Ne zaman İzne Ayrılıyorsunuz?

KIZLAR EN ERKEN BEN AYRILMIŞIM SANIRIM DOGUM İZNİNE BEN 5.5 AYLIKKEN ÜCRETSİZ İZNE AYRILMAK ZORUNDA KALDIM ÇÜNKÜ AMBULANSTA PARAMEDİK YANİ AMBULANS VE ACİL BAKIM TEKNİKERİ OLRAK ÇALIŞYORDUM FAKAT GEBELERİN 4 AYDAN FAZLA AMBULANSTA ÇALIŞMASI YASAK ONUN İÇİN İZNİM ERKEN OLDU GERCEKTEN AMBULANSTA ÇALIŞMAK HAMİLEYKEN ÇOK ZOR BULANTILAR BİR YANDAN SARSINTI HASTA İNDİR KALDIR. ÇOK ZORLANIYORDUM. ONUN İÇİN ARALIKTAN BERİ ÇALIŞMIYORUM İZİNLİYİM EVDE OTURMAKTA ÇOK ZOR ÇALIŞAN BİRİ İÇİN NAPALIM BEBİŞLER İÇİN DEGER.HERŞEY ONLARIN SAĞLIGI İÇİN.

canım bebısın saglıklı olsun da......

senın ısınde zor canım yaa

arkadaslar ben bugün doktora gittim, durumum kritik oldugu icin rapor yazdi. Normalinde son 6 haftaya kadar calismam gerekiyordu ama böyle olunca evden dinlenmen lazim dedi. Yani ben artik doguma kadar calismicam.

arkadaslar ben bugün doktora gittim, durumum kritik oldugu icin rapor yazdi. Normalinde son 6 haftaya kadar calismam gerekiyordu ama böyle olunca evden dinlenmen lazim dedi. Yani ben artik doguma kadar calismicam.

canım hayırdır neden kritik durumun
eskisi kadar girmiyorsun
özlettin kendini...

canım hayırdır neden kritik durumun
eskisi kadar girmiyorsun
özlettin kendini...

merhaba koalayim,
ben gecen hafta pazartesiden cumartesiye kadar hastanedeydim. Pazartesi ise gittim kanamam basladi, cok kötü oldum, cok korktum. Allah kimseye yasatmasin. dünde kendi doktoruma gittim, tekrar olabilirmis o yüzden rapor yazdi. Dinlenmem gerekmis. Aslinda daha calismak istiyordum ama olmadi. Hayirlisi bakalim.
Sen nasilsin canim.

canım 4,5 aylıkken be de yaşadım
10 gün felan yattım çok şükür iyiyim
sen de dinlen tekrar etmeyecektir
allah sağlıkla kucağımıza aldığmız günleri göstgersin inşallah...

çok geçmiş olsun arkadaşlar,Allah hepimizin yardımcısı olsun
ben de 32 haftalıkken ayrılcam izne(24 şubatta)

canım 4,5 aylıkken be de yaşadım
10 gün felan yattım çok şükür iyiyim
sen de dinlen tekrar etmeyecektir
allah sağlıkla kucağımıza aldığmız günleri göstgersin inşallah...

insallah ya, insan ister istemez korkuyor tabii. Zaten riski olmasaydi doktor kesinlikle 6 hafta birden rapor yazmazdi. Neyse Bunada sükür bebisim iyi olsunda.

amın amın bu bolumde bebıslerımızın resımlerını paylasacagımız gunlerı de rabbım nasıp etsın

kızlar az kaldı nihayet 17 şubat son gün çıkıcaz artık izne kısmetse ama benim rahim kasılmalarım başlamış biraz erken gelebilirmiş minikim dua edermisiniz bebişime hiç olmazsa 36. haftaya kadar dursun annesinin karnında daha yeni pazartesi 30. haftaya giricez çok değil 6 haftacık

nst ye mi bağlandınki kasılmaların anlaşıldı.

nst yemi girdinki kasılmaların anlaşıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…