Ne zaman kurtulacağım bu durumlardan?

Merhaba, alanın uzmanı olarak konuşuyorum dikkate alırsan çok sevinirim.
İnternetten okuyup duyduğun şeylerle kendi kendine tanı koyma, bunun için yeterince uzman var etrafta. Her okuduğunu ciddiye alırsan milyon tane hastalık sahibi olursun. Ne psikoloğa ne psikiyatriste gerek kalmaz o zaman.
13 yaşındasın, küçücüksün. Yaşadığın şeyleri anlıyorum, hiç bir meslektaşımın bu anlattıkların karşısında depresyon tanısı koyup yollayacağını düşünmüyorum ancak. Yine de bir sorunun olduğunu düşünüyorsan , ki bu da bir sorun olabilir, ailenle konuş ve yardım iste. Eğer yapamiyorsan okulun rehberlik servisine git, lütfen. Tedavi olup olmamak senin inisiyatifinde olan bir şey değil. Henüz ailenin sorumluluğu ve gözetimindesin. Onlar senin ruh ve beden sağlığını korumak zorunda.

Konularının hepsini okudum. Acilen hastaneye yat.
Hastaneye yatacak kadar aklımı kaçırmadım. Ayrıca okulda vs. Sürekli takdir edilen ve övülen biriyim. Bu kişiliğimi yakın çevrem biliyor genellikle. Görüp konuşsanız gerçekten o kadar normal görünürüm ki...

Bence siz hasta olmak istiyosunuz.
Hayat güzel yaşamak güzel yok özel insanmıssınız vs vs saçmalamayın.
Zaten yeni üyesiniz. Hikaye güzel ama normal kafada birinin hikayesi değil.
Biraz daha zorlarsanız ölüp dirildiğinizi yazıp özel olduğunuza öyle inandığınızı yazıcaksınız ve bende size teşhisi koyucam diye düşünüyorum.
Yazdıklarım hikaye degil.Düşüncelerim ve yaşadıklarım . yorum da yapmayabilirsiniz hani cok da zor değil

Merhaba, alanın uzmanı olarak konuşuyorum dikkate alırsan çok sevinirim.
İnternetten okuyup duyduğun şeylerle kendi kendine tanı koyma, bunun için yeterince uzman var etrafta. Her okuduğunu ciddiye alırsan milyon tane hastalık sahibi olursun. Ne psikoloğa ne psikiyatriste gerek kalmaz o zaman.
13 yaşındasın, küçücüksün. Yaşadığın şeyleri anlıyorum, hiç bir meslektaşımın bu anlattıkların karşısında depresyon tanısı koyup yollayacağını düşünmüyorum ancak. Yine de bir sorunun olduğunu düşünüyorsan , ki bu da bir sorun olabilir, ailenle konuş ve yardım iste. Eğer yapamiyorsan okulun rehberlik servisine git, lütfen. Tedavi olup olmamak senin inisiyatifinde olan bir şey değil. Henüz ailenin sorumluluğu ve gözetimindesin. Onlar senin ruh ve beden sağlığını korumak zorunda.
Tam olarak davranış bozukluğu , travma , anksiyete ve depresyondu. Ama sanırsam depresyonum dahi fazla yokmus .Davranış bozukluğunun daha ağır bastığını söylemişti aileme .

13 yasindayim. Ciddi olmadigini dusunebilirsin belki. Ancak yazdığım sorunlari uzun zamandır yaşıyorum. Hasta olmak amacinda da değilim ama dedigim gibi tuhaf görüyorum ve bana depresyon gibi gelmiyor cunku ilaclari 5 ay kullanmama ragmen hicbir sorunun geçtiği yok.
13-18 yaş arası çoğu genç senin gibi özel olduğunu seçilmiş biri olduğunu söyler özel güçleri olduğunu iddaa edenler bile olur şunu bil psikolojik rahatsızlıklar havalı değildir... Ergenlik öncesi bunu havalı bulan çok insana rastladım kendi kendine tedavi koymayı bırak konunu okuyunca aklıma direk canlı bombalar geldi inan canlı bombaların çoğu özel olduğunu cennetin onu beklediğini bu görev için dünyaya geldiğini düşünür çünkü dini hassasiyetlerinden yararlanıp bunu sokarlar aklına bence kendin için olmasa bile toplum sağlığı için tedavi ol.
Örgütlerle iletişimim oldu tutuklanmama zemin hazırladı demişsin buna sadece güldüm bence sen kafanda kurduğunla gerçeği gerçekten ayrıt edemiyorsun .
İlk konunda okulda zorbalık gördüğünü gitmemek için hastalık uydurdugunu söylemişsin okuldan ve yaşadığın hayattan memnun değilsen bunu ailene açıkla ve kendine hastalık bulmaktan vazgeç benim orta okulda bir arkadaşım rol yapa yapa kendine majör depresyon tanısı koydurdu kendini okuldan aldırdı doktora yaptığı rolleri güle güle anlatırdı sınıfta bence senin ondan hiçbir farkın yok merak edersin diye söyleyeyim o arkadaşımla en son nişan alışverişimde karşılaştım tezgahtardı bir makyaj malzemeleri satan yerde ve çok pişmandı

Internet gibi bilgi kirliliğinden ibaret bi ortamdan araştırma yapıp şu şu olunca şu hastalık oluyomus, soyle oldugunu kabul edince şu, etmeyince bu hastalık oluyomus vs vs araştırmayı bi kenara bırak öncelikle.

