Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne zaman idrar testi yapmali
- Konu Sahibi Sepetto
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- transfer sonrası tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet cunku kalinlasmadi cok uzun sure farkli seyler yaptik ama olmadiRahim zarı 6 mm ken mi transfer yapıldı anlamadım?
- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.259
- 133
Bana doktor en az 8.5 mm olmalı dedi o yüzden şaşırdım. İnşallah tutunur. Test yapmak için şuan çoook erkenEvet cunku kalinlasmadi cok uzun sure farkli seyler yaptik ama olmadi
Valla 6 dan itibaren transfer yapiliyormus ama tabii ne kadar kalinlasirsa o kadar iyiBana doktor en az 8.5 mm olmalı dedi o yüzden şaşırdım. İnşallah tutunur. Test yapmak için şuan çoook erken
- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.259
- 133
Anladım, doktordan doktora da değişiyor olabilir. Benim bugün 6.7 mm idi. Daha transfer yapılmadı meselaValla 6 dan itibaren transfer yapiliyormus ama tabii ne kadar kalinlasirsa o kadar iyi
B
benim kalinlasmadigi icin baska sansimiz yoktu umarim tutunurlarAnladım, doktordan doktora da değişiyor olabilir. Benim bugün 6.7 mm idi. Daha transfer yapılmadı mesela
- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.259
- 133
İnşallah kaçıncı gün embriyosu?B
benim kalinlasmadigi icin baska sansimiz yoktu umarim tutunurlar
- 26 Ekim 2017
- 901
- 907
- 103
Transfer harıc 3.gün müArkadaslar tup bebek transferimin 3.gunu ? Rahimzari 6 ile transfer yapildi ? 12 gun beklemek iskence idrar testi yapmali mi ? Belirtide yok pek ne olur fikir verin
Kacıncı gün ebriyosu konuldu. 3.gun ıse 9.gub bellı olur. 5 . Gun ise biraz daha erken 7 yada 8 de. Ama kanda. İdrar degıl
- 22 Temmuz 2019
- 16
- 12
- 38
- 30
- 22 Temmuz 2019
- 16
- 12
- 38
- 30
3. Gun embriyosu koydularİnşallah kaçıncı gün embriyosu?
Yaptimmm yaptim ama transferden sonraya gerek yok dediler igneler var fitiller ve ilaclar coook sagolunBide rahim duvarını kalınlaştırmak için günde 1 veya 2 bardak taze sıkılmış nar suyu içebilirsin
Normalde 12.gun kan testi verdiler 9dadabelli olur muTransfer harıc 3.gün mü
Kacıncı gün ebriyosu konuldu. 3.gun ıse 9.gub bellı olur. 5 . Gun ise biraz daha erken 7 yada 8 de. Ama kanda. İdrar degıl
Ya gercekten cok zor devamli belirti ariyorum allahim hayirlisiyla guzel haberler nasip etseHenüz çok çok erken kendine başka uğraşlar bul kafa dağıtmaya çalış evde pek kalma biliyorum çok zor ama dayanmak zorundayız
Cok haklisinizzz cok zor ama akil hep kayiyorHenüz çok çok erken kendine başka uğraşlar bul kafa dağıtmaya çalış evde pek kalma biliyorum çok zor ama dayanmak zorundayız
- 21 Ağustos 2019
- 68
- 72
- 3
- 33
Merhabalar sonucu çok merak ettimArkadaslar tup bebek transferimin 3.gunu ? Rahimzari 6 ile transfer yapildi ? 12 gun beklemek iskence idrar testi yapmali mi ? Belirtide yok pek ne olur fikir verin
- 5 Mart 2013
- 749
- 369
- 133
arkadaslar merhaba. ilk tüp bebek deneyimim başarısız olmuştu. ikinci başarılı bir öğlum var. ve 6.gün embriyosuydu. transferimin 4.gününde idrarda çıktı. gittim kan testi verdim 75,7 cıkmıştı. şimdi son kalan emriyomuzu transfer ettik. bugun 4.günüm ama idrarda çıkmadı. sonradan çıkarmı bilemiyorum