arkadaslar lütfen yardımcı olur musunuzMerhabalar. 9 Martta korunmasız bi ilişkim oldu (reglim bittikten iki gün sonra yumurtlama donemim değildi) içime boşalma olmadı fakat nolur nolmaz diye ella ictim. adetim 2 nisanda olması gerekiyordu olmadı adetim geçtikten 3 gun sonra normal gebelik testi yaptım sonuc negatif. 1 hafta geçtikten sonra predictor erken gebelik testi yaptım sonuc negatif ve saatler sonra iki teste de baktım çöpe atmadan negatifti. testleri ilişkimden 1 ay sonra yapmış oldum yani gebelik olsa hcg idrara biraz da olsa bir ayda gecer silik bile cizgi olurdu diye düşünüyorum.. bu pazartesi adet söktürücü tarlusal kullanmaya başladım. bugun tam adetimin gecikmesinin 14. günü ve en ufak bi gebelik belirtim yok göğüs hassasiyeti bulantı baş dönmesi hiçbiri yok. sadece kasıklarımda ve belimde ağrı var bu fa umarım reglim geciktigi icindir. testlerin görsellerini koyucam. SİZCE HAMİLE OLMA İHTİMALİM VAR MI ÇOK KORKUYORUM TİROİTLERİM TEMBEL DİYE ADET DUZENSİZLİGİ YASAYAN BİRİYDİM ZATEN VE DOKTOR RAHİMİMDE İLTİHAP OLDUGUNU SÖYLEMİŞTİ LÜTFEN GÖRÜŞLERİNİZİ YAZAR MISINIZ NE YAPMAM LAZIM ADET OLMAK İCİN
gercekten nasıl oldu anlamadım ama eminim içime bosalma olmadı bir daha asla zaten ama bi adet olsam rahatlasam...Bari korunmasız ilişkiye girmeyin! Bebek değil hastalık da kapabilirsiniz!.. Adet olmamanızın sebebi stres de olabilir.
Kan tahlili yaptırıp daha net öğrenebilirsiniz bazen testlerde geç döllenme olduğu için çıkmaya bilirMerhabalar. 9 Martta korunmasız bi ilişkim oldu (reglim bittikten iki gün sonra yumurtlama donemim değildi) içime boşalma olmadı fakat nolur nolmaz diye ella ictim. adetim 2 nisanda olması gerekiyordu olmadı adetim geçtikten 3 gun sonra normal gebelik testi yaptım sonuc negatif. 1 hafta geçtikten sonra predictor erken gebelik testi yaptım sonuc negatif ve saatler sonra iki teste de baktım çöpe atmadan negatifti. testleri ilişkimden 1 ay sonra yapmış oldum yani gebelik olsa hcg idrara biraz da olsa bir ayda gecer silik bile cizgi olurdu diye düşünüyorum.. bu pazartesi adet söktürücü tarlusal kullanmaya başladım. bugun tam adetimin gecikmesinin 14. günü ve en ufak bi gebelik belirtim yok göğüs hassasiyeti bulantı baş dönmesi hiçbiri yok. sadece kasıklarımda ve belimde ağrı var bu fa umarım reglim geciktigi icindir. testlerin görsellerini koyucam. SİZCE HAMİLE OLMA İHTİMALİM VAR MI ÇOK KORKUYORUM TİROİTLERİM TEMBEL DİYE ADET DUZENSİZLİGİ YASAYAN BİRİYDİM ZATEN VE DOKTOR RAHİMİMDE İLTİHAP OLDUGUNU SÖYLEMİŞTİ LÜTFEN GÖRÜŞLERİNİZİ YAZAR MISINIZ NE YAPMAM LAZIM ADET OLMAK İCİN
ama içime boşalma olmadi nasil dollenme olabilir kiKan tahlili yaptırıp daha net öğrenebilirsiniz bazen testlerde geç döllenme olduğu için çıkmaya bilir
Ozaman bir şey yok durama içime boşalma olmadi nasil dollenme olabilir ki
bir daha asla böyle bişey yapmal tövbe ettim bu yasadıgum korku bana yeter de artar. tarlusal kullanıyorum yarın test daha yapmayı düşünüyorum tarlusal sonucu etkiler mi peki bilginiz var mıHamile değilsin stres yapmana gerek yok. Korunmasız ilişkiliye girmeyin bir daha. Hamile olsan kesinlikle testte çıkardı 1 ay geçmiş.
