyorum.
Sabah ki konunuzu gördüm. 5 dk o tişörtü ütüleyip verseydiniz kavga etmek yerine işe geç kalan eşinize destek olmuş olurdunuz.
Bende sevgilimle bir konudan tartıştım geçen. 2 gün konuşmadık. Arkadaşıma durumu anlattığımda benim haksız olduğum ortadaydı ama ben kendimi haklı görüyordum üstüne. Sevgilime adım attım o da bana daha ılımlı yaklaştı ve çözdük. Küçük şeyleri kafamızda çok büyütüyoruz biz kadınlar. Özellikle ben çalışıyorum diyip ev işlerini kahır gibi görenler eşlerini de mutsuz ediyor kendini de. Bir taraf daha ılımlı olursa karşı tarafta ona göre uyum sağlıyor.
Saçma sapan bir sebepten nereye varmış ya cidden zaten doluyum size söylüyorum, bu saçma sapan sebeplerden çıkardığınız hır gür insanları rahatsız ediyor. 2 yan komşum da böyle her gün her gün artık bıktım, kadın en son neden çok paran olsun diye adama ana avrat düz gidiyordu? Cidden ben bıktım yemin ederim bunaldım! Şu an oturuyorum salonda ve kadın dır dır dır, önceden hatayı adamda buluyordum ama nasıl fena ya durmuyor durmuyor. Adama bir küfürler duysanız şok olursunuz!
Basit sebepler yüzünden değer mi bu kadar hakarete küfüre?
Size hatalısınız demiyorum ama oturup konuşmak insanca anlaşmak çok mu zor? Kendinizi düşünmüyorsanız komşularınızı düşünün lütfen!
Sanırım son konumda ben eşimle olan bir tartışmamdan bahsetmiştim. Biz saygı sınırını aşmışız sanıyordum ama asla bu kadar çirkefleşmemiştik bizim kavga çok masummuş meğer ya.birbirinize ne kadar saygısızca konuşmuşsunuz
bazen susmasını bilmek lazım
susmak erdemdir
gercekten bu laflardan sonra nasıl yüz yüze bakılıyor şaşırıyorum
Ama neden? Siz bu adamı sevmişsiniz, seninle bir ömür geçirebilirim demişsiniz. Yani evlenmişsiniz. Evliliğin gerektirdiği sorumlulukları bilmeden mi evlendiniz? Eşinizle ev işlerini konuşup insani biçimde karara bağlamak yerine neden hakaret edip kışkırtıyorsunuz? Siz ederseniz o da size eder. Sevip evlendiğiniz adamı kırmak, üzmek ve sonucunda kendinizi de üzmek daha mı iyi oluyor bu şekilde? Kusura bakmayın ama ben sizi haksız buldum gerçekten. Ya insanca konuşun ya susun ama bağırıp hakaret etmeyin eşinize. Bir şeyler tükendikten sonra düzeltemezsiniz. Kaybedince anlarsınız. Evlilik güç savaşı değil, biz olmak demektir. Her şeye eve diyen erkeğe de kadına da saygı duymuyorum. Bireysel fikirlerinize ve beklentilerinize saygılı şekilde çözüm sunun. İyi akşamlar dilerim, umarım gönlünü alabilirsiniz eşinizin.Ama genelde ben ılımlı olunca benim başımın üstüne çıkıyor gibi geliyor biraz da güç savaşı var evliliğimizde
En sonunda bunu diyeceğim çünkü gerçekten bıktım.Konu sahibi bile bu kadar asabi görünmüyordu.Ama haklısınız allah yardımcınız olsun bence kapıya gidip şikayet edin bıktık sesinizden boşanın da kurtulalım deyin yani.
Ben onun benim gönlümü almasını bekliyorum hatalı olan o bence yazdıklarımı tam okumadınız mı ben konuşurken tutup beni odadan çıkardı çok aşağılanmış hissettim kendimi ardından yanıma gelince bende onu aşağılamak için iğrenç sesini duymak istemiyorum dedimAma neden? Siz bu adamı sevmişsiniz, seninle bir ömür geçirebilirim demişsiniz. Yani evlenmişsiniz. Evliliğin gerektirdiği sorumlulukları bilmeden mi evlendiniz? Eşinizle ev işlerini konuşup insani biçimde karara bağlamak yerine neden hakaret edip kışkırtıyorsunuz? Siz ederseniz o da size eder. Sevip evlendiğiniz adamı kırmak, üzmek ve sonucunda kendinizi de üzmek daha mı iyi oluyor bu şekilde? Kusura bakmayın ama ben sizi haksız buldum gerçekten. Ya insanca konuşun ya susun ama bağırıp hakaret etmeyin eşinize. Bir şeyler tükendikten sonra düzeltemezsiniz. Kaybedince anlarsınız. Evlilik güç savaşı değil, biz olmak demektir. Her şeye eve diyen erkeğe de kadına da saygı duymuyorum. Bireysel fikirlerinize ve beklentilerinize saygılı şekilde çözüm sunun. İyi akşamlar dilerim, umarım gönlünü alabilirsiniz eşinizin.
Ben onun benim gönlümü almasını bekliyorum hatalı olan o bence yazdıklarımı tam okumadınız mı ben konuşurken tutup beni odadan çıkardı çok aşağılanmış hissettim kendimi ardından yanıma gelince bende onu aşağılamak için iğrenç sesini duymak istemiyorum dedim
Ben onun benim gönlümü almasını bekliyorum hatalı olan o bence yazdıklarımı tam okumadınız mı ben konuşurken tutup beni odadan çıkardı çok aşağılanmış hissettim kendimi ardından yanıma gelince bende onu aşağılamak için iğrenç sesini duymak istemiyorum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?