Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki 17 aylık oldu inanır mısınız birebir aynıyız. Arka planda sürekli ıııııı ııııııh fonu var bizim de. Ya da parmakla gösterip ıh şeklinde olanı var bi de. Emerek uyutmak dersen devam. Uykusuz geceler devam. Bel ağrılarıma artık alıştım. İnanın bu konuyu ben de çok merak ediyorumArkadaşlar iyi akşamlar. 6 aylık bir bebeğim var. İlk aylar herkes gibi ben de zorlandım ama geçti şükür. Şimdi o kadar zorlanmasam da hala keyifli annelik kısmına geçemedim ne zaman olacak bu? Yani bebeğimle oynuyorum, gülmesini falan çok seviyorum öpüyorum kokluyorum ama şu keyifli levele hala geçemedik. Yoksa öyle bir level yok mu annelikte
Mesela geçen hafta ek gıdaya başladık, çok hevesliydim eğlenceli olacağını düşünüyordum falan ama pek düşündüğüm gibi olmadı. Yerken bile sürekli mız mızlanıyor. Bütün günümüz "ııııı" sesini arka planda dinleyerek geçiyor. Ne bileyim uyutması, beslemesi hep mesele çok yoruluyorum. Emzirerek uyutuyorum uyuyana kadar sırt bel ağrılarım başlıyor, kendimi zor atıyorum kanepeye.
Ne zaman geçecek bu zorluk zamanları, anne kız eğlenmeye başlayacağız? Şu anda da ayına uygun aktiviteler yaptırıyorum ama genel olarak mızmız çok kısa süreli zevk alıyor sonra yine aynı.
İnstagram kullanmıyorum kiFazla Instagrama maruz kalmis gerceklik duygunuzu yitirmissiniz..orada gordukleriniz mış gibi anlar normal olan yasadiklariniz
O ayda konuşması nasıl oluyor derdini anlatabiliyor mu bebeklerBizimki 17 aylık oldu inanır mısınız birebir aynıyız. Arka planda sürekli ıııııı ııııııh fonu var bizim de. Ya da parmakla gösterip ıh şeklinde olanı var bi de. Emerek uyutmak dersen devam. Uykusuz geceler devam. Bel ağrılarıma artık alıştım. İnanın bu konuyu ben de çok merak ediyorum
Yani bizimki çok az şey söylüyor al ver gel gibi. Ama her söylediğimi kesinlikle birebir anlayıp birden fazla komutu algılayıp yapıyor.O ayda konuşması nasıl oluyor derdini anlatabiliyor mu bebekler
Uzun kelime kuramıyorlar 2 yaşa kadar. En fazla anne gel, meme, olmaz gibi isteklerini belli eder. Derdini anlatması da ayrı dert ama. Şimdi ikna etmene gerek yok. Ben 3 yaştan sonra her şey için ikna etmek zorunda kalıyorum. Yemek yemese de bizimle oturmak zorunda mesela. Bunu söylüyordum ama neden? Yemen lazım diyorum ama neden? Dışarı çıkmam lazım ama neden. Sürekli bir hayır ve ikna için dil dökme hali. Bebeklikten daha zor yanları da var kesinlikle.O ayda konuşması nasıl oluyor derdini anlatabiliyor mu bebekler
Yoksa öyle bir level yok mu annelikte
Arkadaşlar iyi akşamlar. 6 aylık bir bebeğim var. İlk aylar herkes gibi ben de zorlandım ama geçti şükür. Şimdi o kadar zorlanmasam da hala keyifli annelik kısmına geçemedim ne zaman olacak bu? Yani bebeğimle oynuyorum, gülmesini falan çok seviyorum öpüyorum kokluyorum ama şu keyifli levele hala geçemedik. Yoksa öyle bir level yok mu annelikte
Mesela geçen hafta ek gıdaya başladık, çok hevesliydim eğlenceli olacağını düşünüyordum falan ama pek düşündüğüm gibi olmadı. Yerken bile sürekli mız mızlanıyor. Bütün günümüz "ııııı" sesini arka planda dinleyerek geçiyor. Ne bileyim uyutması, beslemesi hep mesele çok yoruluyorum. Emzirerek uyutuyorum uyuyana kadar sırt bel ağrılarım başlıyor, kendimi zor atıyorum kanepeye.
Ne zaman geçecek bu zorluk zamanları, anne kız eğlenmeye başlayacağız? Şu anda da ayına uygun aktiviteler yaptırıyorum ama genel olarak mızmız çok kısa süreli zevk alıyor sonra yine aynı.
Ilginçİnstagram kullanmıyorum ki![]()