:roflol: :roflol: :roflol: yanlız azim yapmışınn yinede teklifi ettirmişin yaa helal olsun vereliniortak
ahh ulan ahh
bencede evlenme.ama çek kenarı al karşına konuş söle açık açık.ortada evlilik düşüneleri planları var ama teklif yok sevmiyormusun bni istemiormusun ölesine vakit mi geçiriosun de bnce.ama çok üstüne gidrsende sıkılabilir.ayarını bulmak gerek
:dance: kaçarmıı hiççnapim ama evlilik teklifi alan kızları gördükçe ah derdim hep içimde kaldı şöyle güzl romantk bir teklif alamadan gittim diye.üstüne ilk gecede duvağımı kapayıp yüzgörümlüğü istemeyi unutmuşum :bbo: (yüz görümlk olayı yanlş anlaşılmasın böyle şeyleri takmam hiç ama işin espirisi günün önemi işte.maddiyatla ilgisi yok yani ) en azından duvağını kapat dimi koca meraklısı gibi :roflol:
ilk gece heyecanı :kedi:
:dance:
işin zor walla canım.tek çaren konuşmak yoksa böyle için içini yersin.bi şeklde aşıcaksın kendini başka yol yok.beklersen ondan gelsn bu gidişle çok beklersn.biraz iteklicn erkek milletini.bnmkinede kalsak daha çoook beklerdm evliliği
bn kaçr kızlar yarn görüşürk .devam edrm yarınsenin derdinede bir çare bulcaz canımcım meraklanmakaydirigubbakcemile5
Yaşınızda yerinde aslında...
Yani küçük bi çocuk değil ki o da koca adam olmuş...
Bence al karşına ve konuş..
Ciddi düşünüyoruz ama ciddiyetini şimdiye kadar hiç görmedim de..
Ben artık sıkılmaya başladım belirsizlik olsun istemiyorum de...
Ailen hakkımda ne düşünüyor ne olup bitiyor hiç bir şey söylemiyorsun kendimi kandırılmış gibi hissediyorum artık vs vs vs vs bunun gibi cümlelerle bazı şeyleri öğrenmeye çalış...
en azından bi nişan olsa ilk adım atılmış olur... Ve ciddiyetin boyutu belli olur..
ikinci adımıda at canım ne zaman en kısa zaman da aşağı yukarı bişey sölesin 3 aydan fazla zaman tanıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?