Ne zaman keyifli levele geçicez?

Kendini ifade edebildikce her şey daha kolaylaşıyor bence. 2yastan sonra daha rahat olursunuz inşallah.
2 yas sendromu diye bisey var ama her bebek kotu geçirmiyor onu ve sendrom 2yas boyunca da sürmüyor zaman zaman azalıp artıyor sonra bitiyor.

benim kızım da tam 7 aylık oldu bugün. çok güleçtir ama hep mızmız. sanırım bu mızmızlık sadece kız bebeklerde var :) arsız oluyorlar biraz o yüzden mızmızlıkları.

Biz tüm gün siyam ikizleri gibi yapışık geziyoruz 5 dakika yanından ayrılıyorum. İsrafil sura üflemiş gibi bir hengame kopuyor.

Oyuncaklar etkinlikler eğlendirmiyor bizimkini. geçen sütyen kopçamı kafaya takmıştı çıkarıp verdim çok eğlendi mxmxmxmxmxmxmx bu bebekler bir acayip ya. etraf oyuncak dolu benim kız sütyen,kilot, çorap, tencere, tava bunlarla oynuyor hayret bir şey jdndndnd

Henüz ilk levele bile ulaşamadım ama herkesin dertlerini okurken yüzümde bir tebessüm oluştu :) ne kadar zor gözükse de hayal ederken bana tatlı geliyor, yani şuan böyle inşallah hep böyle kalır 😅

Hamilelikle kıyaslayıp anlamaya çalışıyorum, hamilelik de zor bir süreç. Hele son aylar insanın taharet bile alamayacak hale gelmesi çok zormuş, kimse bana son aylarda bunda zorlanacağımı iki büklüm olacağımı söylememişti 😂 bel ağrıları, gece uyuyamamalar, mide yanmaları.. düşününce sayacak çok şey var ama sonra bir oynamaya başlıyor üstüne bir de içerde hıçkırmıyor mu gözyaşım pıt oluyor içime sokup sevesim geliyor ama zaten içimde olduğu için nasıl seveceğimi şaşırıyorum 😍

Annelik genel olarak böyle bişey herhalde. Ömür boyu zorluklarla güzellikleri hep bir arada olacak. Biz sadece güzelliklerine odaklanalım, diğerleri bir şekilde hallolur 🤗

Evet bende hatayi orda yaptim. Ikinci bir yontem sart bende 😅 Calistigim gunler kayinvalidem veya annem bakiyor cocuklara sagolsunlar. Onlarinda yogun hayati var calisiyorlar. 2 sene daha idare edecegim sonra hersey daha kolay olacak diyerek teselli ediyorum kendimi😁
Biraz konu dışı ama sadece anne sutu aldığı için mi daha yeni geçtiniz ek gıdalara ? 4.5 aylıkken başlayanlar var da .
Aynen sütüm çoktu o yüzden 6.ayı bekledik tam hazır olsun sindirim sistemi diye.

Henüz ilk levele bile ulaşamadım ama herkesin dertlerini okurken yüzümde bir tebessüm oluştu :) ne kadar zor gözükse de hayal ederken bana tatlı geliyor, yani şuan böyle inşallah hep böyle kalır 😅

Hamilelikle kıyaslayıp anlamaya çalışıyorum, hamilelik de zor bir süreç. Hele son aylar insanın taharet bile alamayacak hale gelmesi çok zormuş, kimse bana son aylarda bunda zorlanacağımı iki büklüm olacağımı söylememişti 😂 bel ağrıları, gece uyuyamamalar, mide yanmaları.. düşününce sayacak çok şey var ama sonra bir oynamaya başlıyor üstüne bir de içerde hıçkırmıyor mu gözyaşım pıt oluyor içime sokup sevesim geliyor ama zaten içimde olduğu için nasıl seveceğimi şaşırıyorum 😍

Annelik genel olarak böyle bişey herhalde. Ömür boyu zorluklarla güzellikleri hep bir arada olacak. Biz sadece güzelliklerine odaklanalım, diğerleri bir şekilde hallolur 🤗
Bu son haftalarda bana sürekli uyu bak uyuyamayacaksın sonra derlerdi inanmazdım abartıyorlar diye düşünürdüm. Allahım bebeğim bi doğdu, iki saat kesintisiz uyuyunca mutlu oluyordum gözlerimin altı mosmordu 😂😂

