Ne zaman keyifli levele geçicez?

Peki bu kitapta uyku egitimi yer aliyor mu?

+1

Ne güzel anlatmisiniz:)

3 yaşında hala o levele geçemedik çocukların her yaşının ayrı bir zorluğu var

Biraz konu dışı ama sadece anne sutu aldığı için mi daha yeni geçtiniz ek gıdalara ? 4.5 aylıkken başlayanlar var da .

Damd
Damdan dusenin halini damdan dusen anlar. Iiiii sesi dediniz ya beynimde kivilcimlar cakti, saclarim elektrik carpmis gibi diken diken oldu. Yasamayan bilmez. Ben de bilmezdim. Allah Allah bu kadinlar neden bebek olunca tuvalete gidemiyor, dusa giremiyor ki diye merak ederdim. Cok icten merak etmisim. Cok saglam ogrendim

Umut vermedim ki yaaaa az biraz minicik dedim ölçü hesabı yaparsak 1 cm fazla gelir

Kızım 6.5 yaşında 1.sınıfa gidiyor diğeri 3.5 aylık zaman hızla geçiyor anın tadını çıkarmak lazım. Eşim le konuşuyoruz ne zaman büyüdü de 1.sınıfa başladı diye zaman su gibi..
Rabbim kötü günlerini göstermesin yavrularımızın..

En küçük kardeşim çok kolay bi bebekti annem önlüğünü takar kaşığı ağzına sokardı çocuk hiç yemek ayırmazdı.Uykusu da rahattı bazen salonda oyuncaklarıyla oynarken uyuyakalırdı.Hatta alt komşumuz bi gün anneme siz bebeği gün içinde bi yere mi götürüyosunuz hiç sesi çıkmıyo demiş.Annem de hep der böyle çocuk büyütmeye ne var 10 tane olsun 10 tane büyütülür diye.Yani çocuktan çocuğa değişiyo demek ki

Büyük oğlumda 3 aydan sonra keyifli zamanlarımız olmaya başlamıştı. Ama bu küçüğüm 2yi bitirmek üzere ve bir iyi bir kötü anlar yaşıyoruz. Bazen Allah'ım diyorum bu ne datlı şey. Zaman zamanda imdaaat diye çığlık atasım geliyor.

Bence 4 yaş en keyiflisi, bir ergen annesi olarak özlüyorum o zamanları

12. Ayda beklemedeyim. Emzirme işi o kadar yorucu bir hale geldi ki. Gece sabaha kadar emziriyorum yoruldum bedenen ve zihnen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…