ahh canım benim tam can evimden vurdun beni bende 29. haftama girdim ve sabırsızlıkla bekliyorum doğum iznine çıkacağım günü doktorumla konuştum yasal olarak 32. haftada doğum izni başlıyomuş..bende tam 3 hafta sonra çıkıcam dayanamıyorum artık ben bütün gün ayaktayım sekiz saat çalışıyorum ve hep ayaktayım oturmam yasak akşama kadar deliriyorum sırt ve bel ağrısından eve geldiğimde yatıp dinlenirken yarım saat belimi düzleyemiyorum gözümden yaş geliyo vallahi canımın acısından çok zoooor çoookkk RABBİM hepimizin yardımcısı olsun neyseki az kaldı
ahh canım benim tam can evimden vurdun beni bende 29. haftama girdim ve sabırsızlıkla bekliyorum doğum iznine çıkacağım günü doktorumla konuştum yasal olarak 32. haftada doğum izni başlıyomuş..bende tam 3 hafta sonra çıkıcam dayanamıyorum artık ben bütün gün ayaktayım sekiz saat çalışıyorum ve hep ayaktayım oturmam yasak akşama kadar deliriyorum sırt ve bel ağrısından eve geldiğimde yatıp dinlenirken yarım saat belimi düzleyemiyorum gözümden yaş geliyo vallahi canımın acısından çok zoooor çoookkk RABBİM hepimizin yardımcısı olsun neyseki az kaldı
23 Nisan gibi inşallah.Benimki kız,seninki?
bende 27. haftamdayım 23 şubatta doktor 37. haftaya kadar çalışabilir diye rapor verecek.nasıl dayanacağım 10 hafta daha bilmiyorum.gidip gelirken zorlanıyorum.kardan dolayı yerler çok kaygan ve insanlar saygısız.düşmekten korkuyorum.geçen birinin yüzünden düştüm zaten.korkumdan düştüğüm yerden kalkamadım. birde otobüste yarım saat boyunca işten eve ayakta gitmek ölüm gibi geliyor.doğru dürüst kalkıp yer veren yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?