- 23 Mart 2017
- 147
- 44
- 13
- 34
- Konu Sahibi Naznazli672
-
Aslında doğru olan bu degil biliyor musun erkeği yönetmek için onun huyuna gidicen güler yüzlü pozitif olacan safı oynuycan isteklerini çaktırmadan alttan alta söyleyecen o farkında olmadan senin istediklerini yapar olmuş olacak birazcık iki yüzlü olacan dobra olmayacan bak o zaman ipler sana geçer.of of inan ki öyle ya zaten sövüyorum kendi kendime yetiştirememiş diye. Bu kadar olmaz ya hiç mi dizginleyememiş anlamıyorum. Gerçi erkektir o yada o bunalımda o askerde iş bulamadı ondan diye geçiştirdilr bu zamana kadar da. Öyle değilmiş adamın huyu öyle. Ters agrasif . Valla ben anası gibi olmadığımdan böyle problemler yaşıyoruz zaten. Cevabını her türlü veririm kimse kusura bakmasın cinsiyetle bitmiyor bu işler.
En mantıklısı ama benim huyum değil dayanamıyorum ki. Bir ara ailesi kötü davranıyordu benim yanımdaydı ama olay geçip unutunca gene ben kötü oldum onlar iyi oldu. Ya anlamıyorum bu erkekleri.Aslında doğru olan bu degil biliyor musun erkeği yönetmek için onun huyuna gidicen güler yüzlü pozitif olacan safı oynuycan isteklerini çaktırmadan alttan alta söyleyecen o farkında olmadan senin istediklerini yapar olmuş olacak birazcık iki yüzlü olacan dobra olmayacan bak o zaman ipler sana geçer.
Olaya direk burdan bakarsan tabi ki olamazsın ama olayların gelişme sırası var. Bide gerçekten yanlış anlama ben eşin haklı da demiyorum. İkinizin tavırları da gereksiz. Allah korusun evde bi yangın çıksa ne yapacaksın acil hastalansan böyle saçma bi hareket olabilir mi.Haklısınız ama işin içinden çıkamıyorum yaptığı hareketler beni kabalaştırıyor sabah kapıyı kilitleyip gitti siz olsanız böyle bi durumda gerçekten kibar olabilir miydiniz
Bu kadarcık şeylerden boşanmak istiyorsan hemen boşan bence daha ağır problemler çıkınca yürütemesiniz siz.Arkadaşlar bugün iş çıkışı annemlerin evine gidicem ve bi daha daa dönmicem. Bu kadar artık sabrım.İş iyice büyüdü artık evli kalamam ben o adamla bitti artık. Pazartesi direk boşanma davası açmaya gidicem.
İnsanların ne yaşadığını bilmeden bu kadarcık şeylerden diye bahsetmeniz yanlış olmuş. Meselelerimizi yaşantılarımızı biliyor musunuz?Bu kadarcık şeylerden boşanmak istiyorsan hemen boşan bence daha ağır problemler çıkınca yürütemesiniz siz.
Meselenizi yazmışsınız zaten, anlattığınız kadarıyla hayatınıza yorum yapmamızı isteyen sizsiniz ki bu konuyu açıyorsunuz. Daha büyük bi probleminiz olsaydı bu kadarcık bişeye takılmak yerine onu yazar, yardım isterdiniz.İnsanların ne yaşadığını bilmeden bu kadarcık şeylerden diye bahsetmeniz yanlış olmuş. Meselelerimizi yaşantılarımızı biliyor musunuz?
Bi yanlış anlaşılma var konuyu ben açtım boşanıyorum diyen diğer arkadaş tekrar bakarsanız anlıycaksınızMeselenizi yazmışsınız zaten, anlattığınız kadarıyla hayatınıza yorum yapmamızı isteyen sizsiniz ki bu konuyu açıyorsunuz. Daha büyük bi probleminiz olsaydı bu kadarcık bişeye takılmak yerine onu yazar, yardım isterdiniz.
ikinizde hatalısınız. ikinizinde ayakları yere basmıyor. keşke evlenmeseydiniz.Az önce yine kavga ettik bi önceki konumu bilmeyen arkadaşlar için kısaca bahsedeyim ütü yüzünden eşimle problem yaşadık çok ağır konuştu bana çok kırıldım neyse küsüz iki gündür ayrı odalarda oturuyoruz akşam gittim yanına yemek yiycen mi dedim cevap vermedi üsteleyince de eve gelirken arabada sözümü kestin konuşturmadın falan dedi bende sitem ettim şöyle yaptın böyle yaptın diye sonra anlattıklarımın yalan olduğunu idda etti kolumdan tutup odanın dışına koydu ben de diğer odaya gectim gelip yanıma eti yemiyceksen dolaba koy dedi ben de oiğrenç sesini duymak istemiyorum konuşma benle dedim bu lafın üstüne delirdi paşamız nasıl bir erkeğe bunu dermişim tutup kolumdan git bu evden dedi bende sen git burası benim evim dedim istiyorsan git boşan dedim neyse o da gitmiyorum benim evim burası dedi puff anlatırken bile deli oluyorum neyse ben de bundan sonra tıpkı dediğin gibi bekar hayatı yaşayıp ayrı takılırız dedim sinir küpüne dönüp öyle birsey demedim şe..siz bir yalancısın dedi ki yalancı falan degilim sadece onun hafızası çok iyi bir kelie eksik yada fazla olunca yalancılıkla suçlanıyorum
noldu problem nedirArkadaşlar bugün iş çıkışı annemlerin evine gidicem ve bi daha daa dönmicem. Bu kadar artık sabrım.İş iyice büyüdü artık evli kalamam ben o adamla bitti artık. Pazartesi direk boşanma davası açmaya gidicem.
Az önce yine kavga ettik bi önceki konumu bilmeyen arkadaşlar için kısaca bahsedeyim ütü yüzünden eşimle problem yaşadık çok ağır konuştu bana çok kırıldım neyse küsüz iki gündür ayrı odalarda oturuyoruz akşam gittim yanına yemek yiycen mi dedim cevap vermedi üsteleyince de eve gelirken arabada sözümü kestin konuşturmadın falan dedi bende sitem ettim şöyle yaptın böyle yaptın diye sonra anlattıklarımın yalan olduğunu idda etti kolumdan tutup odanın dışına koydu ben de diğer odaya gectim gelip yanıma eti yemiyceksen dolaba koy dedi ben de oiğrenç sesini duymak istemiyorum konuşma benle dedim bu lafın üstüne delirdi paşamız nasıl bir erkeğe bunu dermişim tutup kolumdan git bu evden dedi bende sen git burası benim evim dedim istiyorsan git boşan dedim neyse o da gitmiyorum benim evim burası dedi puff anlatırken bile deli oluyorum neyse ben de bundan sonra tıpkı dediğin gibi bekar hayatı yaşayıp ayrı takılırız dedim sinir küpüne dönüp öyle birsey demedim şe..siz bir yalancısın dedi ki yalancı falan degilim sadece onun hafızası çok iyi bir kelie eksik yada fazla olunca yalancılıkla suçlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?