neden adaletsiz bir dünya

sakin18

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2015
5
3
1
27
Öncelikle kullanmış olduğum bir üyelik var ama ondan yazmak istemedim. Neden dünya bu kadar adaletsiz hani insanlar yaptığını bulurdu hani iyiler mutlu olurdu bunların hepsi masaldan ibaret. Ben hayatım boyunca bir insana bile kötülük yapmadım biriyle tartışsam ona kırıcı bir laf söylesem bile eve gelir basım ağrır vicdan azabı cekerim ama o kadar kötü insan var mesela benim kuzenim. Annesine kötü babasına kötü hatta babası üstüne cay bile döktü o kadarki sevmiyorlar -ki adam cok iyi bir adam cocukları her şeyidir- Haftada en az 5 farklı erkekle görüşür. Milleti parmağında oynatır bir de cabası sevilir. Mesela bir arkadasım var bunu yazarken nası bu kadar kötü düşünürsün diye kendimi sorguluyorum. Kızın tek işlevi var o da güzel olması. Bir insanın başka hiç özelliği olmaz mı diye düşünebilirsiniz ama yok. Sırf salak kızlar seviliyor diye salak taklidi yapar herkesin arkasından bin laf eder, yüzlerine canım cicimdir böyle dışardan bakarsanız ne kadar saf kız yüreğinin güzelliği yüzüne vurmuş dersiniz. Çevremde daha böyle onlarcası var. Ne yapmalıyım bana akıl verin o kadar mutsuzum ki bu insanlar bu kadar mutluyken benim bu kadar mutsuz olmam.. Bende mi rol yapayım bende mi 2 yüzlü olayım? Akıl verin

Sen kendin ol yeter milleti boş ver o tipler bir yerde patlıyor ve iç dünyaları sandığınız kadar güzel olmuyor

Baskalarinin mutluluguna goz koymazsan sen de mutlu olursun. Kotuluk veya iyilikle alakasi yok. Cok kotu ve uzun soluklu bir iliskisi de yokmus kiz hayatini yasiyor. Sen boyle kara kara dusunurken o eglenmesine bakiyor. Is sende bitiyor.

Başkalarıyla kendini kıyaslarsan zaten hiç bir zaman mutlu olamazsın ki...

Sen niye mutsuzsun o kısmı anlamadım ben.
Senin sorunun ne? Başkalarını boşver zaten. Onlar güllük gülüstanlık yaşıyor olsalar bile, bunun neden sana zararı dokunsun ki?

Bu dünya sınav dünyasıdır. Ya kendini sırf bu dünyaya adayıp mutlu olmak için her yolu mübah görüp kaybedenlerden olursun ya da aklını kalbini temiz tutup mutsuz olmak pahasına doğru yoldan ayrılmayıp kazananlardan.

Özendiğin insanlara baktığında gerçekten onlar gibi olmak istiyor musun bundan emin ol önce.
Bol bol dua ve şükür et manevi yönünü geliştir.
Bir de insanların kusurlarını aramayı bırak. Zamanla rahatlarsın.

Bu şekilde davranan insanların çok mutsuz, kendiyle sorunlu olduklarını düşünmüşümdür hep..
Yoksa neden farklı davransınlar ki..

konu başlığını beğenmedim onu söyliyim,çok adaletli bir Rabbimiz var.Bunu yaşayarak dünyada adaletin tecelli ettiğine şahit oldum.Allah mühlet verir,ihmal etmez,bunu öncelikle aklımıza yerleştirmemiz gerekiyor.Bu dünyada herkes aynı şart ve koşullarda yaşayacak diye bir şart kural yok,imtihan dünyası burası.Bugün sen dipteysen yarın o dipte olur.İnişli,çıkışlı bu dünya.Öncelikle hayata güzel bakmayı öğrenin,siz başkalarının hayatına takmışsınız kafayı,onlar kötü ama mutlu diyosun.Ben iyiyim diyosun,kusura bakmayında sizinde hayata bakış açınız kötü..Onu düzeltmeye çalışın bence

