Ne zaman test yaptınız? 🤰🏼

Doğrusu o zaten ama insan duramıyor işte
Evet beklemesi çok zor bir önceki ay 10gün önceden başlayıp hep negatif görünce diğer ay yapmama kararı almıştım aklımdan bile çıkmıştı test yapmak gün gelene kadar

böyle çıktı kan testi yaptım 1.20 çıktı. gelecek ay görüşürüz ben elendim

hatırlamıyorum ki Allahın cezası test yumurtlicam ben galiba hiç adet belirtim yok çok akıntım var sadece
Bu erken gebelik testine benziyor ama o mu bilemedim test yaptığınız gün mü kan verdiniz bende de aynı marka test böyle gösterdi benim durum karışık da o zaman kesin bende de yol bugün kan da verdim

Eklentiler

• IMG_1518.jpeg
    190,2 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_1514.jpeg
    49,5 KB · Görüntüleme: 57
Bu erken gebelik testine benziyor ama o mu bilemedim test yaptığınız gün mü kan verdiniz bende de aynı marka test böyle gösterdi benim durum karışık da o zaman kesin bende de yol bugün kan da verdim
yok reglime 5 gün var daha. bugün verdim kan testini bekleyemedim. doktorumu da aradım hiç ciddiye almadı adetinin 3.günü gel dedi terbiyesiz o son attığım test yumurtlama testi ya.. bu ay ilk defa bu kadar koyu oldu. yumurtlayacam galiba

Hımm anladım canım hayırlısı olsun hakkında benim durumlar da çık karışık kan verdim bugün öyle belli olur artık var yok durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…