Kesinlikle yanlış anlamışsınız birinin mutluluğuna göz koymak değil benimkisi mesela benim cok yakın olduğum biri var ve gercekten cok iyi bir insan o da cok mutlu tüm yönlerden inan bende o mutlu diye seviniyorum. Benim zoruma giden şey şu. Bahsi geçen kuzenim dışarıdan böyle sert gözükür bende daha sakin, daha sıcakkanlıyımdır. hatta en son 3 kuzenimle biride bu kuzenim oturuyorduk falan ücümüzde 17 yasındayız ygs falan muhabbeti. Sonra konu konuyu açtı bu kuzenim bu olayları anlattı. Benim adım zehra diğer kuzenimde aynen şunu dedi "valla ikinizden birinin bunları dediğini duysam kesin zehra bu kadar kişiyle görüşüyordur derim" Yani insanlar beni yanlış tanıyor rol yapanlar mutlu yapmayanlarsa mutsuz oluyorBaskalarinin mutluluguna goz koymazsan sen de mutlu olursun. Kotuluk veya iyilikle alakasi yok. Cok kotu ve uzun soluklu bir iliskisi de yokmus kiz hayatini yasiyor. Sen boyle kara kara dusunurken o eglenmesine bakiyor. Is sende bitiyor.
ikinci üyeliğin yasak olduğunu bilmiyordum.. onun hayatına imrenmiyorumkuzeniniz öyle birisi tamam sizin neden bundan dolayı adaletsiz dünya diyorsunuz...onun hayatına mı imreniyorsunuz...
birde ikinci üyelik bundan editörlerin haberi varmı?
ikinci üyeliğin yasak olduğunu bilmiyordum.. onun hayatına imrenmiyorum
imrenmiyorum diyorsun ama o kadar mutlular ki ben neden mutsuzum diyorsun...ikinci üyeliğin yasak olduğunu bilmiyordum.. onun hayatına imrenmiyorum
editörlerin haberi yok yasak olduğunu bilmiyordum kapatılması gerekiyorsa kapatılabilir. dediğim gibi bilmiyordumbu konu ikinci üyelik gerektiren bir konu değil bence şayet editörlerin haberi varsa da bunun suistimal edildiğini düşünüyorum. yani özel konu açıcam deyince konunun böyle bir konu tahmın edememişlerdir.
hesabın nasıl kapatıldığını biliyor musunuz? kendim kapatacağım kapatılıyorsabu konu ikinci üyelik gerektiren bir konu değil bence şayet editörlerin haberi varsa da bunun suistimal edildiğini düşünüyorum. yani özel konu açıcam deyince konunun böyle bir konu tahmın edememişlerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?