Evet instagram kullanıyorsanız clifebitkiselmacun yazın bakın sayfasknao fshyi düşürmek için mi canım?
agnucaston kullanılıyor birde. adetlerin nasıle2 estradiol oluyor dimi o 43.27ydi... fsh 21 iken e2 43,27
diğer ay fsh 16.16 e2 44
diğer ay fsh 16.21 e2 25 e düşmüştü tabi bu arada cyclo kullanıyordum
evet baktm canım saolasın ilgileniyorum...Evet instagram kullanıyorsanız clifebitkiselmacun yazın bakın sayfaskna
ilaç sanırım oda dimi ?agnucaston kullanılıyor birde. adetlerin nasıl
evet hayıt tohumu, kimyasal değil.. ilaçsız regl oluyormusunilaç sanırım oda dimi ?
oluyorum ama kısa sürüyor... ilaç alınca korunmak gerekiyormuş doktorum öyle demişti tüp bebeğe yönlendirdi işte bende belki bi umut bitkisel şeylerle fsh düşerde hamile kalırımevet hayıt tohumu, kimyasal değil.. ilaçsız regl oluyormusun
İnşAllah faydasını görürsünüzevet baktm canım saolasın ilgileniyorum...
Saracoglunun kurlerine bir bakin derim..mesela neler varki? benimde erken menopoz fsh yi düşürmek için 2 aktar aradım biri defneli macun ve karışım çay dedi diğer sakinleştirici ve karışım çay dedi gene artık neye kime güveniceğimi bilmiyorum....
yok denemedim düşünmedim de hiç açıkçası :)Düzenli hacamat ve alternatif Tib denedinizmi?güvenilir yerlerde.
Saracoglunun kurlerine bir bakin derim..
Soyle yapin o zaman once macun kurunu deneyin ,1 ay bedeninizi dinlendirin ...1 ay sonra diger aktarin dedigini yapin sonra yine 1 ay dinlendirin...sonra hayit otu(suyu/ekstirati) deneyin donra yine 1 ay dinlendirin kendinizi bu sekilde..
Verecegim linkte araba yapabilirsiniz
Bitkisel Kürler - Şifa Reçeteleri - Alternatif Tıp
Alternatif tedavi yöntemleri, Alternatif Tıp önerileriniz, Bitki Sözlüğü, Bitkisel Kürler, Şifa Reçeteleri, Aromaterapi ve Masaj, Akupunktur, Taşlarla Alternatif Tıp, Hidroterapi,www.kadinlarkulubu.com
tamamdır çok teşekkür ederim incelicem attığınız linki ve saraçoğlunun sayfasını çok saolun :)Civanpervemini adet olduktan ilk 3 gun icmelisiniz,hormonlarinizi duzenler,icerde kirli kani disari atar,agriniz olmaz..
Civanpercemi / testere disli aslan pencesi kurunu saracoglu veya marankinin sitesine girip ogrenip deneyebilirsiniz
Ankara da Prof.Dr.Murat Sonmezer bu konuda harika bir doktor. ..hiç yumurtası olmayan hastanın yumurta dokusu üretmek üzerine çalışıyor. ..iki kez yumurta dondurma işlemi yaptırdım. ..sadece ve sadece 1 yumurta oluşuyor bende de erken yumurta yetmezliği teşhisi konuldu. ..Artık teknoloji deri hücresi den Sperm üretmeye çalışıyor. ...Fakat en onemlisi ümit var olmak...Doktor dan doktora dünya fark var ...Gelin konuşalım
dertleşelim
Birbirimizi teselli edelim
22 yaşında evlendim.23 yaşında menepoza girmek üzere olduğumu öğrendim.11 yıldır çalmadığım kapı gitmediğim yer kalmadı.Acaba bir çocuğum olur mu diye.Hamile birini görsem oturur ağlarım bir bebek görsem oturur ağlarım.Bu durumu kabullenip alışmak o kadar zor ki
Benimde erken menapoz 3 yıllık evliyim bir kere hamile kaldim fakat 6. Haftada kalbi durdu .şimdi tekrar deniyorum.tup bebek denedik 1 yumurta oluştu ama oda boş cikti
Çok üzüldüm yazdıklarına ama bu isyana giriyor. Metanetli olmak lazım. Tekrar denersiniz tüp bebeği. Tıp çok ilerledi. Bu konuda hiç mi umut yokNeden ben