- 24 Ocak 2020
- 456
- 323
- 53
- 31
- Konu Sahibi Denizim2503
-
Testi yenileyin yine çift görürseniz kan vermeye gidersiniz kuruma çizgisi de olabilir belki emin olun ona göre hareket edersinizMerhaba kizlar biraz uzun olacak ama
4 aydır çocuk istiyoruz daha öncesinde bir dusugum birde çok şükür sağlıklı oğlum var kısmet olursa inşallah oğluma kardeş istiyoruz.
Adet günüm hiç şaşmazdi hep 28. Gün olurdum
Ama bu 4 ayda şöyle bir şey oldu ilk ay 37. Gün oldum sonraki ay 32. Ve geçen ayda 34 günde oldum
Bu ay ovulasyon testi kullandım onda da baya bı karışıklık oldu 8-9 da da 19-20 de de yumurtlama gördük fakat 8-9 olan dan emin olunamadi
Dün normal adet günüme göre 28. Gündü ve test yaptım testi yaptım beklemedim açıkçası oğlum uyuyacakti onunla uğraştım biraz sonra bende uyumuşum sabah kalktığımda baktım aklıma gelmedi resim çekmekte kopkoyu iki kırmızı çizgi bana bakıyordu ama uyku sersemligi ile algilayamadim çizginin ne zaman çıktığını da bilmiyorum açıkçası sizce ümit var mıdır akşam kan tahlili yaptırsam mi beklesem mi
Merhabalar kopkoyu diyorsunuz bir de ne kadar beklemiş olsa da 2.cizgi kopkoyu olmaz yani gebelik görünüyor gibi belirti vs var mı pekiMerhaba kizlar biraz uzun olacak ama
4 aydır çocuk istiyoruz daha öncesinde bir dusugum birde çok şükür sağlıklı oğlum var kısmet olursa inşallah oğluma kardeş istiyoruz.
Adet günüm hiç şaşmazdi hep 28. Gün olurdum
Ama bu 4 ayda şöyle bir şey oldu ilk ay 37. Gün oldum sonraki ay 32. Ve geçen ayda 34 günde oldum
Bu ay ovulasyon testi kullandım onda da baya bı karışıklık oldu 8-9 da da 19-20 de de yumurtlama gördük fakat 8-9 olan dan emin olunamadi
Dün normal adet günüme göre 28. Gündü ve test yaptım testi yaptım beklemedim açıkçası oğlum uyuyacakti onunla uğraştım biraz sonra bende uyumuşum sabah kalktığımda baktım aklıma gelmedi resim çekmekte kopkoyu iki kırmızı çizgi bana bakıyordu ama uyku sersemligi ile algilayamadim çizginin ne zaman çıktığını da bilmiyorum açıkçası sizce ümit var mıdır akşam kan tahlili yaptırsam mi beklesem mi
Belirti kasık ağrısı bel ağrısı ve yeni başlayan kremsi akıntı var birde goguslerimin ucu çok diklestiMerhabalar kopkoyu diyorsunuz bir de ne kadar beklemiş olsa da 2.cizgi kopkoyu olmaz yani gebelik görünüyor gibi belirti vs var mı peki
Yapamıyorum şimdi çalışıyorum iş yerindeyimKuruma çizgisi o kadar belirgin olmaz bence, şimdi hemen test yap
Her şeyden önce insan anlıyor hamile olduğunu .böyle bir his var mı ama hamilesin belli yaniBelirti kasık ağrısı bel ağrısı ve yeni başlayan kremsi akıntı var birde goguslerimin ucu çok diklesti
O his bu ay hiç gitmedi ki benden kendi kendime hep ayın ilk günleri bile bu ay var hamilelik diyordumHer şeyden önce insan anlıyor hamile olduğunu .böyle bir his var mı ama hamilesin belli yani
Dün atamamistim resmi ilki ne zaman çıktığı belirsiz olan test diğeri de dün akşam yaptığım test ve beyaz net bir çizgi iyice kafa karistirdiYapamıyorum şimdi çalışıyorum iş yerindeyim
Kan vermen en doğrusu olacaktır canımDün atamamistim resmi ilki ne zaman çıktığı belirsiz olan test diğeri de dün akşam yaptığım test ve beyaz net bir çizgi iyice kafa karistirdi
Peki bir şey sorabilir miyim normalde 28 günde bir adet olurdum 3 aydır hatta bu Ayla beraber 4. Ay oldu değişti bı ilk ay 37 gün oldu ikinci ay 32 üçüncü ayda 34 gün oldu bu ayda bugun 30. Gün şuan ovulasyon testi kullandım 7-8 bide 19-20 de gördüm köyü ama 7-8 den emin olamadik bu şartlarda ben ne yapım yani ben ne zaman adet günü olarak baz alimKan vermen en doğrusu olacaktır canım
Detaylı kan vs baktırman daha iyi olur canım düzensizliğe sebep olan farklı şeyler vardır belkiPeki bir şey sorabilir miyim normalde 28 günde bir adet olurdum 3 aydır hatta bu Ayla beraber 4. Ay oldu değişti bı ilk ay 37 gün oldu ikinci ay 32 üçüncü ayda 34 gün oldu bu ayda bugun 30. Gün şuan ovulasyon testi kullandım 7-8 bide 19-20 de gördüm köyü ama 7-8 den emin olamadik bu şartlarda ben ne yapım yani ben ne zaman adet günü olarak baz alim
Baktırdım hiç bir sorun yok 2 ay iki ayrı doktora gittim tüm testler tahlilleri yaptırdım dedikleri olabilir gün değişebilir eskiye de dönebilir olduDetaylı kan vs baktırman daha iyi olur canım düzensizliğe sebep olan farklı şeyler vardır belki
Şükür bi sıkıntı yokmuş canımBaktırdım hiç bir sorun yok 2 ay iki ayrı doktora gittim tüm testler tahlilleri yaptırdım dedikleri olabilir gün değişebilir eskiye de dönebilir oldu
Aynen ama kafa karıştırıcı oldu herşey bana hangi gün adet olacağımı bilmiyorum resmenŞükür bi sıkıntı yokmuş canım
Ben de son zamanlarda öyleyim 30da bir olurdu geçen ay 35 bi önceki ay 32 hayır yok yere beklentiye giriyorum üstelikAynen ama kafa karıştırıcı oldu herşey bana hangi gün adet olacağımı bilmiyorum resmen
Aynen insana stres oluyor hamilemiyiz değil miyiz bir sorun mu var diyeBen de son zamanlarda öyleyim 30da bir olurdu geçen ay 35 bi önceki ay 32 hayır yok yere beklentiye giriyorum üstelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?