Ne zaman evlenecksin??Senin düğün ne zmn??SORUlarndan bıkıp,kusup,bunalıp darlananlar

Ahh canım evlensende kurtulamazsın sorulardan...

Bekarsan ne zaman evlenirsin derler?

Nişanlanırsın düğün ne zaman derler....

Evlenirsin çocuk yok mu derler derler de derler...

Hiç sıkma canını hayırlısı olur inşallah seneye evlenirsin...

Aslında büyük bi sorun deıl ama an geliyo acayip sıkıo senı bu mezvu..o anlardan bırını yasıyorum su an snrm....Yaa bizim mılletımız işte böle.....soruları bıtmıo...Avrupada olsak böle mi olurdu hiççç sırnaşık şey

ayyy bir aralar bu soruyla muattap olmamak için neler yapmadım ki.2 sene çıktık 2 seneye yakın da nişanlı kaldık.düşünün artık bu soruya ne kadar çok muattap olduğumu...!bir yandan da insanlara kızamıyosun merak ediyolar ilişki uzayınca.hem hangi birine kızıcan ki...

ahhh aynısını yazıcaktım, hiç zahmet etmym , arkadaş herşeyi yazmış sositososito
şimdi de boynuma "cocuk düşünmüyoruz" diye tabela asmayı planlıyorum kaydirigubbakcemile3

aynı şeyleri bende yasıyorum okadar bunalıyorki insan ve direk sevgiline dalıyorsun en azından ben böyleyim hane evlendiğinde yada evlenceğin zaman cevreden gelen sözler erkek tarafı ve kız tarafının hareketlerinden dolayı kavgalar cıkıyorya sonra sende ya kocana yada nisanlınla kavga ediyorsun ki biz beklemekte olan arkadaslar aynı seyleri daha beraberken yasıyoruz bu yuzden benm kızım olursa tek tavsiyem kimseye ilişkisini söylemesin bende aynı acıları yasıyorum ama snookie arkadasımızada katılıyorum soruların arkı arkası kesilmiyor ta cocuk dogurana kadar

Ben de aynı durumdayım arkadaşlar acayip şekilde bunalıyorum artık. Uzun süreli bir ilişkim var ve herkez duydu artık. Hadi meraktan olsa neyse arada laf sokmalar filan sinirimi bozuyor. ben de herkeze tavsiye ediyorum kimseye söylemeyin die, çok pişmanım anlattığım için ve bu kadar rahat yaşadığım için ilişkimi

ah canım benim seni en iyi anlayan benden başkası olamaz aynı bende 3 yıl çıktım 2 yıla yakında nişanlılık dönemi geçiriyorum hala her görenin ne zaman sorusu varya beni delirtiyo hep bu yüzden kavga ediyoruz nişanlımla bıktım artık ya yaza yapıcaz inşallah olsa bitsede kurtulsak

bnm ilişkimide çoğu kişi biliyor
nedenide çok uzun süreli olduğu için
2005 te başladıkkk bizzz ve tabi zamanla herkez duydu bi şekilde
daha 20 yaşındayım amaa nişan yokmu düğün ne zaman uff:S

:roflol: Ama ben cevap veriyorum artık, dayanılmaz bir zevk veriyor :jeyyar:

-Evlilik kaçmıyor ya, bu güzel zamanlarımızın tadını çıkarıyoruz.
-İlkinde uzatmadan evlendim de ne oldu? ( yıllar evvel genç yaşta 1 yıl süren bir evliliğim olmuştu.)

Soran kişi benden yaşlı, boşanmış biriyse
- siz benden öncesiniz kötükedihüso

Soran kişinin benden büyük çocuğu bilmem nesi varsa, yine benzer cevap.

:jeyyar:

Ayrıca Hic_Kes'in dediği gibi evlenirsek de biliyoruz ki, çocuk soruları bunaltacak ve biz çocuk düşünmüyoruz, o zaman daha çok daraltacaklarını biliyorum, şimdilik bu cevaplarla idare ediyorum :icecream:

bizde yaklasık 4 sene cıktık anca nişanımız oldu bu yaz da düğünümüz olacak hayırlısyla ama bırakın bunaltmayı arkmadan bile konuştular yok ayrılmışlar yok ailesi vermiyoprmuş yüzüme bile sizin iş yinemi kaldı yaşıtlarının hepsi evlendi kimileri malesef cok düşüncesiz oluyor

bıze de soruyorlar benımkısı kısmet falan dıyor
ben bılmem bakalım ev kızıyım hahaha evlenmıycem falan dıyorum
ne dıyeyım kı yazın evlenıyorum mu dıyeyım beklesınler sonra hanı evlenıcektın dıye kapımda... nck nck nck
durmadan sorsunlar tek bıldıklerı

kiz mermaid topic'n hayirli olsn cnmcim

biliyosun bende ayni seyleri yasiyorum.. INSALLAH YAKIN ZAMANDA EVLENIRIZDE SORANLARADA GÜZEL BI CEVABIMIZ OLUR INSALLLLLAAHHH:Saruboceq:

