ne zaman nasıl farkettiniz?

K

kSo

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi kSo
arkadaşlar ben hep ilk görüşte aşık olup evlenirim diyordum ama hiç öyle olmadı eşimin varlığına 2 sene sonra vardım
biz tanıyorduk birbirimizi ama ben hiç onu çekici bulmamıştım(alıcı gözle bakmamışım)sonra bazı sıkıntılı günler bizi yakınlaştırdı sonra bir baktım sevgiliyiz ve çok mutluyum az daha kaçıracakmışım adamı sabırlı olmasa neler çektirmişim farkında olmadan aşkımaŞeniz

• Konu Sahibi kSo
Biz aşkımla ilk görüşte oldu:asigim:
Hep böyle hayal etmiştim hiç ummadığım anda çıktı karşıma
İyikide çıktı canım benim.

• Konu Sahibi kSo
ben evli değilimde arkadaşımı ilk gördüğümde Allah ım nasıl tatlı nasıl yakısıklı ama bu bana bakmazki o kdr güsel değilim onun çewresinde kim bilir neler vardır diye düşündüm üstünden aylar geçti 6-7 ay bi bktım bi samimileştikki oohooo sora sevgilisi oldm :) ayrıldık kaç ay ayrı kaldık smdi tekrar birleştik

• Konu Sahibi kSo
önce o beni görmüş çok hoşlanmış...
bende onu görmüştüm ama çok ilgimi çekmemişti.. :sm_confused:
ama tanıstık ve sıcaklıgı benı sardı.. kısa sürede aşık oldum.. coksekeriremsu
herseyım benım..
Şeniz

• Konu Sahibi kSo
ben eşime ilk gördüğüm gün değildi ikinci görüşümde ve beraber 12 saat geçirdiğimizde aşık olmuştum ama ilk gördüğümde hiç bişi hissetmedim..

• Konu Sahibi kSo
biz eşimle aynı yerde çalışıyorduk.1 seneden fazla süre aynı ortamda çalıştık hiç anlamadım bana olan ilgisini.zaten benden yaşça da küçük adam yerine saymamışım anlaşılan:)))))) o hep bana aşıkmış odönem açılamamış bi türlü cesaret edememiş.yaşını sorun etmiş öğrenim durumunu sorun etmiiiş.ben ayrıldım işten ama görüşüyoduk ara sıra arkadaş olarak.çok uzun hikaye aslında bisürü ayrıntı varda neyse.2 sene sonra falan açıldı bana bendeki cevap -------olmaz öyle şey--------şimdi evliyiz 2,5 yıl oldu.öyle çok seviyorum ki aşkımı.o olmasa ne yapardım bilmem.hiçbir zaman önyargılı olmamak lazım.

• Konu Sahibi kSo
hepınızın mutlulugunun devamını dılerım kızlar.benımde boncugummmm tanıdıgım yıllardır komsumuzdu.gecen yaz oldu.ıyıkı olmusssssss.sonsuza kadar sursun inşallah.ugurum nazar boncugum o benım.

• Konu Sahibi kSo
Benimde eşimle tanişmamiz biraz ilginç olmuştu
ama pek bişey hissetmemiştim ilk buluşmamizda falan
ama zamanla çok şey hissettim
iyikide hissetmişimcoksekeriremsu

• Konu Sahibi kSo
biz de eşimle ilk görüşte :asigim: aşık olduk,6 ayda nikah kıydık ,evlendikkkkkkkkkkkkkkkk :1hug: iyi ki de evlenmişim çokkkk mutluyuz :sm_cool: hala da ilk günkü gibiyiz allah bozmasın

bende eşimle tanışmamızdan 7 yıl sonra evlendim bazen biz bayanlar gözümüzün önündekini zor görebiliyoruz.birde kader azıcık bir gün bir bakıyorsun o senin her şeyin

