- 28 Temmuz 2011
- 19.706
- 7.488
- 448
biz çok uğraştık neden böyle yapmaya çalıştıklarını anlamak için..
kardeşim hastalandığında bile gerçekten işi yoksa mesai biter bitmez yani hediyesini alıp gelir sırf çocuk mutlu olsun diye..
daha yakın zamanda oldu hemde..
annem bayram sabahı dedemler de bizim düğünümüzü yapmadıkları için bütün akrabaların sinirlendiklerini defalarca kez işitti acaba o mu etkiledi dedim. ama her seferinde nişanlım zordayken izin vermiyor.
sizce onun dediği gibi gerçekten hiç konuşmayalım mı evdeyken asla, buluşmayalım mı evlenene kadar?
doğru yolu evlenmek ama nişanlım bu tavırlarından dolayı evlenince görüşmek istemiyorum gerçekten iki yüzlü davrandıklarını hissediyorum dedi.
Sizin düğününüzü yapmadıkları için akrabalar niye sinirleniyormuş? Çok uzatıp nikahsız görüşmelerine izin veriyorsunuz gibi bir şey mi? Öyleyse evet bu baskı etkilemiş olabilir ama acele edin artık gibi bir söylemleri de yok aslında anladığım kadarıyla.
Evli değilim nişanlılık da geçirmedim ama eşe ailevi sorunları, aileye de eşle ilgili sorunları fazla belli etmemek gerek derler ama olan olmuş ki aileniz sizi zora sokuyor bayağı, bir nedenini tam açıklasalar evlenince bence görüşülmeyecek boyutta değil gibi bu durum nişanlınızla şahsi bir zorları yoksa, bilemedim.
Ailenizi iyice ölçüp tartın baktınız olmuyor bence söyleyin sizin yüzünüzden benim ilişkim zedeleniyor, sıkıntı ne açıkça söyler misiniz yoksa ya makul bir neden söylemedikçe sizi dinlemek istemiyorum ya da hemen evlenelim mi diye. Bir noktada dayanmak zor artık, pisi pisine güzel giden ilişkiniz bozuluyor.
Yani demek ki nişanlınızın da sinirleri pek kaldırmıyor artık, ya çözmenizi bekliyor ya da belli bir düzen oturtalım diyordur ama sinirle söylemiş gibi madem öyle böyle olsun o şekilde görüşelim diye.