• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zaman idrar testi yapmali

Sepetto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2019
24
3
36
50
Arkadaslar tup bebek transferimin 3.gunu ? Rahimzari 6 ile transfer yapildi ? 12 gun beklemek iskence idrar testi yapmali mi ? Belirtide yok pek ne olur fikir verin

Rahim zarı 6 mm ken mi transfer yapıldı anlamadım?

Valla 6 dan itibaren transfer yapiliyormus ama tabii ne kadar kalinlasirsa o kadar iyi
Anladım, doktordan doktora da değişiyor olabilir. Benim bugün 6.7 mm idi. Daha transfer yapılmadı mesela

Arkadaslar tup bebek transferimin 3.gunu ? Rahimzari 6 ile transfer yapildi ? 12 gun beklemek iskence idrar testi yapmali mi ? Belirtide yok pek ne olur fikir verin
Transfer harıc 3.gün mü
Kacıncı gün ebriyosu konuldu. 3.gun ıse 9.gub bellı olur. 5 . Gun ise biraz daha erken 7 yada 8 de. Ama kanda. İdrar degıl

Henüz çok çok erken kendine başka uğraşlar bul kafa dağıtmaya çalış evde pek kalma biliyorum çok zor ama dayanmak zorundayız

Bide rahim duvarını kalınlaştırmak için günde 1 veya 2 bardak taze sıkılmış nar suyu içebilirsin

Kızlar bende transfer oldum dün geldim eve tuvaletten sonra bı damla kan geldi acaba tutunmadan düştü mü diye cok korkuyorum yaşayan var mı

arkadaslar merhaba. ilk tüp bebek deneyimim başarısız olmuştu. ikinci başarılı bir öğlum var. ve 6.gün embriyosuydu. transferimin 4.gününde idrarda çıktı. gittim kan testi verdim 75,7 cıkmıştı. şimdi son kalan emriyomuzu transfer ettik. bugun 4.günüm ama idrarda çıkmadı. sonradan çıkarmı bilemiyorum

Back