- 29 Nisan 2023
- 302
- 89
- 36
-
- Konu Sahibi lalegl8080
İstedikleri en önemli şey düzenli yatan maaş ve sigorta. Benim arkadaşım sigortasını ödemeyi bıraktı. Aylık 12.000 civarı kazancı var ama özel sektör olduğu için çıkmadı kredi. 10.000 bile vermediler. Kart limiti de 1500 müş üstelik. Ama benim bordroyu gören iki banka da 25.000 verdi. O dönem bir sağlık sorunu için kredi çekmem gerekiyordu. İki gün içinde tüm parayı aldım mesela. Dipnot: toplamda iki bankada kredi kartım var 63.000 limitim var. Tamamen sigortalı ve düzenli bir işimin olmasıyla alakalı25 bin ihtiyaç kredisi için görüştüğüm bankalar onaylamiyor arıyorum bugünden beri ...daha önce hiç kredi kartı kullanmadım ve sigortam yok bundan büyük ihtimal ama hiç mi yok yol çaresi bunun kızlar..
Nokta ..başka da çaresi yok anlaşıldı saol canimİstedikleri en önemli şey düzenli yatan maaş ve sigorta. Benim arkadaşım sigortasını ödemeyi bıraktı. Aylık 12.000 civarı kazancı var ama özel sektör olduğu için çıkmadı kredi. 10.000 bile vermediler. Kart limiti de 1500 müş üstelik. Ama benim bordroyu gören iki banka da 25.000 verdi. O dönem bir sağlık sorunu için kredi çekmem gerekiyordu. İki gün içinde tüm parayı aldım mesela. Dipnot: toplamda iki bankada kredi kartım var 63.000 limitim var. Tamamen sigortalı ve düzenli bir işimin olmasıyla alakalı
Çevremde de maaşı azlara, emeklilere, işsizlere bile çıkıyor ama parası olana çıkmıyor. Ben bunu şuna yormuştum. Krediyi ödemede güçlük çekip faize girecek kişilere veriyorlar.Evet ya kredi işi çok ilginc. KKda bir doktor arkadaş vardı, aylık geliri geçen seneki asgari ücretle 20-25 bindi, kredi cikmiyordu. Benim SGK ödemelerin aşırı duzensiz, genelde asgariden gösterirler sigortami. Ona rağmen çoğu bankada ön onaylı kredim var 55 bin lira, esnek hesabım falan 27 bin lira.
Ben de hiç anlamadım, tamamen şans işi bence.
Findex puanım 1312 - az riskli diye geçiyor üstelik
Resmi olarak bir gelirin yoksa niye versinler ki? Geri nasıl alacaklarını belgeleyemiyorlar25 bin ihtiyaç kredisi için görüştüğüm bankalar onaylamiyor arıyorum bugünden beri ...daha önce hiç kredi kartı kullanmadım ve sigortam yok bundan büyük ihtimal ama hiç mi yok yol çaresi bunun kızlar..
25 bin ihtiyaç kredisi için görüştüğüm bankalar onaylamiyor arıyorum bugünden beri ...daha önce hiç kredi kartı kullanmadım ve sigortam yok bundan büyük ihtimal ama hiç mi yok yol çaresi bunun kızlar..