- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.451
- 208
Sarılalım :)Benim de 1. Sınıf bir oğlum var. Cok fazla konusmak istiyor deyince kendimi gördüm sizde :) sarılalım mı ? Bizi biz anlarız:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sarılalım :)Benim de 1. Sınıf bir oğlum var. Cok fazla konusmak istiyor deyince kendimi gördüm sizde :) sarılalım mı ? Bizi biz anlarız:)
Peki bu kitapta uyku egitimi yer aliyor mu?Ben tracy hogg un bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabını alıp okumanızı öneririm. Eğer beceremezsem dediğiniz durum istikrar yani istikrarlı olursanız bebek çabuk kabulleniyo. Tabiki uyku eğitimi vermek bi tercihtir ben verdim hiç uyumayan bi bebekti sonra herşey güzelleşti. Şuan bir yaşında .
+1Yaklaşık 11aylik benim oğlum da, en çok 6-9 Ay arası zorlandım; şu anda acıktığını belli edecek hareketler yapıyor, istediği oyuncağına ulaşamazsa gösteriyor, nereye gitmek istediğini gösteriyor fln çok eğlenceli ve rahat diyebilirim. Zorlu günler tabi ki oluyor ama 10.ayda biraz rahatladım hani şimdiye kdrki en rahat dönemlerim.
Bir de anne ne hissederse bebekte o diyorlar, kendim de bunu yaşıyorum; gerçekten onunla o andaysam ikimiz de inanılmaz keyif alıyoruz geçen zamandan, ama ne zaman gecistirir gibi davranıyorsam o ıııı'lar bizde de basgosteriyordemek istediğim şu ki, anın tadını çıkarmayı deneyin, yüksek ihtimal daha güzel olacak :)
Ne güzel anlatmisiniz:)Göğsüne alıp kokusunu çektiğin an en keyifli üst leveldir kesin
sütünü emerken uyuyakalması ağzından sutlerin akması o an masum yüzünü izlemek
Mükemmel bir mucize inşallah hepimize o anları yaşamak nasip olur .
Birde çalışan annesiniz maşallahCalistigim gunler bakiyorlar sagolsunlar. Bir sekilde oluyor hersey. Hergun zorlaniyorum hergun yorgunum tabi![]()
Damdan dusenin halini damdan dusen anlar. Iiiii sesi dediniz ya beynimde kivilcimlar cakti, saclarim elektrik carpmis gibi diken diken oldu. Yasamayan bilmez. Ben de bilmezdim. Allah Allah bu kadinlar neden bebek olunca tuvalete gidemiyor, dusa giremiyor ki diye merak ederdim. Cok icten merak etmisim. Cok saglam ogrendimYanlış anlattım sanırım o ses bebeğin sesi, yani sürekli ıııı diye mızmızlanıyor, saatlerce.
Neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum ki. Sütüm çok fazla, iştahla emiyor yani aç değil. Altı falan da temiz oluyor ama yemek yaparken bile mızmız sürekli ona bakmamı, onla oynamamı istiyor. Tamam ama bir yemek bile yapmiyim mi diyorum yoksa evi şey götürüyor afedersiniz, haftada bir temizliyorum yoksa belediyeden gelecekler :)
Sırt üstü rahatsız derken emerek uyutmayın mı diyorsunuz? Ben de istemiyorum ama gece uykusu falan iyi fazla uyanmıyor gece o yüzden cesaret edemiyorum bir şeyleri yanlış yapıp uykusunu bozarsam diye.
+1Ben anladim. Hak da verdim. Benzerini yasadim cunku.
Umut vermedim ki yaaaa az biraz minicik dedim ölçü hesabı yaparsak 1 cm fazla gelirAsıl tuzak burada bacım. 2 oluyor. Uykusu düzeldi,yemesi biraz oturdu,diş muhabbeti azaldı, kucaktan indi diye sevinirken BAAAAMMM sendromBen onu giymem, onu yemem, oraya gitmeyelim ,ben yapacağım çığlık kıyamet. Gece yarısı kalkıp ağlama mesela neden pembe pijama giymemiş diye
Gecenin 3ünde çocuk uyusun diye evde temiz pembe pijama arama falan . Hele istekler konusunda yaratıcılık beni benden alıyor. Oyuncak zürafaya filin burnunu takacakmış hemde o takacakmış. Olmayınca 2 saat ağla.
Az biraz miniminnacık ufacık kısmına katılıyorum ama kimsenin umutlarıyla oynamayalım![]()
Gözümde canlandırdım çok güzel geldi :)Ne güzel anlatmisiniz:)
Evet çok güzel anlatıyo her konuyuPeki bu kitapta uyku egitimi yer aliyor mu?
Kim söyledi bunu? Seni kandırmışlarYoksa öyle bir level yok mu annelikte![]()