How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ne zamandır hasret ve sabırla bekliyorsunuz??

Rumeysagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
810
13
118
Samsun
Ne zamandır bekliyorsunuz güzel haber alabilmeyi... 26 aydır bekliyorum ben elhamdulillah demekki Rabbim sabrımızı sınıyor...hatta bi sorun görünmezken...hayırlısı tabii...ALLAH varsa imkan vardır umut vardır....Umutla hasretle bekliyorum:43::43:

yarın evliliğimizin 5. ayımızı kutlucaz.iki buçuk üç ay önce çalışmalara başladık :)

Ne zamandır bekliyorsunuz güzel haber alabilmeyi... 26 aydır bekliyorum ben elhamdulillah demekki Rabbim sabrımızı sınıyor...hatta bi sorun görünmezken...hayırlısı tabii...ALLAH varsa imkan vardır umut vardır....Umutla hasretle bekliyorum:43::43:
:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Son düzenleme:
FATIR SURESİ 11. Allah sizi (önce) topraktan, sonra meniden yarattı. Sonra sizi çiftler (erkek-dişi) kıldı. O'nun bilgisi olmadan hiç bir dişi ne gebe kalır ne de doğurur. Bir canlıya ömür verilmesi de, onun ömründen azaltılması da mutlaka bir kitaptadır. Şüphesiz bunlar, Allah'a kolaydır.

FATIR SURESİ 11. Allah sizi (önce) topraktan, sonra meniden yarattı. Sonra sizi çiftler (erkek-dişi) kıldı. O'nun bilgisi olmadan hiç bir dişi ne gebe kalır ne de doğurur. Bir canlıya ömür verilmesi de, onun ömründen azaltılması da mutlaka bir kitaptadır. Şüphesiz bunlar, Allah'a kolaydır.

ne güzel bi ayetle örnek vermissin...:16:rabbim insaallah isteyen herkese hayirli yavrular nasip etsin....

hayalot canim daha sen yeniymissin ben be sanmistim ki uzun zamandir istiyosun...:16::16:

biz de 2 aydır uğraşıyorduk olmayacağını bile bile.çünkü bnenim polikistik overim var.tedaviyle bile hamile kalmam çok zordu. 3. ayımızda gecikti ve bir mucizeye tanık olduk :52: bebeğim ordaydı.:49:ALLAHIM YÜCE RABBİM OL! DEMİŞTİ.İlk muayenede doktora polikistik overimin olduğunu söyledim ona rağmen hamile kalabildiğime çok şaşırdı.ve bebeğimin bir mucizesi daha ultrasonda miniğimin kesesinden başka hiçbirşeye rastlamadı doktorlar.kist gözükmüyor.ALLAHIM SANA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN.TÜYLERİM ÜRPERİYOR ANLATIRKEN BİLE:53:

Back