How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ne zamandır hasret ve sabırla bekliyorsunuz??

biz de 2 aydır uğraşıyorduk olmayacağını bile bile.çünkü bnenim polikistik overim var.tedaviyle bile hamile kalmam çok zordu. 3. ayımızda gecikti ve bir mucizeye tanık olduk :52: bebeğim ordaydı.:49:ALLAHIM YÜCE RABBİM OL! DEMİŞTİ.İlk muayenede doktora polikistik overimin olduğunu söyledim ona rağmen hamile kalabildiğime çok şaşırdı.ve bebeğimin bir mucizesi daha ultrasonda miniğimin kesesinden başka hiçbirşeye rastlamadı doktorlar.kist gözükmüyor.ALLAHIM SANA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN.TÜYLERİM ÜRPERİYOR ANLATIRKEN BİLE:53:

allahim sen ne kadar büyüksün...:16::16::16::16:darisi bizlerin basina :52:canim sende hayirlisiyla yavrunu kucagina alirsin insaallah....:16:

biz de 2 aydır uğraşıyorduk olmayacağını bile bile.çünkü bnenim polikistik overim var.tedaviyle bile hamile kalmam çok zordu. 3. ayımızda gecikti ve bir mucizeye tanık olduk :52: bebeğim ordaydı.:49:ALLAHIM YÜCE RABBİM OL! DEMİŞTİ.İlk muayenede doktora polikistik overimin olduğunu söyledim ona rağmen hamile kalabildiğime çok şaşırdı.ve bebeğimin bir mucizesi daha ultrasonda miniğimin kesesinden başka hiçbirşeye rastlamadı doktorlar.kist gözükmüyor.ALLAHIM SANA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN.TÜYLERİM ÜRPERİYOR ANLATIRKEN BİLE:53:

hayırlı olsun tatlım ALLAH herşeye kadirdir... elhamdulillah

masallah:nazar:Rabbim hayirlisiyla kucagına almayı nasibetsin.darısı başımıza lnsallah.bizimde bu 3. ayımız bayrama hayırlı haberle gelirim insallah:49:

Rabbim herkesin gönlündeki dualarını kabul buyur...Zekeriyya a.s. duası gibi halis kıl...bizlere Yahyalar Meryemler nasib et...amin

Büyük ALLAH tan büyük iste (Mustafa İslamoğlu)

bende 6 aydır deniyorum.bazen hiç olmayack mı dıye ümitsizliğe kapılıyorum:43::43::43:

canım benim sakın böyle olayacak diye kendini şartlandırıp da kafana takma.sonra vücut da sıkıntıya girip spermleri kabul etmez.DÜŞÜN VE BAŞAR felsefesi gerçekten çok doğru.senin hedefin neyse o olur.bide yaptığın zaman onu bi görev olarak görme.hıh işte şimdi çocuk yapıyoruz düşüncesi olmasın aklında.biliyorum çok zor bşy bu ama kendini kasmaman gerekiyor.rahat bırak vücudunu.gereksiz bir gerginlik içine sokma kendini.o geleceği zamanı çok iyi biliyor.yeter ki RABBİM OL DESİN.bide 1 yıl veriyor doktorlar tedaviye başvurmadan önce.yani şu an doktora gitsen de kendini gereksiz yere bir tüp bebek tedavisinin ortasında bulursun.sabret daha tatlı oluyo o zaman :16:

bizimde çok uzun zaman oldu, yıllar yılları kovaladı .. hasret sabrı zor öğretti ... her ay acıya alıstıkça, kendimizden kaybettik hep :'((((

canım benim sakın böyle olayacak diye kendini şartlandırıp da kafana takma.sonra vücut da sıkıntıya girip spermleri kabul etmez.DÜŞÜN VE BAŞAR felsefesi gerçekten çok doğru.senin hedefin neyse o olur.bide yaptığın zaman onu bi görev olarak görme.hıh işte şimdi çocuk yapıyoruz düşüncesi olmasın aklında.biliyorum çok zor bşy bu ama kendini kasmaman gerekiyor.rahat bırak vücudunu.gereksiz bir gerginlik içine sokma kendini.o geleceği zamanı çok iyi biliyor.yeter ki RABBİM OL DESİN.bide 1 yıl veriyor doktorlar tedaviye başvurmadan önce.yani şu an doktora gitsen de kendini gereksiz yere bir tüp bebek tedavisinin ortasında bulursun.sabret daha tatlı oluyo o zaman :16:

haklısın canımm ama gerçekten elimde olmuyor.inş bu ay oyle yapacağım takmayacağım kafama.kısmet artık Allah ım inş çok bekletmez

bizimde çok uzun zaman oldu, yıllar yılları kovaladı .. hasret sabrı zor öğretti ... her ay acıya alıstıkça, kendimizden kaybettik hep :'((((

ALLAH için zorluklara göğüs gerenlere selam olsun...Rabbim onları Kuranında övmüştür...sabretmeliyiz..ALLAH bu dünyada nasib etmesede ahirette mutlaka sabrımızın karşılığını verecektir

tam 2,5 yıldır bekliyorum meleğimi ve daha ne kadar bekleyeceğimide inan bilmiyorum
o doğru zamnında gelmesi için dua etmekten başka bişeyim yok
ne feryatım nede figanım nede çarelerim çare olmadı hayırlısı

tam 2,5 yıldır bekliyorum meleğimi ve daha ne kadar bekleyeceğimide inan bilmiyorum
o doğru zamnında gelmesi için dua etmekten başka bişeyim yok
ne feryatım nede figanım nede çarelerim çare olmadı hayırlısı

hemen hemen aynı süredir bekliyoruz sabır ve umutla...Rabbim sabrını artırsın ve en kısa zamanda bebekle müjdelesin:)

Rabbim bizleri, umudumu sabıra, sabırımızı müjdeye çevirenlerden eylesin insallah ... Emir Bebek Emir Bebek Amin

Back