NEDEN ADET OLAMIYORUM!!!!

ella kullanmıs moydınız ya da icinize bosalma olmus muydu

canım biz seninle zaten özelden konuşmuştuk:) ben ella kullanmadım içime boşalma olmadı zevk suyundan şüphelendim reglim gecikti doktora gittim tarlusal verdi onu kullandım. Sana söylemiştim büyük ihtimal seninki gebelikle ilgili değil hormonlarınla alakalı bi durum ve bence ellada bunu tetikledi.kadın doğum uzmanına gitmen gerek bence. Git bi görün durumunu anlat.. tarlusal işe yaramazsa git ama.

canım biz seninle zaten özelden konuşmuştuk:) ben ella kullanmadım içime boşalma olmadı zevk suyundan şüphelendim reglim gecikti doktora gittim tarlusal verdi onu kullandım. Sana söylemiştim büyük ihtimal seninki gebelikle ilgili değil hormonlarınla alakalı bi durum ve bence ellada bunu tetikledi.kadın doğum uzmanına gitmen gerek bence. Git bi görün durumunu anlat.. tarlusal işe yaramazsa git ama.
evet hatırladım gidicem randevu aldım az önce test yaptım negatif

Eklentiler

• 1E662293-9555-4F62-84C1-BB0F23FDEC30.jpeg
    1E662293-9555-4F62-84C1-BB0F23FDEC30.jpeg
    71,9 KB · Görüntüleme: 89
Merhabalar. 9 Martta korunmasız bi ilişkim oldu (reglim bittikten iki gün sonra yumurtlama donemim değildi) içime boşalma olmadı fakat nolur nolmaz diye ella ictim. adetim 2 nisanda olması gerekiyordu olmadı adetim geçtikten 3 gun sonra normal gebelik testi yaptım sonuc negatif. 1 hafta geçtikten sonra predictor erken gebelik testi yaptım sonuc negatif ve saatler sonra iki teste de baktım çöpe atmadan negatifti. testleri ilişkimden 1 ay sonra yapmış oldum yani gebelik olsa hcg idrara biraz da olsa bir ayda gecer silik bile cizgi olurdu diye düşünüyorum.. bu pazartesi adet söktürücü tarlusal kullanmaya başladım. bugun tam adetimin gecikmesinin 14. günü ve en ufak bi gebelik belirtim yok göğüs hassasiyeti bulantı baş dönmesi hiçbiri yok. sadece kasıklarımda ve belimde ağrı var bu fa umarım reglim geciktigi icindir. testlerin görsellerini koyucam. SİZCE HAMİLE OLMA İHTİMALİM VAR MI ÇOK KORKUYORUM TİROİTLERİM TEMBEL DİYE ADET DUZENSİZLİGİ YASAYAN BİRİYDİM ZATEN VE DOKTOR RAHİMİMDE İLTİHAP OLDUGUNU SÖYLEMİŞTİ LÜTFEN GÖRÜŞLERİNİZİ YAZAR MISINIZ NE YAPMAM LAZIM ADET OLMAK İCİN
Canım zaten geçikme geçince illa teste 2 çizgi çıkardı hamile olma şansın sıfır bide zaten ella içmişsin

Anladım en son ben tahlillerimde hormon bozukluğum yoktu ama bugün 37.günüm hala olmadım normalde 31.34. Günlerime kadar olurdum havalar stresten olabiliyor
supheli bi ikiskiniz yoksa olursunuz maydonoz suyu icin sabah aksam ada cayı papatya cayı icin benim icime bosalma olmadı yumurtlaöa gunum de değildi nolur nolmaz diye ella kullanmıstım ama cok gecti dün tarlusal bitti bakalım bekliyorum

supheli bi ikiskiniz yoksa olursunuz maydonoz suyu icin sabah aksam ada cayı papatya cayı icin benim icime bosalma olmadı yumurtlaöa gunum de değildi nolur nolmaz diye ella kullanmıstım ama cok gecti dün tarlusal bitti bakalım bekliyorum

Of bende aynı durumdayım kızlar,
Normalde 3 nisanda adet olmam gerekiyordu en son şubat 29da olmuştum. 3 nisanda bir ilişki yaşadım ama boşalma içime olmadı sadece temizlenirken yanlışlıkla değdirmiş olma veya zevk suyu şüphem var... hala adet olmadim. Ara ara sağ kasığımda feci ağrı batma oluyor. Göğüslerimde de damarlarım belirginleşmiş. Soğan kürüne başladım dün bakalım. Doktorada gittim cuma günü idrar tahlili, ultrason falan oldu çarşamba belli olcak sonuçları. Bende normalde polikistik over var sürekli geç oluyor adetim ama bu sefer o ağrılar falan olunca şüpheye düştüm.

Of bende aynı durumdayım kızlar,
Normalde 3 nisanda adet olmam gerekiyordu en son şubat 29da olmuştum. 3 nisanda bir ilişki yaşadım ama boşalma içime olmadı sadece temizlenirken yanlışlıkla değdirmiş olma veya zevk suyu şüphem var... hala adet olmadim. Ara ara sağ kasığımda feci ağrı batma oluyor. Göğüslerimde de damarlarım belirginleşmiş. Soğan kürüne başladım dün bakalım. Doktorada gittim cuma günü idrar tahlili, ultrason falan oldu çarşamba belli olcak sonuçları. Bende normalde polikistik over var sürekli geç oluyor adetim ama bu sefer o ağrılar falan olunca şüpheye düştüm.
Test yaptın mı peki bide adet tarıhınde şüpheliyse sıkıntı yok yumurtlama zamanında zaten değilmiş

Test yaptın mı peki bide adet tarıhınde şüpheliyse sıkıntı yok yumurtlama zamanında zaten değilmiş
Yapmadım test doktora gittim diye daha doğrusu cesaret edemedim. Arada bel ağrısı oluyor kasiklarim ağrıyor sağ tarafa batma uyuşma oluyor vs. Stresten mi böyle oldu acaba.

Yapmadım test doktora gittim diye daha doğrusu cesaret edemedim. Arada bel ağrısı oluyor kasiklarim ağrıyor sağ tarafa batma uyuşma oluyor vs. Stresten mi böyle oldu acaba.
stres ve adetin yaklasmıs diyedir pcodan da olabilir

X