kısslar bunu herkese yapıyorlar maalesef.. heleki su karsılastırma huyları yokmuuu benı delii edıyorrr evet hala daha edıyoorr...
öncelıkle arkadas cevremden bahsedeyım szilere.. aşkımla flört asamasında kısların her msj ilk alo veya msnde ilk metın yazısması mutlaka ''Eee düğün ne zaman ? '' yaa insan ister istemezz gerılıyorrrduu yani.. neyse nişanım oldu hepsını bırbır cagırdım hepsıde şoka gırdı (guya bu arkıdıslerım ben pek samımı DOSTlarım) zaten sırf nısanada gercekten nısan oldumu dıe geldıler...
aradan zaman gecti buseferde ''nikahta yapta gorelım '' demeler basladı (haa bu arkadasların hepsı bekar hanı bitanesı evlı olsa dicem tmm benle kendını kıyaslıo) .yaa bu nıkah yapta gorelım lafıı nasıı anlatayım benıı acayıpp sınırrr edıyoduuuu... nikahta yaptım gectımız eylulde , ama bu aile arası oldugu için kımseyı cagıramadım.. nıkahım oldu dedım buseferde ''aa niye erken yaptın ne gerek vardı,neden dugunle bır yapmadın''dediler.. bitanesi de HAYIRLI OLSN demedi.. (dedımyaa bizzz çok yakın DOSTtuz)..nasipse sonbaharda dugunum olcak kısslar :Saruboceq:
ailedekı akrabalarıma gelınce ''aa su kızın yası senden kucuk ama evlendii cocugunu bile aldı kucagına,biyere gidiyoruzzz neymıs kızın yası 16mış nişanlıymıs ben karta kaçmısım (24üm) benı bu saatte sonra ya kör yada topal alırmısss...

*****uzun lafın kısası konu sahıbı arkadasım.. bunları soyleyenler ancak senı cekemeyenlerdir... sana boyle seyler diyerek gozunde kucultmeye calısmaktır..
bosver gıtsın.. evlenıncede ee cocuk vaktı gecıyor nıe yapmıyosun derler.. laf çok bunlaarda... klava:

abba, laf cok laf cok hepsı sırayla
hepsı de evde kalmıs muamelesı yapıyor ben 27 yasımdayım ama ne olacak ıllaha kı ıstedıklerı yasta mı evlenıcem 18 -19 da mı evlenıcektım ne olmus evlenememıs olabılırım yani denk gelmedı falan ne ayıp ya resmen artık ıyı ıyı olur olur hayırlısı kısmetlısı tabı kızım tabı tabı dıyorlar yani evde kalmıssın ne dıyelım der gıbı ıyı walla, cok bozuluyorum tabıkıde uf allah kızlarımızı oyalatmasın bır an evvel mutlu etsın evlendırsın işte bunların da diline dolamasın ama olmuyor işte... hep cektık ve cekıcez

ayy canım kolonya sorma yaaa... benım dayımın kızları hep 18 yasını doldurunca evlendıler okul okumadılar onceden oyalıyordum okulum var ne evlenmesı filan.. okul uzadı neysekı :)) sonra dıcekler ee okulda bitti halamı evdesın gibi muhabbetler.. insanı bayıyoo hakkatende..
teyzemın gelınleri benı kendılerıyle kıyaslamaları ayrı dert.. nerdeyse yaslarını benle bir yapacaklar kuculte kuculte.. işte benım yasımda 2.oglunu dogurmus filan... abilerimden benı kıskanıyorlar..evde basbasa yapmadıkları cılveleri ve hareketleri benım yanımda yapıyorlarmıs.. ee dogal olarakta abılerim kızıyor oyle yapmalarına.. ne yalan soliimm abilerimle basbasa bi odada yalnız kalcam die ödüm kopuo hemen yanlış anlıcaklar diee .. pfff.. haa dugunum olcak ama nedense hala daha potansiyel dusmanım oda garip yani.. klava: klava:

Hayat devam ettikçe sorular hiç bitmez,Bide kıyas yapmaları yokmu falancanın kızı evlenmiş,sen evlenmiyonmu yok evde kaldın sizene ya hayat benim değilmi istediğim gibi yaşarım öyle değilmi ,Bide erken evlenip ayrılanları göz önüne almak gerek yani kısmet işi bu milletin demesiyle olacak iş değil

Kalabalık ortamlarda olmadıgımdan bu sözleri duymuyorum artık:1closedeyes:
Duyuncada sen evlendinde naptın diyorum-tatlicadiarzu- (Gülerek espiriye vurarak)
O zaman hönk falan oluolar

Merhaba kızlar topiğimi açtım sahip çıkamadım bazı sorunalrdan dolayı giremedim yazan arkadaşlara tek tek teekkürler..ABBA arkadaşımızın dediği giibi bunlar bencede çekemeyip bu tarz sorularla bizi çökertmeye çalışan arkadslar.hani kıskanılck bı kızım da sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…