hey millet herkese tşk ederim canlarım benim
tavsiyelerinize uydum ve de akşam kendimi toplayıp mesaj yağmuruna tuttum benimkini:kedi:
yüz yüze konuşmaya cesaret edemedim:kedi:
napim mafoldumben
neyse iştee dedim aşkummm biz ne zaman ilişkimize ciddi bi boyut kazandıracağız dedim zemuszemus
böle olmuyo dedim ben sormasam senin biş yaptığın yok dedim düşüncelerin planların varsa bilmek hakkım didimmmzemuszemus
3 yıl olmuş tanımaksa tanıdık ee ciddiyiz ee yaşımız kaç olmuş aileler biliyo işimiz gücümüz var
daha neyi bekliyoruz dedim tamam bende hemen evlenmek istemiyorum ama en azından durumumuz hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum dedim bu ilişkiyi 2 miz yaşıyorsak bu tür şeyleri paylaşmamız gerekmiyo mu dedim
ee herkes soruyo annem soruyo durumumuzu ee millette soruyo beni birşey diyemiyorum ne zaman yüzük takacaksınız evlilik ne zaman dendiğinde birşey diyemiyorum o zamanda etraf senin hakkında süphe ediyor dedim
felan felan böleee böleee dedimde dedim kısaca :lepi:
oda dedi ki
hayatım opuyorumnanaktan ciddi olmadığımı mı düşünüyorsun bende hemen herşey çabuk olsun hemen sana kavuşayım istiyorum çok şükür herşey yolunda zamanlada planlarımızı uyguluyoruz.en kısa zamanda annemle tanıştıracağımı sana hep ifade ediyorum etrafın dediklerine bakma gönlünü ferah tut aklını bulandırma didi
bakalım ben bir adım attım durumu ifade ettim
kos koca adam
artık bu kadar lafın üstüne hala eli armut toplarsa koycam kapının ününe :jeyyar:
herkese tekrar tşk siz beni gaza getirip belkide mantıklı olanı yapmam konusunda tavsiyelerde bulunmasaydınız ben daha içim içimi kemirir halde olacaktım şimdi bir nebze içim rahatladı hihoyyyt
sizi seviyorum canlarımmm sağolsun
allah herkesin gönlüne göre versin
yaşanan gelişmelerden haberdar edeceğim sizi belkim yakında annesiyle tanışırım ve bir anda yüzüğü parmağımda bulurum ne dersiniz :asigim:
haydi eyvallah şekerlerrr:enbuyukkk: