Çocukluğundan beri anne olma hayali kurmuş, bebekleri çok seven bireyim. Eşimle severek çok severek birleştirdiğimiz hayatlarımız 6 Eylül de tam olarak 2 seneyi doldurmak üzere.. Bebek isteğimi eşimle paylaştım zaten kendisi de aile insanı olduğu için hemen kabul etti ve korunmamaya başladık. Son 2-3 aydır da çocuk düşünüyoruz ama henüz tutunmuş bir embriyom da yok..
Araştırmalarım ve edindiğim bilgiler doğrultusunda 1 seneye kadar olmadığında anormal bir durumun söz konusu olduğu düşünülmeye başlanılıyormuş. Her şey de tamam..
İçim içimi yiyor her ay regl olmayayım da eşime müjde vereyim diye heyecanla bekliyorum. Doktora gittim ve herhangi bir sorun gözükmüyor gebelik için dedi folik asit önerdi onu da kullanıyorum.
Hep evin içinde bir çocuk sesi bir çocuk gülüşü hayalledim durdum zamanı da geldi ama olmuyor..
İnsanların üstüne üstlük ne zaman bebek yapacaksınız? Olur olur denemeyi bilmiyosundur.. Ya da kısırmışım gibi davranıp tüp bebek deneyimlerinden bahsedenler falan..
Nasıl baş edeceğimi bilmiyorum.
Az önce normal gebelik testlerinden aldım erken olanı bulamadım regl olmama da daha 7 gün var denedim tabii ki negatif çıktı..
İyice demorolize oldum.
Siz nasıl başa çıkıyorsunuz?
Hamile kalmak için özel olarak yapılan bir şey var mı?
Deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.
Araştırmalarım ve edindiğim bilgiler doğrultusunda 1 seneye kadar olmadığında anormal bir durumun söz konusu olduğu düşünülmeye başlanılıyormuş. Her şey de tamam..
İçim içimi yiyor her ay regl olmayayım da eşime müjde vereyim diye heyecanla bekliyorum. Doktora gittim ve herhangi bir sorun gözükmüyor gebelik için dedi folik asit önerdi onu da kullanıyorum.
Hep evin içinde bir çocuk sesi bir çocuk gülüşü hayalledim durdum zamanı da geldi ama olmuyor..
İnsanların üstüne üstlük ne zaman bebek yapacaksınız? Olur olur denemeyi bilmiyosundur.. Ya da kısırmışım gibi davranıp tüp bebek deneyimlerinden bahsedenler falan..
Nasıl baş edeceğimi bilmiyorum.
Az önce normal gebelik testlerinden aldım erken olanı bulamadım regl olmama da daha 7 gün var denedim tabii ki negatif çıktı..
İyice demorolize oldum.
Siz nasıl başa çıkıyorsunuz?
Hamile kalmak için özel olarak yapılan bir şey var mı?
Deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.