nişanlın ailenin huyunu biliyorsa bu duruma alınmamalı. ailenin tavrı yanlış ama şu durumda senin yapabileceğin bişey yok gibi.
ne zaman evleneceksiniz? az sabır.
Size farklı karşı tarafa farklı konuşması hoş bir şey değil.
Bu durum benim aklıma annenin bu evliliği istemediği fikrini getirdi.
Zeyno senin ailen bir cins zaten. Acımayacaksın onlara. Dinlemeyeceksin ve içinden geleni yapacaksın.
aynen niye yani ailen bizim dediğimizi deme diyor, sen yapmışsın gibi gösteriyorlar? madem öyle yaptıklarının arkasında dursunlar. olan sana oluyor. sen ne gğzel aileni herşeyden haberdar etmişsin, izin almışsın. mükafatı bu olmamalı. nişanlına söyle ailem izin vermiyor diye. ailenle de konuş, ya beni üslubunca rahat bırakın, yada dediğinizin arkasında durun diye. ilişkine sahip çık.Bir şey dediklerinde ailem izin vermiyor diyeceksin. Reddedenlerse kanıtlarıyla söyleyeceksin. Seni değil aileni suçlansınlar eğer suçlayacaklarsa. Oh ne ala hem kızın başını belaya sok hem kenara çekil kendini sıyır.
Zeyno bu forumda bir çok şeyin mantığını kavradım senin ailen hariç. Ailenin sana bu şekilde davranmasına sebep olan ne ben bir türlü çözemedim.zaten sürekli kavga gürültü.. ve dertleri sadece bana.
içimden geleni yapmaya kalkıştığımda bir daha adımını atmayacaksın bu eve modundalar.
Nişanlısınız artık. Ayrıca bu ne güvensizlik yahu nişanlınla başbaşa kalamayacak mısın? Kalınca niye illa akla başka şeyler geliyor kusura bakma ama bu çok dar kafalılık.
Bakkala çakkala diye çıkar giderdim ben olsam. Gidemediğimde de "ben gelmek istedim evden vize çıkmadı onlara sorun" derdim. Bu ne baskıcılıktır. İlerde nişanlın bunları yüzüne vurmaz umarım.
Zeynonun ailesi bir garip. Ben hiçbir aile için böyle sert yazmam. Özellikle kız ailelerine kıyamam da bu aile feci.aynen niye yani ailen bizim dediğimizi deme diyor, sen yapmışsın gibi gösteriyorlar? madem öyle yaptıklarının arkasında dursunlar. olan sana oluyor. sen ne gğzel aileni herşeyden haberdar etmişsin, izin almışsın. mükafatı bu olmamalı. nişanlına söyle ailem izin vermiyor diye. ailenle de konuş, ya beni üslubunca rahat bırakın, yada dediğinizin arkasında durun diye. ilişkine sahip çık.zeynones
Daha onceki konularinizdan biliyorum kusura bakma ama ailen tam sopalim ugrasma artik yapin dugunu diycem ama bu gidiske ailen evliliginede burnumu sokar seni uzer gibi geliyor
Bence ailene karsi gelmeyi ogeen ben gidiyorum de geldigindede en fazla ye dayahini otur bir iki uc artik belki hatalarini anlarlar
Annende hem karnim doysun hem pastam dursun diyenlerden kendosiyle kotu olmadin istiyor ama seni umursadigi yok
Ya seni gaza getirmek istemiyorum ama ailen senin mutluluğundan rahatsız gibi. Bir şey soracağım; teyzen, dayın yada anneanne falan hayatta mı? Onlar ailenin özellikle annenin sana karşı davranışları hakkında yorumda bulunuyorlar mı?biz yeri geliyor evde yalnız başımıza kalıyoruz da bizimkilerin haberi olmadan hiç yanlış bir şey de yapmıyoruz.
yok onların derdi ne yaptığımız değil gerçekten..
evlenmediniz bir türlü diye mi yapıyorlar inanın anlamıyorum.
arkadaşlarım da çözemediler annemlerin ne düşünerek bu şekilde davrandıklarını..
nişanlım zaten ben demesem de biliyor izin vermedikleri için çıkamadığımı, o niye ikiyüzlü davranıyorlar diye kızıyor.
Zeyno bu forumda bir çok şeyin mantığını kavradım senin ailen hariç. Ailenin sana bu şekilde davranmasına sebep olan ne ben bir türlü çözemedim.
yazık valla kendilerini küçük düşürüyorlar başka bişey değil. hayır açık açık deseler ki oğlum biz izin vermiyoruz, adam kabullenir yani bi şekilde. hatta saygı duyar. bunlar evlenince de üzer çocukları. kızın çizgiyi çekmesi lazım şimdiden.Zeynonun ailesi bir garip. Ben hiçbir aile için böyle sert yazmam. Özellikle kız ailelerine kıyamam da bu aile feci.
Ailenin senden başka beklentisi mi var? Bize baksın, çalışsın gibi yada ablana yapamadıklarını sana mı yapıyor?bende çözemedim.
gerçekten bugüne kadar sevgilimden başka habersiz ve yanlış bir şey yapmadım.
sevgilimde 9 yıldır beraberiz, nişanla taçlandırdık.
ailemin özellikle annemin bana bu kadar dolu olmasına anlam veremiyorum. çamaşırı farklı katladım diye kavga çıkarmışlığı var.
ki görseniz bu aile böyle şeyler yapmaz diyeceğiniz tipler..
resmen dışarıda başka evde başka..
arkadaşlarımın bir kısmı yok yok değildir derlerdi, bir kaç sefer birlikte kalınca annemin telefon konuşmalarından ne kadar baskıcı ve tuhaf beklentileri olduğunu anladılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?