• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Ne Zamana Kadar?

Pembemsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2008
182
0
96
45
Diğer
arkadaşlar benim bebişim 11 aylık, doğduğundan beri kıyafetlerini ayrı ve de bebe deterjanıyla yıkıyorum. önceleri dalin kullanıyordum şimdi omo baby kullanıyorum.. benim sorum şu sizler ne zamana kadar bebişlerinizin cicilerini ayrı yıkamayı düşünüyorsunuz? ben oğlumda 1 yaşından sonra yavaş yavaş bizimkilerle yıkamaya başlamıştım bunda da öyle yapsam mı yoksa bir müddet daha ayrı mı yıkasam karar veremedim :uhm::uhm:

ben 3 yaşına kadar ayrı yıkamıştım şuan oğlum 5 yaşında 2 yıldır bizimkilerle beraber atıyorum makinaya
sizde en aşşa 2 yaşından evvel birleştirmeyin derim ben

bende 2 yaştan sonra bizimkilerle yıkamaya başladım şimdi kızım 5 yaşında bir kızım daha oldu4 aylık şuan şimdide ikisini beraber yıkıyorum sabun tozuyla yıkıyorum hacı şakirim normal deterjan kullanmıyorum

benim kızımda 16 aylık bende hala ayrı yıkıyorum.ama bir yaşından beri sabun tozu kullanmıyorum normal deterjan kullanıyorum.
bi yerde okumuştum uzun süre sabun tozuyla yıkanan kıyafetler giyen bebeklerde ileride alerjen reaksiyonlar daha fazla oluyormuş.bebeğin bi yaştan sonra alıştırılması gerekirmiş.

ben de ayrı yıkıyorum hacı şakir toz sabun ile. her parçasını ütülüyorum mikropları ölsün diye
ama komşum normal deterjanla yıkıyor ama hiç sorun yaşamadı. mşs gibi büyüttü o çocuğu. maddi durumları iyi değildi. banyoda bile bildiğimiz dalan ile yıkadı çocuğu. sadece göz yakmayan şampuan aldı. bebek bezini bişle en ucuz hangisi ise onu aldı. ama çocuğu turp gibi maşallah. büyüdü gitti hastalık yüzü görmeden onu. acaba çok üzerine düşmemek daha mı iyi diye de düşünmğyorum desem yalan söylemiş olurum.

Back