- 16 Haziran 2021
- 271
- 102
- 28
-
- Konu Sahibi Pikachu_2020
Test yapıp ağlamaktan sıkıldım aklıma doktor catlaman olmuş demesi takıldı sadece çatlama olunca 14 gün sonra adet olmamız gerekiyorsa bir ihtimal olabilirmi diye düşünüyorumYarın sabah yapın
Böyle düşünerekte psikolojik olarak adetin gelmesini engelliyorsunTest yapıp ağlamaktan sıkıldım aklıma doktor catlaman olmuş demesi takıldı sadece çatlama olunca 14 gün sonra adet olmamız gerekiyorsa bir ihtimal olabilirmi diye düşünüyorum
Hayırlısı diyelim teşekkür ederimBöyle düşünerekte psikolojik olarak adetin gelmesini engelliyorsun
Bende 3 ay önce düşük yaptım adetim duzensizlesmisti. Şuan 4 gün var ama şüphelerim var test yapsam çıkar mıMerhaba pcosluyum 21 Ekim'de adet oldum . Genelde 1 hafta gecikiyorum 25 Kasım'da sabah çubuk test yaptım negatife çıktı doktora muayene gittim catlaman olmuş dedi . Hâlâ adet olmadım tekrar test yapmalıyım ne zaman yapmalıyım sizce?
Benim de adete. Dört gün vaar ama adet belirtisi yok ağrı falanda yok normalde 1. Hafta önceden başlardı 4 gün var adete erken gebelik testi yapsam çıkar mı acabaYarın sabah yapın
Bence bekle adetinin gününden 1 hafta sonra yap olsa bile çıkmaya biliyorBende 3 ay önce düşük yaptım adetim duzensizlesmisti. Şuan 4 gün var ama şüphelerim var test yapsam çıkar mı
Aslında haklısınız ama dayanamıyorum 1 aylık. Evliyken öğrendim hamile olduğumu sonra evde düşük yaptım kurtaaj oldum bebeğimi gördüm o şekilde ve kafayı taktım sanırımBence bekle adetinin gününden 1 hafta sonra yap olsa bile çıkmaya biliyor
Adet gününü bekle bence kesin olsun boşuna test yapma derimBenim de adete. Dört gün vaar ama adet belirtisi yok ağrı falanda yok normalde 1. Hafta önceden başlardı 4 gün var adete erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba
İnşallah isteyen herkes güzel haberler alır bizde olursa hemen yazarimAdet gününü bekle bence kesin olsun boşuna test yapma derim
Dayanamayıp yaptım da 2 gün var adetime sizce varmı
Dayanamayıp yaptım da 2 gün var adetime sizce varmı
Adet gününü bekle bence kesin olsun boşuna test yapma derim
Adet gününü bekle bence kesin olsun boşuna test yapma derim
hemen mi çıktı ikinci çizgi. eğer öyleyse var bence. sağlıkla ilerlesin inşallah
Evet 1 dakika geçti geçmedi çıktı adetime iki gün var ama kan versem çıkar mii kihemen mi çıktı ikinci çizgi. eğer öyleyse var bence. sağlıkla ilerlesin inşallah
Sağlık ocağına git kan ver hamilesin gibi . Ablaminda böyle olmuştu erken yaptığı için tek çizgi çok az belli oluyordu