- 1 Eylül 2023
- 2.235
- 569
- 26
Kesinlikle katılıyorum canım benim nasipinan inan olacak. bugün olmasa bile bi gün. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur.
Benim bugün aşılamanın 20.günü senin kaç 7 martta yapıldı aşılama banaKızzz biz seninle aynıydık neden acele ediyorsun n
Benim normalde adet oncesi başıma bir ağrı giriyordu ondan anlıyordum bugünde basım ağrıyınca korktum 5 gün var dayanamadım test yaptım negatif çıktıböyle çıktı kan testi yaptım 1.20 çıktı.gelecek ay görüşürüz ben elendim
Darısı da bize olsun inşallah5gun gecikince
Çok erken evet çıkmaz yenileyin bence 12.gün yada en garanti 14.gün olarakBenim normalde adet oncesi başıma bir ağrı giriyordu ondan anlıyordum bugünde basım ağrıyınca korktum 5 gün var dayanamadım test yaptım negatif çıktıama yumurtlamanın 9. Günü çıkmaz diye avutuyorum kendimi
Kızlar benim adetime 4 gün var akıntı tarzında koyu renk olmuş iç camasirim yerleşme kanaması olabilir miKızlar gebeliğinizi kaçıncı günde idrar testinde öğrendiniz?
Olma ihtimali var tabi koyu dediğiniz kahverengi miKızlar benim adetime 4 gün var akıntı tarzında koyu renk olmuş iç camasirim yerleşme kanaması olabilir mi
Bu kez gecikene kadar bekliycemÇok erken evet çıkmaz yenileyin bence 12.gün yada en garanti 14.gün olarak
Adetle hamilelik belirtileri aynı diyorlar kendini strese sokma bence herşey olacağına varır öyle düşünBu kez gecikene kadar bekliycemama kasıklarım yumurtalıklarım fena ağrıyor, göğüslerim de patlayacak gibi umarım düşündüğüm gibi değildir
hayır canım çok erken daha. yumurtlamadan 14-15 gün sonra anca çıkar en erkenBenim normalde adet oncesi başıma bir ağrı giriyordu ondan anlıyordum bugünde basım ağrıyınca korktum 5 gün var dayanamadım test yaptım negatif çıktıama yumurtlamanın 9. Günü çıkmaz diye avutuyorum kendimi
Ay karıştırdım canım kafam gitti yeminleBenim bugün aşılamanın 20.günü senin kaç 7 martta yapıldı aşılama bana
Evet kahve tonlarında ve ondan sonra herhangi bir akıntı kan bişey gelmedi sürekli kontrol ediyorum ama herhangi bir kanama yokOlma ihtimali var tabi koyu dediğiniz kahverengi mi
Erkenden yapma bence negatif görünce insan psikolojik etkileniyorAy karıştırdım canım kafam gitti yeminlebende adetimi bekliyorum da yok aşılama yapmadım ben ovülasyon yapmıştım onu değerlendirdim yarın ovülasyona başladığım 1 haftası doluyor ne zaman test yapsam acaba ya
Kendini strese sokma oladabilşr olmayadabilir canım en net sonucu adet günün de kan tahlilin verirEvet kahve tonlarında ve ondan sonra herhangi bir akıntı kan bişey gelmedi sürekli kontrol ediyorum ama herhangi bir kanama yok
İşte merak ediyorum bide çok istediğimiz için insan en ufak bişey de umutlaniyorKendini strese sokma oladabilşr olmayadabilir canım en net sonucu adet günün de kan tahlilin verir
Evet haklısın seni çok iyi anlıyorum ama olumsuzluk görününce de insan yıkılıyorİşte merak ediyorum bide çok istediğimiz için insan en ufak bişey de umutlaniyor
Evet rabbim gerçekten anne baba olabilicek herkese nasip etsin inşallahEvet haklısın seni çok iyi anlıyorum ama olumsuzluk görününce de insan yıkılıyor
Kendini çok dinliyorsun stres yapma oluruna bırak çok üzülürsün sonra olursa sürpriz olsunEvet rabbim gerçekten anne baba olabilicek herkese nasip etsin inşallahHafif hafif sağ böbreğe doğru ağrı var kasıkta oluyo ara ara ama bilmiyorum
Teşekkür ederim desteğin içinKendini çok dinliyorsun stres yapma oluruna bırak çok üzülürsün sonra olursa sürpriz olsun
Rica ederim ne demek tez zamanda güzel haber almamız dileğiyleTeşekkür ederim desteğin için