- 28 Ocak 2020
- 67
- 16
- 25
- Konu Sahibi Mutsuz 3333
Merhaba hanımlar doğum yapmış olanlar veya tecrübeli olanlar lütfen yardım edin ben 39 haftalik hamileyim yaklaşık bir aydır doğum belirtilerim var kasiklarim ve kartımın altı hafif hafif kasiliyor ve sancim oluyordu ara ara ve hep geceleri olurdu çok sık bi şekilde tuvalete giderdim yani bütün doğum belirtileri vardı fakat doğum yapmadım 39 haftalik oldum artık dogusun istiyorum çok sabirsizim ve ağrılarım baya var şu yaklaşık bir haftadır da bu belirtilerime yenileri eklendi belim hiç agrimazdi artık hafif karnimin altına ve belime sancı gelip gidiyor bebek hareket edince aşağıya baskı hisediyorum sanki zorla çıkmaya çalışıyormuş gibi hisediyorum oturamiyorum hem arka hem ön tarafa çok baskı hisediyorum aynı zamanda 3 gündür bana göre yani kendime bakınca karnım aşağıya inmiş gibi hisediyorum ama yukarda genede sertlik hisediyorum lütfen bana yardımcı olun ne kadar kalmış olabilir doğum yapan bayanlara sorum olsun lütfen doğuma 1 haftaniz veya bi kaç gününüz kala nasıl anladınız ne gibi belirtileriniz vardı lutfen cevap verin lütfen şimdiden teşekür ediyorum