ne zaman evlilik teklifi alacam ya:(

bencede sorun teklifte değil . . .
teklif eder kabul edersin yine kılını kıpırdatmaz :1ninca: 3 yıl dolmuşsa asla uzatmanın anlamı yok ki yaşınızda ortada . . . yok öyleydi böyleydi koşullar el vermediydi hikaye . . . o koşulları olgunlaştıracaktı 3 yıl az zaman değil . . .
usul usul sevgisinden şüphe ederdim ben bu kayıtsızlık haddinden fazla :1ninca:

helal be sana arkadaşım ya alkisalkisalkis
erkek milletine böle eli maşalı olmak lazım aslında sen sustukça keyfine bakıyo sanki 18 yaşındayız laylaylom yapcaz kötükedihüso
demi gowwwsırnaşık şey
açtım gözümü falla yok artıkın öle susmucammmklava:
yaşasın kızlarrr :teytey: yaşasın kk:enbuyukkk:

öyle canımcım
hakkaten hikaye benim bildiğim kızlar nazlı olur ailesine hemen söylemez son ana kadar bekler felan önce erkek götürür ailesi ile tanıştırır :1shok:
bizde tam tersi bu ne yawww
du bakalımmm bu aralar bişi oldu oldu olmadı kendime yeni koca bulurum yaaa :teytey:

ahh bende ağlamak istiyom böle yaa ne güzel teklifff olmuş:kedi:

düşüncesiz erkek milleti diosun bende aynen altına imzamı çakıyorum canım ya klava:
nie erkekler böle ya
herşeyi biz dedikten sonra yapmakları işin büyüsünü bozuyor
hayat bizim isteklerimize hayallerimize göre şekillenmiyo lmaz:
olmaz ki ya valla bu erkek milleti ne zaman adam olcakkkk bilmiyim olan bize oluoooo

üzmücem artıkın kendimi ben dedim diyeceğimi artık o düşünsün o üzülsün yoksam benim gibi fıstıkı kaçıracak şakkıdışakkıdı

öptüm şekerrr

seni ailesiyle tanıştımıyo ilginc bence bi düşün
ailesi ve seninle ilgili bi sorun var 20li yaşların başında cekingenlik olabilirdi bu yaşta ne bileyim allah sabır versin
hayırlısı ne ise o olsun senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…