• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne zormuş meğer beklemek.. isteyince olmaması

butterfly60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
127
40
48
38
yaklaşık 4-5 aydır istiyoruz.. her ay farklı bi hayalle umutla bekleyip hüsranla son buldu. hep kendimi teselli etsem de yine de çok çok üzüldüm.. zamanı değilmiş dedim bunda da vardır bi hayır dedim ama iştee.. bdv de bi konu okudum ilk geceden hamile kalan arkadaş.. demekki herşey nasip kısmet.. sizler nasıl teselli ediyorsunuz kendinizi.

yaklaşık 4-5 aydır istiyoruz.. her ay farklı bi hayalle umutla bekleyip hüsranla son buldu. hep kendimi teselli etsem de yine de çok çok üzüldüm.. zamanı değilmiş dedim bunda da vardır bi hayır dedim ama iştee.. bdv de bi konu okudum ilk geceden hamile kalan arkadaş.. demekki herşey nasip kısmet.. sizler nasıl teselli ediyorsunuz kendinizi.
üzülme canım veren de Allah alanda Allah. sen elinden geleni yap sıkıntı falan varsa uğraş. gerisini Allaha bırak. Hayırlısını ve sağlıklısını iste. İnşallah en kısa zamanda kavuşacaz.

üzülme canım veren de Allah alanda Allah. sen elinden geleni yap sıkıntı falan varsa uğraş. gerisini Allaha bırak. Hayırlısını ve sağlıklısını iste. İnşallah en kısa zamanda kavuşacaz.[/
SAğolasın canım inşallah hayırlısıyla olur

aynı bizim de bu 5. denememiz olacak. gerçekten 1 gecelik ilişkiyle hamile kalanları duydukça insan kendinden şüpheleniyor hiç olmayacak gibi geliyor. ama ben inanıyorum anne olacağımıza Allah'ın izniyle.

nasip canım oluruna bırakınca
öyle güzel oluyo ki
sen bile şaşırıyosun,
Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah. .

Benim de 1bçk sene oldu :( özellikle konuşulduğu zamanlarda konuyu değiştirmeye çalışıp kaynatıyorum artık.. Herkes aklından çıkarınca olur diyor ama aylarca uğraştğn sürekli hayallırıklığı yaşadığın birşeyi aklından nasıl çıkarabilirsin ki... Allah büyüktür elbet zamanı vardır diye avunuyorum ben de, dua ediyorum .

Benim de 1bçk sene oldu :KK43: özellikle konuşulduğu zamanlarda konuyu değiştirmeye çalışıp kaynatıyorum artık.. Herkes aklından çıkarınca olur diyor ama aylarca uğraştğn sürekli hayallırıklığı yaşadığın birşeyi aklından nasıl çıkarabilirsin ki... Allah büyüktür elbet zamanı vardır diye avunuyorum ben de, dua ediyorum .

elbet zamanı vardır ama her ay bu sefer oldu mu diye düşünmekten kendini alıkoyamamak ve her seferinde düş kırıklığı yaşamak:olamaz:
zor gerçekten rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. artık bebe kıyafetler,ne bakmaktan instgramda bebeklere bakmaktan hamile kişileri görmekten aklımızdan çıktığı yokkii ...

kesinlikle haklısın. instagramı sildim bu yüzden gittiğim her yerde bebişler. kıskanmak değil de özeniyorum. kendini eksikli gibi hissediyor insan.
zor gerçekten rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. artık bebe kıyafetler,ne bakmaktan instgramda bebeklere bakmaktan hamile kişileri görmekten aklımızdan çıktığı yokkii ...

Back