Eşimm önceden beri beniş takip edermiş..haberim bile yok tabiii...Sonra ilk görüşmmeizde unutmuyorum A.V.M deydik 15 kişi vardık heralde birden dikkatimi çektii elini uzattığında tokalaşmak için o an bir tuhaf olmuştum..o an anladımki işte bu adam benim ömrümü geçireceğim insan,çocuklarımın babası olacak adam!!
İnanmıcaksınız ama biz el sıkıştığımız anda elektirikler gitmiştii jenarötör devreye girmişti hala güleriz...
Şimdi 10 aylık evliyiz onu deli gibi seviyorumm o benim herşeyim..
Seni seviyorum Kocişimm benimm tontişş göbişlim :)

asikmiyim bilmiyorum.ask onsuz kalinca hissedilebilen birsey bence.ben hic onsuz kalmadim..ama onsuz olamam .bunu biliyorum onu cok seviyorum.ona sonsuz saygi duyuyorum.onu cok seviyorum onsuz yasayamam.yasamak da istemem zaten.zamanla da sevgim cogaliyor.bana iyi davranmasi beni cok sevmesi ve cok iyi anlastikca sevgim cogaldi.boncuk gozlumŞeniz

bende ilk görüşte filan aşka açıkçası pek inanmazdım ama fındık ezmemi ilk gördüğümde aşık oldum yaa iyiki aşık olmuşum yoksa şimdi beyaz peynirim olmicakmış(oğlum)
benide obur zannetmeyin yaf hep yiyecek isimleri taktığıma bakmayın yane

Eşimin dükkanı var ama aynı zamanda meslegini yapıyor ortak bir arkadasımız aracılıgıyla
geciyorken ugradık hesabına tanıştık o beni görür görmez vurulmuş
Ama ben benden büyük olduguo zamanlar ruhi bunalım lar da oldugum için pek takmamıştım.
Ne olduysa sonra sonra oldu .... Şeniz

benimde aynı sizinki gibi oldu,
eşimi iş icabı tanıyordum herhangi biriydi benim için,
ama ne yalan söyleyeyim sakinliği ve hoşgörüsünü takdir ettiğim biriydi,
kendi derdimle uğraşmaktan kimseyi görecek halim yoktu,
sonra ne oldu bilmiyorum sanıyorum yaşadığımız benzer şeyler çekti bizi,
huzur veriyordu bana onunla konuşmak bile,
hissettiğim ama konduramadığım bir duyguydu anlatması çok zor,
biz pek sevgilide olamadık vakit kaybı geldi bize beklemek,
ve öylede evlendik..

Son düzenleme:
okulda gördüm ben onu
evliyse mutlu etsin bekarsa allah sahibine bağışlasın demiştimm 6 ay sonra nişanlandıkk sahibi benmişimm meğerrr

yaw ben ilk görüşte bir aşık oldum, bir yamuldum...... coksekeriremsu
şimdi evliyiz 4. senemiz hala yamuk vaziyetteyimm hehehehe yani aşığımm laelaelaelaelae
ikimizde ilk bakışta aşık olmuşuz mucize bir şekilde tanıştık zaten. Muhteşem bir elektrik çekti beni... mıknatısla iğne gibi. ben kaçmaya çalıştıkça inadına üstüne gidiyordum. birbirimize kur yapıyorduk. hehehe sırnaşık şey tanıştıktan sonra 1 hafta arkadaşmışısz gibiymişimimşimşimşi gibi göründük en fazla1 hafta dayandık sonra açıldık birbirimize ikimizde o anı bekliyormuşuz sanki.... hehe sevgili olarak buluştuğumuz ilk gün elimi tuttuğunda ateşler içinde kaldım kolum tutmuyordu. havadamı uçtum yürüdümmü bilemedimmmm
darısı başınızaa

kesinlikle ilk goruste onun benim hayatimda iz birakacak kisi oldugunu anlamistim... coksekeriremsu

zaten tanismamizda ayri bir olaydi..kk'ya yazmistim daha onceden hikayemizi a.s

evlenmeye 6-7 ay sonunda karar verdik ama bazi nedenlerden dolayi hala beklemedeyiz...beraberligimizde 3 seneyi geride biraktik ama onu her gorusumde icim titriyor, adini bile soylemek kalp atislarimi hizlandiriyor...evlilikten korkan ben, simdi onunla bir omur gecirmek icin gun sayiyorum...cokkkk seviyorum ben akkksimiii ya cookkkkkk!!! Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…