Baskalarinin mutluluguna goz koymazsan sen de mutlu olursun. Kotuluk veya iyilikle alakasi yok. Cok kotu ve uzun soluklu bir iliskisi de yokmus kiz hayatini yasiyor. Sen boyle kara kara dusunurken o eglenmesine bakiyor. Is sende bitiyor.
Kesinlikle yanlış anlamışsınız birinin mutluluğuna göz koymak değil benimkisi mesela benim cok yakın olduğum biri var ve gercekten cok iyi bir insan o da cok mutlu tüm yönlerden inan bende o mutlu diye seviniyorum. Benim zoruma giden şey şu. Bahsi geçen kuzenim dışarıdan böyle sert gözükür bende daha sakin, daha sıcakkanlıyımdır. hatta en son 3 kuzenimle biride bu kuzenim oturuyorduk falan ücümüzde 17 yasındayız ygs falan muhabbeti. Sonra konu konuyu açtı bu kuzenim bu olayları anlattı. Benim adım zehra diğer kuzenimde aynen şunu dedi "valla ikinizden birinin bunları dediğini duysam kesin zehra bu kadar kişiyle görüşüyordur derim" Yani insanlar beni yanlış tanıyor rol yapanlar mutlu yapmayanlarsa mutsuz oluyor

kuzeniniz öyle birisi tamam sizin neden bundan dolayı adaletsiz dünya diyorsunuz...onun hayatına mı imreniyorsunuz...

birde ikinci üyelik bundan editörlerin haberi varmı?

kuzeniniz öyle birisi tamam sizin neden bundan dolayı adaletsiz dünya diyorsunuz...onun hayatına mı imreniyorsunuz...

birde ikinci üyelik bundan editörlerin haberi varmı?
ikinci üyeliğin yasak olduğunu bilmiyordum.. onun hayatına imrenmiyorum

ikinci üyeliğin yasak olduğunu bilmiyordum.. onun hayatına imrenmiyorum
imrenmiyorum diyorsun ama o kadar mutlular ki ben neden mutsuzum diyorsun...

bırak etrafındaki insanların nasıl olduklarını neler yaptıklarını sen kendine kendi yoluna bak kıyas yapma ve mutlu olunacağın şeyler neyse onlara yönel..

bu konu ikinci üyelik gerektiren bir konu değil bence şayet editörlerin haberi varsa da bunun suistimal edildiğini düşünüyorum. yani özel konu açıcam deyince konunun böyle bir konu tahmın edememişlerdir.

bu konu ikinci üyelik gerektiren bir konu değil bence şayet editörlerin haberi varsa da bunun suistimal edildiğini düşünüyorum. yani özel konu açıcam deyince konunun böyle bir konu tahmın edememişlerdir.
editörlerin haberi yok yasak olduğunu bilmiyordum kapatılması gerekiyorsa kapatılabilir. dediğim gibi bilmiyordum

hesabın nasıl kapatıldığını biliyor musunuz? kendim kapatacağım kapatılıyorsa

Merhaba,
Bir derdiniz var bunu paylaşmak istiyorsunuz ama burada kullandığınız hesabı da bu konuyu paylaşarak deşifre etmek istemiyorsunuz.

Bu durumda 2. üyelik alabilirsiniz. Ama işte aması var.

- 2. üyelik aldığınızda bize bilgi vermelisiniz.
- Esas üyeliğiniz ile bu konuda yorum yapmamalısınız.
- 2. üyelik ile sadece bu konularda paylaşım yapmalısınız.
- Esas üyeliğiniz ola ki ceza alırsa asla 2. üyeliği kullanmamalısınız.

Bu açıklamaya rağmen buna devam ederseniz 2 üyeliğiniz de deşifre edilir.

-icerik silmek yasaktir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…