hyr Mavro ınsnlr kendı çapında birşeyler dusunebılrıler ,yerı gelıo bızde dıyoruz ama kalkıpta kişinin yuzune dencek seyyy vaarrr denmıcek sey var,,,
ayy bu aralar bütün bu sorulara ek olarak askerliği belli olmadımı daha ne zaman gidiyo sorusu özellikle tel açıp soranlar varklava:
hayırlı olsun topiğin cnm daha yeni gördüm..benim sevgilim olmamasına rağmen hadi evlen de düğün yapalım sen ne zaman evlencen bi sen kaldın sanki kocalar kapıda bekliyoda.. sıkıldım bende bitmek bilmeyen sorulardan allah hayırlısını versin herkese saygılar...............=)
hayırlı olsun topiğin cnm daha yeni gördüm..benim sevgilim olmamasına rağmen hadi evlen de düğün yapalım sen ne zaman evlencen bi sen kaldın sanki kocalar kapıda bekliyoda.. sıkıldım bende bitmek bilmeyen sorulardan allah hayırlısını versin herkese saygılar...............=)
ay okudum yorumlr hakıkaten boyle cıdden bende ılllet oluyorum senın bu e n komıgıymıs askerlık ne zaman bıde tel acıp ööööff yani ne yapalım yaa sankı normalmıs gıbı gelıyor bu kadar cok sorduklarında
cok soruyorlar, yıne yakında düğünümüz var akrabaların nasıl atlatacagımı bılemıyorum :sm_confused: ne dıyecegım kı sevgılım var evet mı ohooooo al basına derdı o vakıt. daha beter bır durum....yapılacak bır sey yok,
yok bır şey henuz, kader kısmet dıyıp gülümsücez ezik ezik :bbo: bundan ıbaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?