- 22 Kasım 2020
- 2.559
- 2.574
Evet artık gitmem gerekiyor canımHmm ozaman ever bir düzensizlik var bence adet bitince bir doktora git görün ne olur ne olmaz kistte olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet artık gitmem gerekiyor canımHmm ozaman ever bir düzensizlik var bence adet bitince bir doktora git görün ne olur ne olmaz kistte olabilir
Hımm. Belki Baska nedenlerden regl olmuyor olabilirsin cidden bende anlamıyorum bu kadınların sistemi ne kadar değişikAdetim bayadır ortalıkta yok idrar testi negatif ama idrar testinde çift çizgi görmeden de kan testi yaptırmak istemedim açıkçası üzülmekten korkuyorum
Allah kucagında almayı da nasip etsin saglıklı bir sekilde canım tekrardan hayırlı olsunAdetime 4 gün kala test yaptım ve coook silik bi çizgiydi ertesi gün kanda 18 cıktı şuan 2 günde 1 kan veriyorum adetinden 4 gün geçti şuan kanda 767 cıktı allah razı olsun
yumurta catlamasindan 12 gun sonra kanda 16 sonra idrarda belli olur bildigim kadarıylaKızlar selam , yumurtlamadan kaç gün sonra idrar testi yapmalıyım ?
En erken 14 gün sonra diyorlar benim bugun yumurtlama dan sonra 20. Günüm ve reglm 7 gün gecikmiş oluyor suan, çok, belirtim var hayırlısı, olsun, sabah test, yapıcamKızlar selam , yumurtlamadan kaç gün sonra idrar testi yapmalıyım ?
Farkı yok, hatta erken gebelik, testine göre eger adetin gecikmiş se kaset test te daha net koyu cıkıyo cok tanıdıgın insan aynı, seyi yasadıErken gebelik testi ile normal gebelik testinin ne farkı var arkadaşlar?
TebriklerAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaIlah .Belirtilerle Zaten emin gibi bir şeymişsiniz .Kızlar bakın idrar damlattıfım. Gibi 2. Çizgi cıktı 3. Dk da bu hale geldi
Teşekkür ederim, canım Allah isteyen herkese nasip, etsin. Evet şüphelendim ama ne yalan, söyliyeyim ben her ay kendimden şüpheleniyorum hatta kanamam oluyo her seferinde farklı mı, diye kendimi sorguluyorumTebriklerAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaIlah .Belirtilerle Zaten emin gibi bir şeymişsiniz .
Bende bir iki belirti bile olsam anlarım heralde çünkü hiçbir belirtim olmaz genelde. Umarım 10 güne kadar ben de güzel haberler alırım. Hamilelerin duası kabul olurmuş. Bir dua edersen sevinirim canım. İlk kez birine bunu demek içimden geldi niyeyseTeşekkür ederim, canım Allah isteyen herkese nasip, etsin. Evet şüphelendim ama ne yalan, söyliyeyim ben her ay kendimden şüpheleniyorum hatta kanamam oluyo her seferinde farklı mı, diye kendimi sorguluyorum
İnşaAllah senin ve isteyen herkesin tez vakitte saglıklı evlatları olur canım ederim tabi etmezmiyimBende bir iki belirti bile olsam anlarım heralde çünkü hiçbir belirtim olmaz genelde. Umarım 10 güne kadar ben de güzel haberler alırım. Hamilelerin duası kabul olurmuş. Bir dua edersen sevinirim canım. İlk kez birine bunu demek içimden geldi niyeyse
Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim canımİnşaAllah senin ve isteyen herkesin tez vakitte saglıklı evlatları olur canım ederim tabi etmezmiyim
