ben samimiyetle anlatacağım sizde keşke ders çıkarsanız ne kadar sevinirdim
evlendim gelin geldiğim evin tamamı 70 metrekare ve sobalıydı. eşyalarım en hesaplısındandı ama borcumuz yoktu. kışın arka tarafta kalan yatak odası buz gibi olduğundan salonda yatardık kanepede. o evde iki kızım oldu 6 yıl oturdum son dönemlerde bende sizin gibi evden sızlanırdım hep. yatakta saatlerce hayal kurardım büyük bir ev tutardım hayalimde en ince ayrıntısına kadar döşerdim onu hayalimde mutfak havlusunu wc kağıt askılığını bile hayal ederdim. şimdi o evdeyim bentam hayalini kurduğum büyük kombili eşyalarımın tamamen son modele yakın sıfırlandığı bu evdeyim hamdolsun ama!!!!!!!! eşim tam 5 yıldır kazakistan da günlerim yavrularımı uyutup ağlamakla geçiyor. 5 yılda neler gördüm neler yaşadım. türkiye de şantiye yok gelemiyor. ona diyorum ki nolur gel bahçe katında oturalım yeter ki yanıma gel
gelmiyor. o gelin olduğum ev varya ben orayı mumla arıyorum. işte ağlıyorum şimdi bunları yazarken. ben o evde senelerce otursaydım eşim yanımda olsaydı. rabbim bana ceza mı verdi bilmiyorum isyan etmiyorum asla hamdolsun. keşke beni anlasaydın sahip olduklarının kıymetini bil lütfen herkes bilsin. eski evimizde mutfak dolaplı değil raflıydı elimi uzatsam kızardı eşim hamileyim ya bırakmazdı bebeğimize bişey olur diye. şimdi telefonda diller döküyorum gelmiyor. uzaklık neler soktu aramıza bilmiyorum. çok seviyorum onu çok özlüyorum. ama o bizsizliğe alıştı sanırım. samimice yazdım çünkü sizde eski kendimi gördüm inşallah beni anlarsınız. demiyorum ki vazgeçin hayat boyu orda kalın. demek istediğim şu hamdedin şükredin acele etmeyin rabbim verecektir inşallah hayırlı günler
senamm Allah kavuştursun.
Müthiş bir imgeleme yapmışsın ve dileğin gerçekleşmiş.
Yalnız yeni evini canlandırırken içinde eşini düşünmemişsin sanırım.
Kızlarının odasını ve dolayısıyla kızlarını düşünmüşsündür ama eşinle kendini birlikte canlandırmamış olabilirsin.
Bunu bir kez de eşin için denemelisin.
Her odada eşini canlandır hayalinde...Ayrıca eşinin terliklerini kapıya hazırla,pijamasını yatağa katla,gelir:)