Ne zaman evlenecksin??Senin düğün ne zmn??SORUlarndan bıkıp,kusup,bunalıp darlananlar

düğün ne zaman diye soranlara, acelemiz yok diyorum, şu aralar işlerimize odaklandık diyorum.sözlüm de seneye inşallah diyo :)
sinir bozucu bi soru,ama hayatımızda kimse olmasaydı daha sinir bozucu olurdu.en azında sözlü-nişanlıyız.
ben de artık başkalarına bu soruyu sorarken dikkat ediyorum,belki insanın içinde bi yarası vardır derdi vardır,ben deşmek istemem..

eğer bır de ınsan kendısı de beklemek ıstemeyıp sınır oluosa,üstüne bu sorular gelince daha bi moral bozucu olabılıyo

ben de ilk başlarda çok hevesliydim. bi an önce nişan-düğün-alışveriş- vs. konuşulsun, hazırlıklara başlansın isitoyrdum. sonra maddi durumları denkleştirmeyeınce biraz hevesim yavaşladı.gaz kestim :) şimdi de olur gider herşey sırası gelince demeye başladım. evlilik öncesi günlerin tadını çıkarayım bari dedim kendi kendime. sonuçta bi daha geri gelmeyecek bu günler.bi şekilde evilik olacak ama geç ama erken ama bu bekar günler bi daha geri gelmeyecek.. bu şekilde düşünmeye başlayalı beri bu sorulardan rahatsız olmamaya başladım.acelemiz yok deyip geçiyorum.size de tavsiye ederim.daha rahat olalım bu konuda.kasmaya gerek yok.biz zorladıkça niye hemen olmuyo herşey diye sadece biz zarar görüyoruz.kendimize zarar veriyoruz..nacizane fikrim yani bunlar..

size her fırsatta hadi sıra sana geldi düğün ne zaman diyen büyüklere ilk cenazede e hadi sıra sana geldi diyin bakalım bir daha soracaklar mı
:1shok: delikafadulden kötükedihüso :mymeka: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

dugun ne zman dıyenler gene iyi.bana dugunu uzatmayın hemen yapın dıyolar sankı keyfımızden uzatıyos.bıde gecenlerde annem bı yere gıtmıs annemde benden bahsetmıs hazırlanıyo dugune dıye ceyıs falan alıo ordan bırılerı demskı aaaa beyaz esyayı mawro almasın erkek tarafı alır..sankı keyfımzıden alıoz o almasın ben almayayım kım yapcak dugunu..bıs kendımız planlıyos bıseylerı ınsanlar burnunu sokuyo sanane yanıı...

hyr Mavro ınsnlr kendı çapında birşeyler dusunebılrıler ,yerı gelıo bızde dıyoruz ama kalkıpta kişinin yuzune dencek seyyy vaarrr denmıcek sey var,,,

bende bu konuda çok dertliyimm,bizim 6 yıl bitti beraberiz,nişanlanalı 3 yıl ı geçti,Allah izin verirse 10 ekim e düğün tarihim alındı..ama bu zmana kadar bıktım aynı sorulara cevap vermekten,sizinde dediğiniz gibi sanki keyfimizden uzattık,zaten üniversite 1.sınıfta tanıştık,ee 4 yıl okul,iş,para biriktir derken zaman geçti,şimdi nişanlım kısa dönem askerde 5 ay da öyle geçti,15 gün sonra gelicek Allah izin verirse,biriktirdiğimiz paraları harcayıp,düğünümüzü yapıcaz..ama işte insanlar anlamıyor,bıktım vallahi..neyse şimdi askerde ya çenelerini kapadılar biraz,gelincede zaten hazırlıklara başlıycaz kurtulcam inşş.sonunda..inanın çocuk ne zamn düşünyrsunz sorusunu cevaplamaya hazırım,ondan da sıklırm zamanla kesin ama şu an için ne zaman evlenceksnz lafından usandım..

hyr Mavro ınsnlr kendı çapında birşeyler dusunebılrıler ,yerı gelıo bızde dıyoruz ama kalkıpta kişinin yuzune dencek seyyy vaarrr denmıcek sey var,,,

dogru dıyosun kendı caplarında dusunsunler ama benmde aklım erıyo onlara ne kı sole yap bole yap falan klava: klava:

benim en çok zoruma giden bizim dedikoducu komşuların 'kız flamingo, bi nişan yaptırmadın mı daha oğlan tarafına.nişan yapamayan oğlan düğünü nasıl yapcak' demeleri. kimse halden anlamıyo işte.laf ola beri gele. maddi durumlar sıkışık desem bu sefer de 'e kız tarafı maddi durum yok bilir mi, parası yoktysa hiç girişmeseydiler bu işe' diyorlar.
asıl hata benim.insanlara bu soruları sorduracak kadar cesareti ben veriyorum sanırım.ama bişey yaptığım da yok ki.milletin ağzı torba değil ki büzesin.