Benimde adet düzensiz en son 23.01 de oldum 24. Gündü geçen aya göre adet 3 gün geçti ama bu ay 10.02 de yumurtlama başladı 13.02 den beri de karnıma sancılar giriyor sürekli gur gur sesler geliyor sancılar bazen dayanılmaz gibi oluyor beklemedeyiz İnş benimki de belirtidir bundan 6 ay önce 5.5 aylık hamileyken erken doğum yaptım bebeğimizi kaybettik. Bu arada size de hayırlı olsun inş kucağınıza alıp büyütmekde nasip olurKızlar bugun sat tan sonra 28. Günüm ve ben 22 günde bir regl oluyordum son 3 seferde. Basta stresten bir gecikme sandım ama 2 defa ani ve şiddetli 10,saniye süren korkunç bir kasık agrısı yasadım 5 gündür sürekli adet oldum sanıp, tuvalete gidiyorum sarımsı akıntı dan Baska, hiç birsey yok. Gögüslerin, ve özellikle gögüs ucum cok hassaslasto ve gögsümün özellikle ucu koyu mor siyaha, yalın oldu normalde pembe dir ve gögüs uclarım cok büyüdü. Önemsemedim, psikolojiktşr dediğim bir kaç, belirtim daha var normalde hiç olmaz şiddetli bir gün süren, baş, agrısı ve halsizlik yasadım halsızlık devam ediyor ve bünyem, zayıf düştü grip gibiyim ama değilim dudagı da ucuk çıktı dilimde yara. Yumurtlama günüm 7 siydi. Sabah, test yapıcam Allah hayırlısını nasip etsin. Ama en farklı ve beni şüpheye, düşüren o ani bıcal batması tarzındaki dayanılmaz, kasık, agrısıydı 10 saniye içinde bir anda yok olmasaydı sanırım acıdan bayılırdım ben hayatımda böyle acı hissetmedim biri beni boçaklamısta sag kasıgımda sola dogru bıcakşa kesmiş gibi bir acıydı acı bacak arama ve ayagıma yayıldı ve pat diye kesildi 2 defa yasadım ve resmen geçince Allahım şükürler olsun dedim ve adet te olmadım hala. Ve sürekli adet agrısı gibi ama daha hafif karın agrım var. Ev işi yapınca bir sag kasıga bir sol, kasıga batmalar oluyo oturup, dinlenince geçiyo bakalım bu sefer psikolojik mi yoksa gercekten hamilemiyim
Amin seninde başın sağol sun Allah herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Ben geriye dönüp düşündüğümde farkettim ki aslında döllenme den sonra bariz bir belirti yokmuş ne zaman ki adetim gecikti o zaman bireylerin normal olmadığını anlamıştım. Karındaki hareketlilik gazdan oluyor galiba cünkü benimde kocaman bir karnım vardı guruldama değilde gerginlik şişkinlik vardı. Allah hayırlısını nasip etsin inşaAllah tez vakitte güzel haber alırsın sendeBenimde adet düzensiz en son 23.01 de oldum 24. Gündü geçen aya göre adet 3 gün geçti ama bu ay 10.02 de yumurtlama başladı 13.02 den beri de karnıma sancılar giriyor sürekli gur gur sesler geliyor sancılar bazen dayanılmaz gibi oluyor beklemedeyiz İnş benimki de belirtidir bundan 6 ay önce 5.5 aylık hamileyken erken doğum yaptım bebeğimizi kaybettik. Bu arada size de hayırlı olsun inş kucağınıza alıp büyütmekde nasip olur
Sağol canım inş öyle olur bat ı bilmediğim için belirti diye kendimi avutuyorumAmin seninde başın sağol sun Allah herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Ben geriye dönüp düşündüğümde farkettim ki aslında döllenme den sonra bariz bir belirti yokmuş ne zaman ki adetim gecikti o zaman bireylerin normal olmadığını anlamıştım. Karındaki hareketlilik gazdan oluyor galiba cünkü benimde kocaman bir karnım vardı guruldama değilde gerginlik şişkinlik vardı. Allah hayırlısını nasip etsin inşaAllah tez vakitte güzel haber alırsın sende
Canım bence hiç belirti arama kendinde ben aylarca ne belirtiler buldum hep negatif oldu sonra yok değildir diye sürekli kendime söyledim meger onay hamileymiş im. Ama sen acıda olsa tecrübelisin benzer belirtiler varsa testi 2 günde bir tekrarlayarak yap bence inşaAllah hayırlı haberler alırsın tez vakitte.Sağol canım inş öyle olur bat ı bilmediğim için belirti diye kendimi avutuyorum