Ne zaman test yaptınız? 🤰🏼

böyle çıktı kan testi yaptım 1.20 çıktı. 🙄🙄 gelecek ay görüşürüz ben elendim 😂😂
Benim normalde adet oncesi başıma bir ağrı giriyordu ondan anlıyordum bugünde basım ağrıyınca korktum 5 gün var dayanamadım test yaptım negatif çıktı 🙄 ama yumurtlamanın 9. Günü çıkmaz diye avutuyorum kendimi 🫤

Benim normalde adet oncesi başıma bir ağrı giriyordu ondan anlıyordum bugünde basım ağrıyınca korktum 5 gün var dayanamadım test yaptım negatif çıktı 🙄 ama yumurtlamanın 9. Günü çıkmaz diye avutuyorum kendimi 🫤
Çok erken evet çıkmaz yenileyin bence 12.gün yada en garanti 14.gün olarak

Bu kez gecikene kadar bekliycem 😔 ama kasıklarım yumurtalıklarım fena ağrıyor, göğüslerim de patlayacak gibi umarım düşündüğüm gibi değildir 🙄
Adetle hamilelik belirtileri aynı diyorlar kendini strese sokma bence herşey olacağına varır öyle düşün

hayır canım çok erken daha. yumurtlamadan 14-15 gün sonra anca çıkar en erken

Benim bugün aşılamanın 20.günü senin kaç 7 martta yapıldı aşılama bana
Ay karıştırdım canım kafam gitti yeminle 😀 bende adetimi bekliyorum da yok aşılama yapmadım ben ovülasyon yapmıştım onu değerlendirdim yarın ovülasyona başladığım 1 haftası doluyor ne zaman test yapsam acaba ya

Ay karıştırdım canım kafam gitti yeminle 😀 bende adetimi bekliyorum da yok aşılama yapmadım ben ovülasyon yapmıştım onu değerlendirdim yarın ovülasyona başladığım 1 haftası doluyor ne zaman test yapsam acaba ya
Erkenden yapma bence negatif görünce insan psikolojik etkileniyor

X