İlk gebelik ise biraz geç olabiliyormuş galiba. Benim 20. haftalarda karnımın içinde minik minik pitpit hareketlenmeleri vardıHanımlar selaammm
Bebeğinizi kaçıncı haftada hissettiniz? Ben 19.haftanın içindeyim ilk gebeliğim ve hala hissetmiyorum arada kramp gibi bir şey oluyo ama sancı gibi değil saniyelik. Acaba o kramp gibi şey bebeğin hareketleri mi?
Yani bu nasıl bir his ve ben ne zaman hissedicem
Ne zaman tam olarak hissedilir peki normalde ayda 2 kere doktoruma gidiyodum şimdi şehir dışındayım gidemiyorum da aklım hep oradaİlk gebelik ise biraz geç olabiliyormuş galiba. Benim 20. haftalarda karnımın içinde minik minik pitpit hareketlenmeleri vardıbelki sizin o kramp sandığınız şey o olabilir. Çok kısa sürüyor zaten.
İlk oğlumda 16+2 lerde hissetmiştim zayıflığımın bir artısı mı bilemiyorum tabi yani erkendi birazHanımlar selaammm
Bebeğinizi kaçıncı haftada hissettiniz? Ben 19.haftanın içindeyim ilk gebeliğim ve hala hissetmiyorum arada kramp gibi bir şey oluyo ama sancı gibi değil saniyelik. Acaba o kramp gibi şey bebeğin hareketleri mi?
Bende 14. 15. Haftalarda hissediyodum doktorum hissetmen imkansız daha minicik dedi. Sonra cidden hissetmedim dmeekki psikolojik olarak hissediyomuşumİlk oğlumda 16+2 lerde hissetmiştim zayıflığımın bir artısı mı bilemiyorum tabi yani erkendi birazkelebek uçması gibi garip bi kıpırtı olmuştu yani farklı olduğunu anlıyorsunuz
Şimdi 4 dilim baklava yedim belki kımıldarSabah aç karnına yatakta uzanıp biraz durtukle kahvaltı ver teknelerini hafiften hissedersin ya da tatlı birşeyler ye bı on onbeş dk uzan dürt abur cubur sever mıymış öğrentabii hafif hareketler olur o yüzden sessiz sakin rahat bı şekilde uzan dinle o kipirtilari fark edersin anlarsın
Gizlice bı dinle bakalımŞimdi 4 dilim baklava yedim belki kımıldar
Ben 15-16da net hissettim şuan 22 çok nadir hareket ediyor şaşırıyorumHanımlar selaammm
İnat mı acaba anlamadım ki hiç hareket etmiyo dinledim kaç dakkadırGizlice bı dinle bakalım
18+6 daHanımlar selaammm
Bu saate bebe mı kalır uyumustur yavrucakİnat mı acaba anlamadım ki hiç hareket etmiyo dinledim kaç dakkadır
En azında nadir de olsa hissediyosun benimki daha bikere bile hissettirmediBen 15-16da net hissettim şuan 22 çok nadir hareket ediyor şaşırıyorum
Aman bacım sabahı ne ki akşamı da ne olsunBu saate bebe mı kalır uyumustur yavrucak
Evet erkek canım.En azında nadir de olsa hissediyosun benimki daha bikere bile hissettirmedi
Sizin erkek mi?
Benim bebişte erkek heralde bizim çocuklar rahatsız olmayalım diye böyle sakinlerrr edep sen ne güzel şeysinEvet erkek canım.
Sbaha akşama bakmaz uyku süreleri anne karnında daha uzun on dk uyu kalk yarım saat uyu kalk sürekli uyku dongusundelerAman bacım sabahı ne ki akşamı da ne olsun
Şaka bi yana cidden mi akşam mı uyur sabahı akşamı biliyo mu
Sağa sola dönsen falan hareket edince uyanmaz mıYa sanırım 3 4 gün hareket etmemesi normalmiş öyle de oldu sabah azcık hissettim sonra yok yine.uyuyor diye düşünüyorum