Öncelikle kullanmış olduğum bir üyelik var ama ondan yazmak istemedim. Neden dünya bu kadar adaletsiz hani insanlar yaptığını bulurdu hani iyiler mutlu olurdu bunların hepsi masaldan ibaret. Ben hayatım boyunca bir insana bile kötülük yapmadım biriyle tartışsam ona kırıcı bir laf söylesem bile eve gelir basım ağrır vicdan azabı cekerim ama o kadar kötü insan var mesela benim kuzenim. Annesine kötü babasına kötü hatta babası üstüne cay bile döktü o kadarki sevmiyorlar -ki adam cok iyi bir adam cocukları her şeyidir- Haftada en az 5 farklı erkekle görüşür. Milleti parmağında oynatır bir de cabası sevilir. Mesela bir arkadasım var bunu yazarken nası bu kadar kötü düşünürsün diye kendimi sorguluyorum. Kızın tek işlevi var o da güzel olması. Bir insanın başka hiç özelliği olmaz mı diye düşünebilirsiniz ama yok. Sırf salak kızlar seviliyor diye salak taklidi yapar herkesin arkasından bin laf eder, yüzlerine canım cicimdir böyle dışardan bakarsanız ne kadar saf kız yüreğinin güzelliği yüzüne vurmuş dersiniz. Çevremde daha böyle onlarcası var. Ne yapmalıyım bana akıl verin o kadar mutsuzum ki bu insanlar bu kadar mutluyken benim bu kadar mutsuz olmam.. Bende mi rol yapayım bende mi 2 yüzlü olayım? Akıl verin