Menopoz Neden ben demekten kendimi alamıyorum

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
Saracoglunun kurlerine bir bakin derim..
Soyle yapin o zaman once macun kurunu deneyin ,1 ay bedeninizi dinlendirin ...1 ay sonra diger aktarin dedigini yapin sonra yine 1 ay dinlendirin...sonra hayit otu(suyu/ekstirati) deneyin donra yine 1 ay dinlendirin kendinizi bu sekilde..

Verecegim linkte araba yapabilirsiniz

Civanpervemini adet olduktan ilk 3 gun icmelisiniz,hormonlarinizi duzenler,icerde kirli kani disari atar,agriniz olmaz..
Civanpercemi / testere disli aslan pencesi kurunu saracoglu veya marankinin sitesine girip ogrenip deneyebilirsiniz

Civanpervemini adet olduktan ilk 3 gun icmelisiniz,hormonlarinizi duzenler,icerde kirli kani disari atar,agriniz olmaz..
Civanpercemi / testere disli aslan pencesi kurunu saracoglu veya marankinin sitesine girip ogrenip deneyebilirsiniz
tamamdır çok teşekkür ederim incelicem attığınız linki ve saraçoğlunun sayfasını çok saolun :)

Ankara da Prof.Dr.Murat Sonmezer bu konuda harika bir doktor. ..hiç yumurtası olmayan hastanın yumurta dokusu üretmek üzerine çalışıyor. ..iki kez yumurta dondurma işlemi yaptırdım. ..sadece ve sadece 1 yumurta oluşuyor bende de erken yumurta yetmezliği teşhisi konuldu. ..Artık teknoloji deri hücresi den Sperm üretmeye çalışıyor. ...Fakat en onemlisi ümit var olmak...Doktor dan doktora dünya fark var ...

Benimde erken menapoz 3 yıllık evliyim bir kere hamile kaldim fakat 6. Haftada kalbi durdu .şimdi tekrar deniyorum.tup bebek denedik 1 yumurta oluştu ama oda boş cikti

Ve eşimin ailesi 3 yıldır olmadi bundan sonra da olmadığını görünce.ne derler ne tepki verirler bilmiyorum çok bos insanlar ağızlarından çıkanı kulakları duymayan insanlar ayrı sehirlerdeyiz bayramlarda seyranlarda gideriz aramızda 7 saat var kendi araban ile kaynana çok cekilesi biri değil ama.esim iyi biri ama oda anaci yani ilerde bu konuda laf siz ederler mi bilmem ederlerse kaldıramam tek laflarını kaldıramam bana koca.bosattirirlar

Çok dedim neden ben neden ben neden ben diye hiç çocuğum yok bari 1 tane olsaydı da ondan sonra olsaydı diye çok dedim Allaha niye ben dedim niye ben böyle.zor şeylerle sınaniyorum iş yerinde bile yok efendim çocuk yapmayı düşünmüyor musun yok efendim şöyle böyle ağzı olan konuşuyor

Öyle ki neden ben demekten hala kendimi alamıyorum psikolojim bozuldu sabahları uyanmak.bile istemiyorum yaşamak istemiyorum yaşım sacede 37 şu an 3 senedir evliyim nedennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…