hanımlar bakın lütfen düşünceleeiniz nelerMerhabalar. 9 Martta korunmasız bi ilişkim oldu (reglim bittikten iki gün sonra yumurtlama donemim değildi) içime boşalma olmadı fakat nolur nolmaz diye ella ictim. adetim 2 nisanda olması gerekiyordu olmadı adetim geçtikten 3 gun sonra normal gebelik testi yaptım sonuc negatif. 1 hafta geçtikten sonra predictor erken gebelik testi yaptım sonuc negatif ve saatler sonra iki teste de baktım çöpe atmadan negatifti. testleri ilişkimden 1 ay sonra yapmış oldum yani gebelik olsa hcg idrara biraz da olsa bir ayda gecer silik bile cizgi olurdu diye düşünüyorum.. bu pazartesi adet söktürücü tarlusal kullanmaya başladım. bugun tam adetimin gecikmesinin 14. günü ve en ufak bi gebelik belirtim yok göğüs hassasiyeti bulantı baş dönmesi hiçbiri yok. sadece kasıklarımda ve belimde ağrı var bu fa umarım reglim geciktigi icindir. testlerin görsellerini koyucam. SİZCE HAMİLE OLMA İHTİMALİM VAR MI ÇOK KORKUYORUM TİROİTLERİM TEMBEL DİYE ADET DUZENSİZLİGİ YASAYAN BİRİYDİM ZATEN VE DOKTOR RAHİMİMDE İLTİHAP OLDUGUNU SÖYLEMİŞTİ LÜTFEN GÖRÜŞLERİNİZİ YAZAR MISINIZ NE YAPMAM LAZIM ADET OLMAK İCİN
baktırıcam salı gunu ya hormon bozukluğum normalde de var zaten su an ellayla iyice dağıldım icime bosalma da olmadıBoyle konularda psikolojikde oluyor mutlaka kanda baktirin bhcg ye. Ve hormonlarinizada baktirin illa hamilesiniz diye bisey yok
Hayır tarlusal sonucu etkilemez bende adet olmadım tarlusal kullandım bugün adetim geldibir daha asla böyle bişey yapmal tövbe ettim bu yasadıgum korku bana yeter de artar. tarlusal kullanıyorum yarın test daha yapmayı düşünüyorum tarlusal sonucu etkiler mi peki bilginiz var mı
Merhaba araya giriyorum kusura bakmayın. İyi akşamlar öncelikle..bi sorum olucaktı..Hayır tarlusal sonucu etkilemez bende adet olmadım tarlusal kullandım bugün adetim geldi
kaç gün sonra geldi ve böyle bi gebelik şüpheniz var moydı riskli ilişkinizHayır tarlusal sonucu etkilemez bende adet olmadım tarlusal kullandım bugün adetim geldi
Evet şuan bir risk durumunuz yok merak etmeyin. Kullanırkende adet olunabilir ayrıcaMerhaba araya giriyorum kusura bakmayın. İyi akşamlar öncelikle..bi sorum olucaktı..
tarlusal kullanıp adet gördükten sonra regl olma ihtimali kalmaz dimi ? Bende kullanırken ilaç bitmeden regl oldumda.. belkşde kendi döngümdü bilmiyorum.. yani risk tamamen kalkmış olıyor dimi?
evet bende zatwn hormon bozukluğu var adet görmeye başladıgım zamandan beri haklısınız en iyisi hormon testi yaptırıp hormonlarımı düzene sokmak cunku cinsel ilişkim olmadıgı zamanlarda da adet olamamak cok stresliBen dogumdan sonra adet olamadim kullandigim 3 aylik korunma ignelerinden dolayi. Sonra 1 ay yasmin kullandim yine bana misin demedi. 10 gun olmayinca yasminden sonra tarlusal kullandim yine olmadim tarlusala ragmen. Doktora gittim korunma igneleri rahmi cok inceltiyormus tekrar yasmin verdi ve adet oldum bu kez. Yani o arada talusal kullanirken korunmadik hic biseyde olmadi bence takacak bisey yok tamamen hormanlarla alakalidir. Gebelik olursa bal.gibi her testte cikiyor adete gunler kalasiya bile
KIZLAR NE DİYOSUNUZ BU DURUMAMerhabalar. 9 Martta korunmasız bi ilişkim oldu (reglim bittikten iki gün sonra yumurtlama donemim değildi) içime boşalma olmadı fakat nolur nolmaz diye ella ictim. adetim 2 nisanda olması gerekiyordu olmadı adetim geçtikten 3 gun sonra normal gebelik testi yaptım sonuc negatif. 1 hafta geçtikten sonra predictor erken gebelik testi yaptım sonuc negatif ve saatler sonra iki teste de baktım çöpe atmadan negatifti. testleri ilişkimden 1 ay sonra yapmış oldum yani gebelik olsa hcg idrara biraz da olsa bir ayda gecer silik bile cizgi olurdu diye düşünüyorum.. bu pazartesi adet söktürücü tarlusal kullanmaya başladım. bugun tam adetimin gecikmesinin 14. günü ve en ufak bi gebelik belirtim yok göğüs hassasiyeti bulantı baş dönmesi hiçbiri yok. sadece kasıklarımda ve belimde ağrı var bu fa umarım reglim geciktigi icindir. testlerin görsellerini koyucam. SİZCE HAMİLE OLMA İHTİMALİM VAR MI ÇOK KORKUYORUM TİROİTLERİM TEMBEL DİYE ADET DUZENSİZLİGİ YASAYAN BİRİYDİM ZATEN VE DOKTOR RAHİMİMDE İLTİHAP OLDUGUNU SÖYLEMİŞTİ LÜTFEN GÖRÜŞLERİNİZİ YAZAR MISINIZ NE YAPMAM LAZIM ADET OLMAK İCİN