Ne zaman test yaptınız? 🤰🏼

Bende adetten 1 gün önce en belirgin olan şey baş ağrısı basım çok siddetli ağrıyorsa biliyorum ki sabahına adet olacagim onda bi korktum açıkçası
gebelikte de bas ağrısı olur. bilemezsiiinnnn çok umutlanma ama ümidini de yitirme. inan istediğin şeye

valla ya psikologa mı gitsek biz bebekten önce?
Kız ben zaten antidepresanı 6 ay önce bıraktım anksiyeteden dolayı sence ne kadar normal olabilirim ki kafamda ne senaryolar dönüyor anlatamam daha bugün elektrikli süpürgeyi açarsam evi supururken bebek ya düşerse diyorum sen düşün ne kadar vahim

hahaha çok hassas bir annesin maşallah benim de olsa da hiç evi süpürmem

Anne karnında bebeğin uyku saati aslında düzenlenebiliyormuş eğer anne erken yatıp erken kalkarsa bebekte buna yatkın oluyormuş çocuğuma ben eğitim vericem hiç merak etmesin
ben veremem anası da gündüz uyuyor gece ayakta yapacak bir sey yok

ben veremem anası da gündüz uyuyor gece ayakta yapacak bir sey yok
Bende öyleydim, ramazandan önce 1 ay kadar erken yatıp erken kalkmaya alışmıştım vücudun daha dinç olduğunu fark ettim geç uyanınca sanki dayak yemiş gibi oluyorum tabi ramazanda tekrar alt üst oldu

Bende öyleydim, ramazandan önce 1 ay kadar erken yatıp erken kalkmaya alışmıştım vücudun daha dinç olduğunu fark ettim geç uyanınca sanki dayak yemiş gibi oluyorum tabi ramazanda tekrar alt üst oldu
benim eşiö gece çalışıyor ya. ben gece uyusam eşimle hiç görüşemicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…