Bende ayni yerde bi "ahh" cektim. Ben arkeolog olmak istiyordum. Annem kesinlikle lafini bile ettirmiyordu. Ustelik oyle hirslanmiski bolumu arastirmis bana zorluklarini anlatiyordu
şaka gibi :) çünkü ben de arkeoloji istiyordum..annem asla olmaz dedi babam olay çıkardı..hatta öğretmenlerim bile karşı çıktı..garanti mesleğin olsun puanın yüksek daha iyi yerleri yaz dediler..
Demekki cogu ailenin arkeolojiye bakis acisi ayni.
Benim anneminki akillara zarardi. Birgun "koca koca adamlarla ayni cadirda kalmana izin verecegimimi zannediyorsun" dedi
hahahhaha
gerçekten şaka gibi
keşke benim ailem de sizin aileleriniz gibi baksaydı olaya
hatta baktı da ben dinlemedim
keşke bana da zorluklarını anlayan biri olsaydı
oldu da ben yine dinlemedim
sonuç 7/24 kk bekçiliği yapıyorum
sizin en azından işleriniz var
hahahhaha
gerçekten şaka gibi
keşke benim ailem de sizin aileleriniz gibi baksaydı olaya
hatta baktı da ben dinlemedim
keşke bana da zorluklarını anlayan biri olsaydı
oldu da ben yine dinlemedim
sonuç 7/24 kk bekçiliği yapıyorum
sizin en azından işleriniz var
Sende haklisin arkadasim.
Ama cok isterdim senin meslegini.
Issizlik cok zor. Allah yardimcin olsun
Can dündarı severim ve zevkle okurum yazdıklarını..başta karamsar bir yazı gibi görünse de sonlara doğru verdiği msj güzel alsında..
ve sadece şu kısımda kendimi buldum;Sevmediğin bir bölümde senelerini harcadın…. Ayaklarını sürüye sürüye gittin derslere… Çalışmak istemedin ama yine de zorladın kendini…
insanın istemdği bir işi ömür boyunca yapacak olması çok kötü...üstelik hala hayalini başka bir meslek süslerken..
Çok tatlısınİnşallah hep böyle mutlu olursun.
Aileler bazen yaş sayısının tecrübeye eşit olduğunu sanıyorlar. Her şeyin en doğrusunu onların bileceğini düşünüyorlar. Şüphesiz bizden tecrübeliler fakat yıllar geçtikçe devrinde değiştiğinin farkında değiller. İnsan doğruyu öğrenmes için hata yapması gerekir. Tabi bu sonunun kötü olduğu aşikar olduğu halde müdale etmemek demek değildir.
bu yazı bana koydu yaw :)
bugun ıs yerınde sorunum var
ve cnaım sıkıın ve berbat mutsuz hıssedıyorum
bu yazı cok guzel geldı banada
ısten cıkasım avr sımdı ne olcak
AA YOK kiii Allahmı soylettı dıcemde daha dursuns uanda degıl
ay canım altta hamişi görünce dedim bişeyler mi varöyle deme be canım senin ege kardeş bekler. ya bi tanede aradan çıksın işte. hem işten kurtulmayada bahanen olur bak. Alalh mutluluğunu bozmasın canım benim ya.
aslında ıyı fıkır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?