hayırlı olsun topiğin cnm daha yeni gördüm..benim sevgilim olmamasına rağmen hadi evlen de düğün yapalım sen ne zaman evlencen bi sen kaldın sanki kocalar kapıda bekliyoda.. sıkıldım bende bitmek bilmeyen sorulardan allah hayırlısını versin herkese saygılar...............=)

benim durum daha kötü yaa. 5 yıl süren birlikteliğimizn ardından 1 sene önce nişanlandık.arkadaşlarımız hep sıkıştırırdı evlenin artık diye. nişanlanın demezlerdi CADIARZUevlenin derlerdi.nişanlandık daha düğünü konuşmadan herkes hemen bebek hemen yapın sonra çok uğraşırsınız diyolar yaa. bi de beni düşünün herkes bi adım öndeki şeyleri istiyo benden...nişanlı birine ne zaman düğün diye sorulur demi çoocuk yapın denmez bence yaa... o anı yaşamadan hep bi öncekini düşünmek inanın insanı çok çok çok yoruyo,,, kafan hep dolu kime ne cevap vereceğini düşüğnmekten ama biz nişanlımla ne istediğimizi ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz ALLAHTAN...insanı kendi haline bırakmıyorlar. bak sinirlendim şimdi yaa. ilk başlarda bu ne ya soru yağmuru diyodum kızıyodum herkese. ama belli bi süre sonra normalmişş gibi geliyo durumun içinde bizzat olunca alışıyorsun. ben alıştım artık herkes kopylanmış gibi aynı sorular aynı cümleler. aman takmayın kafanıza. insan alışamam dediği herşeye alışıyo hatta sıradan geliyo ....sorulan sorular gibi...

nişanlanırsın düğün ne zaman,düğün olur çocuk ne zaman...1.çocuk olur (ilkinin cinsiyetine göre) e bi de kız / erkek doğur...bitmez bu sorular zinciri bitmez :)

bununla ilgili güzel bi deyiş biliorum; :roflol:
derlerki,
birilerinin nişan veya düğününde yanınıza sinsice yaklaşıp 'e hadi sıra sende' diyen yaşlı teyzlere,
cenazelerden sonra da siz aynısını söyleyin, birdaha konuşamazlar :roflol:

ayy bu aralar bütün bu sorulara ek olarak askerliği belli olmadımı daha ne zaman gidiyo sorusu özellikle tel açıp soranlar var klava:

ayy bu aralar bütün bu sorulara ek olarak askerliği belli olmadımı daha ne zaman gidiyo sorusu özellikle tel açıp soranlar var klava:

ay okudum yorumlr hakıkaten boyle cıdden bende ılllet oluyorum senın bu e n komıgıymıs askerlık ne zaman bıde tel acıp ööööff yani ne yapalım yaa sankı normalmıs gıbı gelıyor bu kadar cok sorduklarında

cok soruyorlar, yıne yakında düğünümüz var akrabaların nasıl atlatacagımı bılemıyorum :sm_confused: ne dıyecegım kı sevgılım var evet mı ohooooo al basına derdı o vakıt. daha beter bır durum.... yapılacak bır sey yok,
yok bır şey henuz, kader kısmet dıyıp gülümsücez ezik ezik :bbo: bundan ıbaret

ben de çok sıkıldım artık bu sorudan düğün ne zaman...şunun şunun tarih belli sizin neden belli değil.ne kadar oldu nişanlanalı uzatmayın falan falan....herkes biliyor artık diye nişanlandık şimdi de düğünü soruyor herkes .olsa bitse de rahatlasam hayırlısıylaa....

Sağol Anemoncum,svgılısı olan olmayan ,yada nişanlı sözlu olanalr bıle aynı dertten muzdariplermiş :) Ne milletiz ,konusmayı ne cok sevıyoruz,ne meraklıyız yaaa sırnaşık şey

Canım çok sağol

hemde ne sormakkkkkk niye acele edelim ya sindire sindire tanıdık birbirimizi 5. senemize girdikk eee ne zaman isteyeceklerr:roflol: istedilerr eee ne zman nişann:roflol: e nişanlandıkk bu sefer düğün ne zman:roflol: askere gidecek diyorus eeee ne zman askerlikkk:roflol: anam almıyolar nişanlımı askere ben napiiiimmmm :çok üzgünüm:dilekçe bile verdi çocuk yaww :çok üzgünüm:sanırım askerdeykenn eee ne zman gelecek geldikten ne zman sonra düğün sonra ne zman çocukk valla bıktımm sorulardan ben soruyomuyum kimseyee
bende ezik ezik gülümsemicem bi daha ilk arayıp soran insana sananeeeeeeeeeee dicem bu derece oldum yaniiiklava:

valla gecnelerde bırısne dedımkı daha ıkı gun once sormsutn bıdaha nıye soruosn kı dedım ,,karsımdakınden çıtt yok hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…