• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ne zaman çıktığı belirsiz kırmızı çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Denizim2503

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
456
323
53
31
Merhaba kizlar biraz uzun olacak ama
4 aydır çocuk istiyoruz daha öncesinde bir dusugum birde çok şükür sağlıklı oğlum var kısmet olursa inşallah oğluma kardeş istiyoruz.
Adet günüm hiç şaşmazdi hep 28. Gün olurdum
Ama bu 4 ayda şöyle bir şey oldu ilk ay 37. Gün oldum sonraki ay 32. Ve geçen ayda 34 günde oldum
Bu ay ovulasyon testi kullandım onda da baya bı karışıklık oldu 8-9 da da 19-20 de de yumurtlama gördük fakat 8-9 olan dan emin olunamadi
Dün normal adet günüme göre 28. Gündü ve test yaptım testi yaptım beklemedim açıkçası oğlum uyuyacakti onunla uğraştım biraz sonra bende uyumuşum sabah kalktığımda baktım aklıma gelmedi resim çekmekte kopkoyu iki kırmızı çizgi bana bakıyordu ama uyku sersemligi ile algilayamadim çizginin ne zaman çıktığını da bilmiyorum açıkçası sizce ümit var mıdır akşam kan tahlili yaptırsam mi beklesem mi

4 aydır çocuk istiyoruz daha öncesinde bir dusugum birde çok şükür sağlıklı oğlum var kısmet olursa inşallah oğluma kardeş istiyoruz.
Ama bu 4 ayda şöyle bir şey oldu ilk ay 37. Gün oldum sonraki ay 32. Ve geçen ayda 34 günde oldum
Bu ay ovulasyon testi kullandım onda da baya bı karışıklık oldu 8-9 da da 19-20 de de yumurtlama gördük fakat 8-9 olan dan emin olunamadi
Dün normal adet günüme göre 28. Gündü ve test yaptım testi yaptım beklemedim açıkçası oğlum uyuyacakti onunla uğraştım biraz sonra bende uyumuşum sabah kalktığımda baktım aklıma gelmedi resim çekmekte kopkoyu iki kırmızı çizgi bana bakıyordu ama uyku sersemligi ile algilayamadim çizginin ne zaman çıktığını da bilmiyorum açıkçası sizce ümit var mıdır akşam kan tahlili yaptırsam mi beklesem mi
Testi yenileyin yine çift görürseniz kan vermeye gidersiniz kuruma çizgisi de olabilir belki emin olun ona göre hareket edersiniz

Merhabalar kopkoyu diyorsunuz bir de ne kadar beklemiş olsa da 2.cizgi kopkoyu olmaz yani gebelik görünüyor gibi belirti vs var mı peki

Yapamıyorum şimdi çalışıyorum iş yerindeyim
Dün atamamistim resmi ilki ne zaman çıktığı belirsiz olan test diğeri de dün akşam yaptığım test ve beyaz net bir çizgi iyice kafa karistirdi

Eklentiler

• IMG_20210126_152918.webp
    IMG_20210126_152918.webp
    71,6 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG20210126185633.webp
    IMG20210126185633.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 52
Kan vermen en doğrusu olacaktır canım
Peki bir şey sorabilir miyim normalde 28 günde bir adet olurdum 3 aydır hatta bu Ayla beraber 4. Ay oldu değişti bı ilk ay 37 gün oldu ikinci ay 32 üçüncü ayda 34 gün oldu bu ayda bugun 30. Gün şuan ovulasyon testi kullandım 7-8 bide 19-20 de gördüm köyü ama 7-8 den emin olamadik bu şartlarda ben ne yapım yani ben ne zaman adet günü olarak baz alim

Peki bir şey sorabilir miyim normalde 28 günde bir adet olurdum 3 aydır hatta bu Ayla beraber 4. Ay oldu değişti bı ilk ay 37 gün oldu ikinci ay 32 üçüncü ayda 34 gün oldu bu ayda bugun 30. Gün şuan ovulasyon testi kullandım 7-8 bide 19-20 de gördüm köyü ama 7-8 den emin olamadik bu şartlarda ben ne yapım yani ben ne zaman adet günü olarak baz alim
Detaylı kan vs baktırman daha iyi olur canım düzensizliğe sebep olan farklı şeyler vardır belki

Back
X