Gebeliğe Hazırlık Ne zaman gebelik testi yapmalıyım?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım zaten öyle şu belirti dediğin ay hüsrana uğruyor insan belirti aramıyorum ama olanlar dikkatimi çekmişti kk ya girince Bi kaç kadın aynı belirtileri yazmıştı ama sonra kendime belirti bu kadar erken başlamaz dedim ilkimde de o kadar büyük belirti yaşamadım zaten üşüme çok acıkma bu kadar başka yok klomen ovitrelle kullanmıştım onda kanamam vardı o zaman test yapmıştım bir ihtimal diye çıkmıştı

Hayırlısı olsun inşaAllah canım

Benimde arada bir oluyo oyle 16gunde oldugum olmustur

Bem hamileyim şuan
Tebrik ederim canim saglikla kucagina alirsin insaallah. Banada dua et lutfen 2yildir istiyorum bende ama olmuyo. 6gun geciktim 2test silik cizgi oldu bugun yaptigimda hicbisey gozukmedi ne oluyor anlamadim ama adetde olmadim daha

Tebrik ederim canim saglikla kucagina alirsin insaallah. Banada dua et lutfen 2yildir istiyorum bende ama olmuyo. 6gun geciktim 2test silik cizgi oldu bugun yaptigimda hicbisey gozukmedi ne oluyor anlamadim ama adetde olmadim daha
İnşaAllah tez vakitte sen ve isteyen herkes evlat sahibi olur canım. Doktora gittin mi?

İnşaAllah tez vakitte sen ve isteyen herkes evlat sahibi olur canım. Doktora gittin mi?
Doktora hep gidiyorum rahmim kucukmus yumurtam gelismiyomus ama bu ay ne olduysa 11ci gunde 24mm yumurtam vardi tasinma telasindan catlamasini bilemedim normalde dongum 24de birdir nadiren gecikirim bu ay ne adet ne ikinci cizgi hep regl olacakmisim gibi sanci bas donmesi filan

Bak mesela ben ovülasyon hiç takip etmedim tam etmeye karar vermiştim artık bir kaç ay içinde onu da deneyeyim, diye ama kendiliğinden hamile kaldım. Ama az cok fikrim vardı yumurtlama zaöanıöla ilgili özellikle, uzayan seffaf akıntı dan anlıyordum ve kasık agrısından. Sen doktorların her dediğine de cok inanma eger cok ciddi bir hastalıktan bahsetmiyorlarsa. Cübkü beni kısırlık bölümüne yolladılar hatta orda beni muayene etmeden 3 ayda bir regl oluyorum o dönem diye senşn cocugun tüp bebekle olur dediler ve inan bana hamile kaldıgım ay hiç beklemiyordum ne düzenli, ilişki, oldu ne ilişkiden sonra bekledim hemen tuvalete gittim duş aldım hatta o ay olmaz diye emindim cübkü diger aylar sürekli hesap kitap yapıyordum su gün yumurtam catlayabilir vs diye. Hani, derler ya vaktine assrşne denk gelmek diye aynen öyle oluyor. Bence bir süre daha regl olmazsan doktora git adet söktürücü versin ben söktürücü den sonra düzene girdim. Ve 4 ay sonra hamile kaldım hemen. Ama söktürücü kullanmadan önce kan testi ver hamile olmadığından emin Ol canım

Evet banada 5 6yil tedaviyle anca belki olur demislerdi baska biyere gittim ordaki doktor dediki seni cok korkutmuslar ultrasinla yumurta takibi yapalim. Ben ilk evlendiyim zaman 6ay esimden ayri kalmak zorunda kaldim o zaman adetim bozuldu birlesince yine normale dondum. 4gun one gelir hep gecen ayda gecikmem oldu 3gun bu ay 7gun bakalim nolucak hayirli zamanda hepimize hayirli evlatlar kismet olur insaallah

