Bak mesela ben ovülasyon hiç takip etmedim tam etmeye karar vermiştim artık bir kaç ay içinde onu da deneyeyim, diye ama kendiliğinden hamile kaldım. Ama az cok fikrim vardı yumurtlama zaöanıöla ilgili özellikle, uzayan seffaf akıntı dan anlıyordum ve kasık agrısından. Sen doktorların her dediğine de cok inanma eger cok ciddi bir hastalıktan bahsetmiyorlarsa. Cübkü beni kısırlık bölümüne yolladılar hatta orda beni muayene etmeden 3 ayda bir regl oluyorum o dönem diye senşn cocugun tüp bebekle olur dediler ve inan bana hamile kaldıgım ay hiç beklemiyordum ne düzenli, ilişki, oldu ne ilişkiden sonra bekledim hemen tuvalete gittim duş aldım hatta o ay olmaz diye emindim cübkü diger aylar sürekli hesap kitap yapıyordum su gün yumurtam catlayabilir vs diye. Hani, derler ya vaktine assrşne denk gelmek diye aynen öyle oluyor. Bence bir süre daha regl olmazsan doktora git adet söktürücü versin ben söktürücü den sonra düzene girdim. Ve 4 ay sonra hamile kaldım hemen. Ama söktürücü kullanmadan önce kan testi ver hamile olmadığından emin Ol canım