- 5 Kasım 2023
- 1.271
- 370
- 25
Aynı bennamaaan ben her gün yapıyorum yumurtlamam olmadığı haldeevde bir çekmece dolusu gebelik testi var boşuna mı aldim
Ben 2 gün kala kaset test yaptım negatif 1 gün kala yaptım aşırıı silikti bende sonra erken gebelik yaptım silik çıktı akşamı hastaneye gittim kan verdim 50.77 çıktıKızlar gebeliğinizi kaçıncı günde idrar testinde öğrendiniz?
Doğrusu o zaten ama insan duramıyor işteAdet günü yaptım ben test. 2 gün sonra tekrarlayıp 2 gün sonra da kan verdimen iyisi gününüzü beklemek
Yumurtlama gununuzden kaç gün sonra oluyorduBen 2 gün kala kaset test yaptım negatif 1 gün kala yaptım aşırıı silikti bende sonra erken gebelik yaptım silik çıktı akşamı hastaneye gittim kan verdim 50.77 çıktı
Canım tam 14. GündeYumurtlama gununuzden kaç gün sonra oluyordu
Evet beklemesi çok zorDoğrusu o zaten ama insan duramıyor işte
Canım naptın yakalayabildin mi?benim reglime 6 gün var her gün yapıyorum sayılır mı? tam bir ruh hastası oldugum içinama doktorlar en güvenilir sonuc için adet gecikmesinin 7.günü diyor
böyle çıktı kan testi yaptım 1.20 çıktı.Canım naptın yakalayabildin mi?
Albi marka mı test , bu test çok yanıltıyor yaböyle çıktı kan testi yaptım 1.20 çıktı.gelecek ay görüşürüz ben elendim
5gun gecikinceKızlar gebeliğinizi kaçıncı günde idrar testinde öğrendiniz?
hatırlamıyorum ki Allahın cezası testAlbi marka mı test , bu test çok yanıltıyor ya
böyle çıktı kan testi yaptım 1.20 çıktı.gelecek ay görüşürüz ben elendim
Bu erken gebelik testine benziyor ama o mu bilemedim test yaptığınız gün mü kan verdiniz bende de aynı marka test böyle gösterdi benim durum karışık da o zaman kesin bende de yol bugün kan da verdimhatırlamıyorum ki Allahın cezası testyumurtlicam ben galiba hiç adet belirtim yok çok akıntım var sadece
yok reglime 5 gün var daha. bugün verdim kan testini bekleyemedim. doktorumu da aradım hiç ciddiye almadıBu erken gebelik testine benziyor ama o mu bilemedim test yaptığınız gün mü kan verdiniz bende de aynı marka test böyle gösterdi benim durum karışık da o zaman kesin bende de yol bugün kan da verdim
Hımm anladım canım hayırlısı olsun hakkında benim durumlar da çık karışık kan verdim bugün öyle belli olur artık var yok durumuyok reglime 5 gün var daha. bugün verdim kan testini bekleyemedim. doktorumu da aradım hiç ciddiye almadıadetinin 3.günü gel dedi terbiyesiz o son attığım test yumurtlama testi ya.. bu ay ilk defa bu kadar koyu oldu. yumurtlayacam galiba
hemen çıkmıyor mu ya kan? benimki 1 saatte çıktı.Hımm anladım canım hayırlısı olsun hakkında benim durumlar da çık karışık kan verdim bugün öyle belli olur artık var yok durumu
Sağlık ocağında verdiğim için maalesef ki bir gün sonra çıkıyor yarın sabah öğrenecem nasipsehemen çıkmıyor mu ya kan? benimki 1 saatte çıktı.
inşallah vardır. bari sen doğur ben beklerimSağlık ocağında verdiğim için maalesef ki bir gün sonra çıkıyor yarın sabah öğrenecem nasipse
Ay keşke olsa da sağlıklı sıhhatli doğurması kalsa biinşallah vardır. bari sen doğur ben beklerim
inan inan olacak. bugün olmasa bile bi gün. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur.Ay keşke olsa da sağlıklı sıhhatli doğurması kalsa bi
Kızzz biz seninle aynıydık neden acele ediyorsun nAy keşke olsa da sağlıklı sıhhatli doğurması kalsa bi