Bir hastaliga sahip olanlar hastalığın her belirtisini göstermezler genelde, tani koyarken bile kesin sınırlarla ayırmak güçtür o yüzden. Siz sanki bu hastalıkta böyle oluyomus diye okudukca kendi kendinize belirti gostermeye başlamışsınız. Hani ilaçların prospektusunde yan etkileri okuyunca insan sanki onlar kendisine de oluyomus gibi hisseder, o hesap. Istemsizce etkilenmiş kendi kendinize belirti oluşurmuşsunuz.

Doktorun kötü olduğunu zannetmiyorum, tedaviyi reddetme meylin olduğu için boyle görüyosun muhtemelen ama acaba burda anlattığın herseyi bu açıklıkla ona da anlattın mı ? Yine de yetersizse, mutlaka ailenle bunu paylaş.

"Ve hicbir inancta olmayan dusunceler benim aklima gelmisti bambaska bir dunya inanin. Cildiriyorum sanki icimde."
Bunlar ne gibi dusunceler?

13-18 yaş arası çoğu genç senin gibi özel olduğunu seçilmiş biri olduğunu söyler özel güçleri olduğunu iddaa edenler bile olur şunu bil psikolojik rahatsızlıklar havalı değildir... Ergenlik öncesi bunu havalı bulan çok insana rastladım kendi kendine tedavi koymayı bırak konunu okuyunca aklıma direk canlı bombalar geldi inan canlı bombaların çoğu özel olduğunu cennetin onu beklediğini bu görev için dünyaya geldiğini düşünür çünkü dini hassasiyetlerinden yararlanıp bunu sokarlar aklına bence kendin için olmasa bile toplum sağlığı için tedavi ol.
Örgütlerle iletişimim oldu tutuklanmama zemin hazırladı demişsin buna sadece güldüm bence sen kafanda kurduğunla gerçeği gerçekten ayrıt edemiyorsun .
İlk konunda okulda zorbalık gördüğünü gitmemek için hastalık uydurdugunu söylemişsin okuldan ve yaşadığın hayattan memnun değilsen bunu ailene açıkla ve kendine hastalık bulmaktan vazgeç benim orta okulda bir arkadaşım rol yapa yapa kendine majör depresyon tanısı koydurdu kendini okuldan aldırdı doktora yaptığı rolleri güle güle anlatırdı sınıfta bence senin ondan hiçbir farkın yok merak edersin diye söyleyeyim o arkadaşımla en son nişan alışverişimde karşılaştım tezgahtardı bir makyaj malzemeleri satan yerde ve çok pişmandı
Kafamda kurduğum hikaye degil. Bir örgüte sepatim vardı. Sosyal medyadan semiatizanlarla konuştum belli kitaplarını okudum ayrıca . Duvarıma bayraklarını astığım da oldu.

13 yaşındasın ve hayal alemin oldukça geniş .kendini farklı gibi hissetmek istiyorsun sma değilsin . Psikologa gittiğini de inanmıyorum..
tüm bunlar evet sorun .. ailenden yardım al ve psikoloğa falan git . Bu yaşta kendini böyle abuk şeylerle yorma .[/QUOTE]

bundan iki ay önce de 12 yaşında kardeşim rahatsız diye konu açmışsınız.gerçek olduğunuza inanamadım.

kızlar bence 14 yaşında bir çocuk ailesi ilgisizse bunu aile sosyal bakanlığına bildirmek gerekir.ben şimdi bu entry yi bimer e şikayet ediyorum.lütfen siz de yapın.

2017 yilinda 14 yasindaydin 13 yasinda kardesim var yazmissin? Karar ver lutfen. Hic gercekci degilsin

2017 yılında 14 yaşındayım diye yazmış.
İntihara kalkışmış , psikiyatrisinden hoşlanmış . Sigara kullanıyormuş ara ara . Bence de şikayet edilmeli yazdıkları doğruysa ailesinın bunlardan haberi yok bence . Ve korunmaya alınmalı bu arkadaş .

Ailem ilgisiz falan değil .ne hakla şikayet ediyorsunuz ayrıca?

bence korunmaya alınmalısınız sigara jilet vs tarikatlar korkunç bir hayatınız var.keza kardeşinizinde öyle.ben bimer e şikayetimi ve mesajlarınızı bildirdim. ıp adresinden elbet yeriniz tespit edilir gerekli ise ona göre devletimiz ne yapılacağını bilir.

bence korunmaya alınmalısınız sigara jilet vs tarikatlar korkunç bir hayatınız var.keza kardeşinizinde öyle.ben bimer e şikayetimi ve mesajlarınızı bildirdim. ıp adresinden elbet yeriniz tespit edilir gerekli ise ona göre devletimiz ne yapılacağını bilir.
Siz benim herhangi bir yakınım falan degilsiniz .Ayrıca doktora gittiğimi ailemin de ilgilendiğini yazdım. Haddinizi bilin o sikayetinizi de geri alın. Bilip bilmeden sacma sapan işler yapmayın .

Küçükken şöyleydim böyleydim demişşin de hala küçüksün
Ve yapmaya çalıştıgın şey sadece Aykırı olmaya çalışmak
Büyüyünce geçer :KK66:
Ama aykırı olacam diye etrafına zarar vermeye eğilimin de var galiba mutlaka gözetin altında tutulman lazım seçilmiş falan değilsin :KK66:

Küçükken şöyleydim böyleydim demişşin de hala küçüksün
Ve yapmaya çalıştıgın şey sadece Aykırı olmaya çalışmak
Büyüyünce geçer :KK66:
Ama aykırı olacam diye etrafına zarar vermeye eğilimin de var galiba mutlaka gözetin altında tutulman lazım seçilmiş falan değilsin :KK66:
Etrafıma zarar verme eğiliminde falan yok. Mart ayında yine kontrolum var gözetim alında tutuplup tutulmayacagıma doktor karar verir. Sikayet olayı beni daha da kötü yapıyor ve cıldırtıyor .

X