Ya tabiki öyle vakti zamanı değilmiş demeliAdetle hamilelik belirtileri aynı diyorlar kendini strese sokma bence herşey olacağına varır öyle düşün
Bende adetten 1 gün önce en belirgin olan şey baş ağrısı basım çok siddetli ağrıyorsa biliyorum ki sabahına adet olacagim onda bi korktum açıkçasıhayır canım çok erken daha. yumurtlamadan 14-15 gün sonra anca çıkar en erken
Kesinlikle bu bilinçte olunca genelde oluyor rabbim tez zamanda güzel haberler almayı nasip eylesinYa tabiki öyle vakti zamanı değilmiş demeli
gebelikte de bas ağrısı olur. bilemezsiiinnnnBende adetten 1 gün önce en belirgin olan şey baş ağrısı basım çok siddetli ağrıyorsa biliyorum ki sabahına adet olacagim onda bi korktum açıkçası
Bolcaa AmiiinKesinlikle bu bilinçte olunca genelde oluyor rabbim tez zamanda güzel haberler almayı nasip eylesin
Biz alışmışız kötüsünü düşünmeyegebelikte de bas ağrısı olur. bilemezsiiinnnnçok umutlanma ama ümidini de yitirme. inan istediğin şeye
valla ya psikologa mı gitsek biz bebekten önce?Biz alışmışız kötüsünü düşünmeye
Kız ben zaten antidepresanı 6 ay önce bıraktım anksiyeteden dolayı sence ne kadar normal olabilirim kivalla ya psikologa mı gitsek biz bebekten önce?
hahaha çok hassas bir annesin maşallahKız ben zaten antidepresanı 6 ay önce bıraktım anksiyeteden dolayı sence ne kadar normal olabilirim kikafamda ne senaryolar dönüyor anlatamam daha bugün elektrikli süpürgeyi açarsam evi supururken bebek ya düşerse diyorum sen düşün ne kadar vahim
Olmayan çocuğu düşürüyorumhahaha çok hassas bir annesin maşallahbenim de olsa da hiç evi süpürmem
belki de rahatlarsın ama bilemezsin. inşallah iyi gelir bebek.Olmayan çocuğu düşürüyorumçocuk olsa herhalde bu felaket senaryosunda kafayı yer
Bende öyle düşünerek girdim bu işe normalde çocuk fikri yoktu kafamda belki kendimi dusunmeye vakit bile kalmaz demiştimbelki de rahatlarsın ama bilemezsin. inşallah iyi gelir bebek.
eminim kalmazBende öyle düşünerek girdim bu işe normalde çocuk fikri yoktu kafamda belki kendimi dusunmeye vakit bile kalmaz demiştim
Anne karnında bebeğin uyku saati aslında düzenlenebiliyormuş eğer anne erken yatıp erken kalkarsa bebekte buna yatkın oluyormuş çocuğuma ben eğitim vericem hiç merak etmesineminim kalmaztek derdin biraz daha uyumak olur
ben veremem anası da gündüz uyuyor gece ayaktaAnne karnında bebeğin uyku saati aslında düzenlenebiliyormuş eğer anne erken yatıp erken kalkarsa bebekte buna yatkın oluyormuş çocuğuma ben eğitim vericem hiç merak etmesin
Bende öyleydim, ramazandan önce 1 ay kadar erken yatıp erken kalkmaya alışmıştım vücudun daha dinç olduğunu fark ettim geç uyanınca sanki dayak yemiş gibi oluyorum tabi ramazanda tekrar alt üst olduben veremem anası da gündüz uyuyor gece ayaktayapacak bir sey yok
benim eşiö gece çalışıyor ya. ben gece uyusam eşimle hiç görüşemicezBende öyleydim, ramazandan önce 1 ay kadar erken yatıp erken kalkmaya alışmıştım vücudun daha dinç olduğunu fark ettim geç uyanınca sanki dayak yemiş gibi oluyorum tabi ramazanda tekrar alt üst oldu
Doğrudur benimde eşim nöbete gidince o gece bende uyumuyorum kocam o gün çenemden mahkum kalmasın diyebenim eşiö gece çalışıyor ya. ben gece uyusam eşimle hiç görüşemicez
hahah aynen boşa harcayamam bir günüDoğrudur benimde eşim nöbete gidince o gece bende uyumuyorum kocam o gün çenemden mahkum kalmasın diye