Ama tabi onu kucağına sağ salim alıp kokladığın an gerçekten ohh be diyorsun. Ne olursa olsun 🤗

her anne icin kendi cocugunun olmadigi yas keyifli yas :D burdan da anliyoeuz ki gercekten oyle keyifli bi level yok :) ben cok pimpieikli bir insan oldugum icin yenidogan donemi, hatta ilk 12 ay yok gaziydi yok disiydi vs cocugun derdi ne ac mi tok mu, alerjisi mi var vs kafayi yemistim. Ne zmn yurudu, oyuncaklara olan ilgisi artti, beslenme ve uykusu duzene girdi o zmn daha rahat ettim bir gevsedim. 18 aydan sonra ise sosyallesme, iletisim, anne baba ve yakin aile bireylerini tanima cok daha kuvvetli oluyor. Su an 21 aylik. Tam konusamasa da derdini anlatiyor. Beni ozluyor, icinden gelerek sariliyor...bunlar gercekten cok guzel...

Arkadaşlar iyi akşamlar. 6 aylık bir bebeğim var. İlk aylar herkes gibi ben de zorlandım ama geçti şükür. Şimdi o kadar zorlanmasam da hala keyifli annelik kısmına geçemedim ne zaman olacak bu? Yani bebeğimle oynuyorum, gülmesini falan çok seviyorum öpüyorum kokluyorum ama şu keyifli levele hala geçemedik. Yoksa öyle bir level yok mu annelikte 😂

Mesela geçen hafta ek gıdaya başladık, çok hevesliydim eğlenceli olacağını düşünüyordum falan ama pek düşündüğüm gibi olmadı. Yerken bile sürekli mız mızlanıyor. Bütün günümüz "ııııı" sesini arka planda dinleyerek geçiyor. Ne bileyim uyutması, beslemesi hep mesele çok yoruluyorum. Emzirerek uyutuyorum uyuyana kadar sırt bel ağrılarım başlıyor, kendimi zor atıyorum kanepeye.

Ne zaman geçecek bu zorluk zamanları, anne kız eğlenmeye başlayacağız? Şu anda da ayına uygun aktiviteler yaptırıyorum ama genel olarak mızmız çok kısa süreli zevk alıyor sonra yine aynı.
Her cocugun huyu bir değil ama ben bir kizimda hiç sıkıntı cekmedim.Ama ikizii inletti beni diyebilirimm.Sanirim 2 yaşından sonra rahat ettim.Oglum masaallah 1 yaşından sonra kendi uyudu kendi yürüdü bana hic sıkıntı vermedi-vermiyor.Azicik sabir guzel günler yakın ama gün sayma geçmez😂

4.5 aylık ikiz annesi olarak hiç öyle bir beklentiye girmeyeyim o vakit. 😁

Arkadaşlar iyi akşamlar. 6 aylık bir bebeğim var. İlk aylar herkes gibi ben de zorlandım ama geçti şükür. Şimdi o kadar zorlanmasam da hala keyifli annelik kısmına geçemedim ne zaman olacak bu? Yani bebeğimle oynuyorum, gülmesini falan çok seviyorum öpüyorum kokluyorum ama şu keyifli levele hala geçemedik. Yoksa öyle bir level yok mu annelikte 😂

Mesela geçen hafta ek gıdaya başladık, çok hevesliydim eğlenceli olacağını düşünüyordum falan ama pek düşündüğüm gibi olmadı. Yerken bile sürekli mız mızlanıyor. Bütün günümüz "ııııı" sesini arka planda dinleyerek geçiyor. Ne bileyim uyutması, beslemesi hep mesele çok yoruluyorum. Emzirerek uyutuyorum uyuyana kadar sırt bel ağrılarım başlıyor, kendimi zor atıyorum kanepeye.

Ne zaman geçecek bu zorluk zamanları, anne kız eğlenmeye başlayacağız? Şu anda da ayına uygun aktiviteler yaptırıyorum ama genel olarak mızmız çok kısa süreli zevk alıyor sonra yine aynı.
anne kız eğlenmek mi :KK48: o zamana da ikinci çocuk gelir...

Diş dönemi ne zaman tamamlanırsa o zaman bence, o da 20 dişin tamamlanması demektir😀 Şu an köpek dişler çıkıyor. Köpek dişler azı dişlerden daha mı zordur deneyimli anneler😀

3bucuk ayliktan gelecegi korkuyla okudum
Surda sessizcz durayim belki korkularim gider😂

2. Yasa giriyoruz hersey daha yeni basliyor diyorlar... benimki de costu. Bunun da keyfi baska ama kasdettiginiz keyfe daha var :)

Back