- Konu Sahibi Rumeysagul
üzülme canım hayırlısı herşeyin bizim de 16 ay oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 aydır bekliyorum mucizemi.her ay hayal kırıklıkları yaşasamda umudum hiç bitmiyor.hiçbir sorun bulunamamasına rağmen olmuyor.kasımda tüp bebek demeneye karar vermiştik ki içimden yine o çok cılız ama çokda umut veren bir ses '' biraz daha sabret'' diyor bana.erteledim tedavimi rabbiminde izniyle sürpriz yapacak bana meleğim İNŞALLAH.denemediğim kür kalmadı ne duyduysam ne okuduydam yaptım en son şuna inandım ne yaparsam yapıyım boş Allah izin vermedikçe yaprak kıpırdamaz ki ben neyin mücadelesini yapıyorum.kabullendim,tevekkülle sığındım rabbime.şuan sadece ben ve benim gibi evlat kokusunu içine çekmek isteyen herkez için dua ediyorum.
Ey Rabbim,işimi kolaylaştır,zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir...
Prolaktin hormonuna baktrdin mi.. hayıt tohumu çayıni denedin mi merak ettim de??
63 aydır bekliyorum
dahada çok beklerim ama benim artık umudum yok([/QUOT
asla umudunu kaybetme derim.elinden geleni yap.ne bilim aşılama,tüp bebek denediniz mi?sorun varsa üzerine git yoksada denemeye devam allah en kısa zamanda göndersin insalah bebeğini.dua et bolbol.
evet cnm bütün hormon tahlillerim yapıldı.hayıtı cok duydum ama heralde birtek onu denememişimdir.o adet düzensizliği için iyi geliyor diye biliyorum düzensizlik yaşamadığımdan onu kullanmadım hiç.incir ,havuç ve soğan kürlerini yaptm.en son böğürtlen kökünü duydum onuda denedim ama malesef.birtek hayıt kaldı onuda mı denesem :)
22 aydır bekliyorum mucizemi.her ay hayal kırıklıkları yaşasamda umudum hiç bitmiyor.hiçbir sorun bulunamamasına rağmen olmuyor.kasımda tüp bebek demeneye karar vermiştik ki içimden yine o çok cılız ama çokda umut veren bir ses '' biraz daha sabret'' diyor bana.erteledim tedavimi rabbiminde izniyle sürpriz yapacak bana meleğim İNŞALLAH.denemediğim kür kalmadı ne duyduysam ne okuduydam yaptım en son şuna inandım ne yaparsam yapıyım boş Allah izin vermedikçe yaprak kıpırdamaz ki ben neyin mücadelesini yapıyorum.kabullendim,tevekkülle sığındım rabbime.şuan sadece ben ve benim gibi evlat kokusunu içine çekmek isteyen herkez için dua ediyorum.
Ey Rabbim,işimi kolaylaştır,zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir...
63 aydır bekliyorum
dahada çok beklerim ama benim artık umudum yok(
16 aydır istiyorum gelmedi meleğim
doktorlar 1 yıl geçince olmazsa gelin diyorlar ama biz 6 aqy geçince bir problem olabilir diye eşime bana test yaptırmaya başladık..
bende bir problem yok eşiminde sayı ve hız problemi çktı..
1 tüp bebek denedik olmadı hala beklemedeyiz
Allahım tez zamanda bebeklerimizi nasip eder inşallah..
16 aydır istiyorum gelmedi meleğim
doktorlar 1 yıl geçince olmazsa gelin diyorlar ama biz 6 aqy geçince bir problem olabilir diye eşime bana test yaptırmaya başladık..
bende bir problem yok eşiminde sayı ve hız problemi çktı..
1 tüp bebek denedik olmadı hala beklemedeyiz
Allahım tez zamanda bebeklerimizi nasip eder inşallah..
5 yildir evliyim 3 yildirda bebegimizi bekliyorduk butun tahliller hersey yapildi hiç bi sorun yok dendi tek sorun benim kilolarimmis bende zayiflamayaya calistim bir ay rejim yapip 5 kilo verdiysem obur ay birakip tekrar 5 kilo aldim bi ara doktorumun istedigi kiloya dustum 2 ay (gonal f )yumurtlama ignesi vurundum ilk ay hiç bi ise yaramadi yumurtalarim 13 mm de kaldi ikinci ay dozu yukselltti 18 mm oldular catlama ignesi oldum yine olmadi doktorum 2 ay ara verecegiz sen bu surede 75 kiloya duseceksin dedi fakat ben igneleri vurulurken zaten 5 kilo almistim 85 kiloydum o beni 80 kilo saniyordu hala verecegim bi 10 kilo vardi deli gibi rejim yapmaya basladim sporla birlikte ilk ay 2 kilo verdim fakat bu benim için cok azdi normalde 5 kilo falan vermem gerekiyordu obur ay hic veremiyordum ustune her 2 gunde 100 gr aliyordum adetimde 12 gecikmisti ama hiç umudum yoktu kiz kardesim misafirlige gelmisti onun israriyla test aldim yaptim aninda 2 cizgi cikti sok oldum aksam birdaha yaptim yine 2 cizgi ertesi gun kan testi yaptim 14980 cikti degerim suan 8 haftalik hamileyim hiç unudunuzu kaybetmeyim benim umudumun tukenndigi anda cikti geldi bebegim
not: kesinlikle stres yapmayin ben o ay hangi gun yumurtladigimi falan hiç hesaplamadim 3 yildir ayaklarimi hep havaya dikerdim belimin altinda yastikla uyurdum ama yapmadim hiçde dusunmedim hamileligi ama yaptigim bisey var belki de o yuzden diyorum ben nas suresini unutmustum onu ezberlemeye calisiyordum bide evde yalniz oldugumdan biraz korkar olmustum surekli nas suresi okudum.
RABBIM SIZEDE NASIP EDER INS UMUDUNUZU KAYBETMEYIN
O DILEMEDIKCE BIZLER DILEYEMEYIZ