Amin canım ama kadınlarınların bu adet düzensizliği farklı sebeplerden olabiliyor mesela ben bir anda 12 kilo aldım ondan, olmustur dedi doktor. Hava değişikliği stres te neden olabiliyor özellikle cocuk düşünmeye basladıgın an bozuluyor cok endişelenme inan bana cok tanıdıgın var ne sorunlar yasayııp kendiliğinden hamile kaldı. Ne zaman ki düşünmesem bir kargaşa olursa hayatında o ay hamile kalıyor cogu insan bende anlamadım ama yumurta geliştirme falan bunlar çözümü olan seyler Allahın izniyle inşaAllah sendende yakında güzel haberler alırız yaz buraya hamile kalınca olur mu

Tamam canim mutlaka yazarim. Evet daha 1aylik evliyken esimden cok uzak kalmistim hic tanimadigim sadece 1hafta gorduyum kv kple uzun bir 6ay gecirmistim tabiiki hergun stres uzuntu ozlem falan. Hayat iste benim teyzem 11yillik tedavi 5tup bebekten sonra tam herseyi birakmisken hamile kaldi

İşte hayat böyle Allah ol deyince her şekilde oluyor. Stres sıkıntı yapmamaya calıs stres gercekten herseyi etkiliyor canım. Allah yardımcın olsun her konuda.

İşte hayat böyle Allah ol deyince her şekilde oluyor. Stres sıkıntı yapmamaya calıs stres gercekten herseyi etkiliyor canım. Allah yardımcın olsun her konuda.
Tesekkur ederim canim bu sabah bitane daha test yaptim golgelendi sanki atiyorum buraya lutfen sende bakarmisin ama 7gun gecikmeye golgelenme olmaz sanki cizgi olur

Tesekkur ederim canim bu sabah bitane daha test yaptim golgelendi sanki atiyorum buraya lutfen sende bakarmisin ama 7gun gecikmeye golgelenme olmaz sanki cizgi olurEki Görüntüle 2786788
Evet gölgelenme var kaç dk da cıktı peki bunlar? Eger varsa ve geç döllenmeyse 2 gün sonra kırmızı cizgi olarak gözükmesi lazım, testi o zaman tekrarlarsın sabah idrarıyla. Birde hangi marka test bu? Bazı testler bu sekilde cıkarıyo sonucu dediğim gibi 2 gün sonra sabah idrarıyla tekrarla artık net bir şekilde gözükmüyor sa silik bile olsa gölgeden daha net gözükmüyor sa test bozuktur.

Sabah cok erken yaptim karanlikti henuz goremedim banyoda islerimi bitirip odada fenerle bakinca golgeyi gordum yani bilemiyorum kac dk da ciktigini buraya atiyorum testi bakarsin. Annemde 10gunde cikar diyo bakalim nolucak

Eklentiler

• 1613812728846203029938.jpg
    90,5 KB · Görüntüleme: 31
Sabah cok erken yaptim karanlikti henuz goremedim banyoda islerimi bitirip odada fenerle bakinca golgeyi gordum yani bilemiyorum kac dk da ciktigini buraya atiyorum testi bakarsin. Annemde 10gunde cikar diyo bakalim nolucak
Hayırlısı olsun canım 2-3 gün sonra sabah idrarıyla yap ve başında. bekle max 2 dk içinde kırmızı çizgi cıkıyor.

Merhaba arkadaşlar,
Öncesinde şunu söylemek istiyorum 11 mayis yumurtlama günümdü ama 13 mayıstan 16 mayısa kadar 3 gün süren korunmasız bir ilişkimiz oldu ...
Benim normalde adetim 25 günde 1 di , doktorumun verdiği adet geciktiriciyi kullandıktan sonra 28 günde 1 oldu . Adet geciktiriciyi 6 gün kullandim ve bıraktıktan 2 gün sonra adet oldum normalde adetinin ilk günü çok sancılı geçerdi ama hafif ağrılarla atlattım. Şimdi ise adetim 25 mayıstaydı ama olmadım 1 gün gecikti ve sarı akıntım var arada bi kasik agrim oluyor goguslerde dolgunluk var yorgunluk var ...Ilişkiden bu yana 12 13 gün geçti.
Acaba hamile miyim?
Sarı akıntı hamilelik belirtisi mi?
Yarın hamilelik testi yaptırmayı düşünüyorum acaba erken mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…