Ne zamandır sevgilin yok diyen erkek neyi merak ediyordur?

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
31
Ne zamandır sevgilin yok diyen erkek neyi merak ediyordur? Niye sorar bir erkek bunu?

Ne zamandır sevgilin yok diyen erkek neyi merak ediyordur? Niye sorar bir erkek bunu?

ne zamandır sevgilin olmadığını merak ediyordur.

kim sordu bunu yoksa hoşlandığın çocuk mu? her türlü saçma bir soru bence yani durup dururken sorduysa.

yukarıdaki arkadaş güzel yazmış da erkekler bu kadar ince düşünür mü emin değilim.

bence mantıklı bir soru. eski sevgilini unutup unutamadığını bir ilişkiye hazır olup olmadığı anlamak istiyordur. belki önceki sevgilisi onu birini unutmak için kullanmıştır.

Yok hayır o sormadı başka biri sordu da.
O defteri kapadım artık benden hoşlanmadıgıno anladım yazmadı zaten.

"Kabalığından" diyeyim en nazik haliyle...

Ne saçma soru bu.

Bir erkek bunu kankasına, asker arkadaşına sorabilir en fazla.

Bir kadına soruyorsa ben de ona sorarım...

"Kardeş sen daha evvel hiç karşı cinsle muhatap oldun mu" diye.

Aynen bence de gereksiz bir soru.

O halde hadi empati yapalim:) mesela ben erkek arkadasima ne zamandir sevgilin yok diye sorcak olsam şu sebeple sorarim: onu unutmak icin mi beni secti,yakin bir zamanda ayrildiysa yaralarini sarmam icin mi benimle, akli hala onda olabilir mi...valla % 98 bunlardan dolayi sorarim.%2 side konusacak konu yoktur suskunlugu bozmak icin sormusumdur :)

Aynen katiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…